آوین ویژه»

«از تبار آفتاب» به شهید رئیسی تقدیم شد؛ یک گرامیداشت موسیقایی صدور بیش از ۸۰۰ کارت هوشمند رانندگان حمل و نقل برون شهری سانحه رانندگی برای استاندار مرکزی/ زندیه راهی بیمارستان شد صفحه اول روزنامه‌های هرمزگان پنجشنبه ۲۲ آذر ماه بررسی پرونده موسسات غیر انتفاعی در هیئت‌های جذب تسریع شود مرحومه دباغ الگوی سوم زن است بازدید رئیس سازمان بهزیستی کشور از ۲ مرکز معلولان در قوچان سکوت پزشکیان درباره همتی و ظریف شکست مبارزه با بدعت ها و داعش ها کار شهیدان بود شکایت از محمدجواد ظریف رد شد + عکس هشدار یمن درباره نشت گسترده نفت در دریای سرخ بر اثر حملات آمریکا ۲۵ هکتار نشای برنج در ساری انجام شده است شبکه اجتماعی ایلان ماسک حساب جولانی را بست! فصل جدید «ایرانگرد» نوروز ۱۴۰۴ می‌آید از رشد نقدینگی جهانی تا ضعف دلار؛ رالی بزرگ بعدی بیت‌کوین کی خواهد بود؟ ویژه برنامه‌های جشن میلاد حضرت زینب(س) در حرم رضوی اعلام شد عرضه اولیه «کیان»؛ ورود اولین گروه مالی خصوصی به بازار ضرورت کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ برای مقابله با مقاومت میکروبی

0

دخالت دولت هزینه‌های صنعت ارز دیجیتال را افزایش داده است

  • کد خبر : 9053
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۴
دخالت دولت هزینه‌های صنعت ارز دیجیتال را افزایش داده است

بردیا احمدنیا، مدیرعامل صرافی والکس، در نشست تخصصی رمزآتی که با محوریت بررسی چالش‌های قانون‌گذاری در صنعت ارز دیجیتال برگزار شد با اشاره به نبود مدل‌سازی در اقتصاد کشور، اظهار داشت: «موضوع چارچوب‌گذاری رمزارز نباید تک‌محوری و از جانب یک نهاد، بلکه باید فرانهادی باشد. متأسفانه در کشور ما همه اقدامات دستوری اعمال می‌شود. رمزارز پدیده‌ای است که مجبور به پذیرش آن هستیم و باید آن را به رسمیت بشناسیم تا در نهایت برای آن قانون‌گذاری کنیم.»

به گزارش اقتصاد آنلاین، در نشست تخصصی رمزآتی که پیرامون چالش‌های قانون‌گذاری در صنعت رمز ارز برگزار شد، تعدادی از فعالان این حوزه به بررسی چالش‌ها و مشکلات جاری پرداختند.

بردیا احمدنیا، مدیرعامل صرافی والکس، با اشاره به نبود مدل‌سازی در اقتصاد کشور، اظهار داشت: «موضوع چارچوب‌گذاری رمزارز نباید تک‌محوری و از جانب یک نهاد، بلکه باید فرانهادی باشد. متأسفانه در کشور ما همه اقدامات دستوری اعمال می‌شود. رمزارز پدیده‌ای است که مجبور به پذیرش آن هستیم و باید آن را به رسمیت بشناسیم تا در نهایت برای آن قانون‌گذاری کنیم.»

مدیرعامل صرافی والکس، به اهمیت رقابت با بازارهای خارجی اشاره کرد و گفت: «تنها صنعتی که به‌طور جدی رقیب بازارهای خارجی است، همین صنعت رمز ارز است. متأسفانه در ایران هیچ زیرساخت و مقرراتی وجود ندارد و هزینه‌های بیزینس افزایش یافته است. نبود فضای مناسب برای فعالیت باعث شده ما نتوانیم مدل کسب‌وکار مشابه صرافی‌های خارجی ایجاد کنیم. سرمایه‌گذاری کافی وجود ندارد و دخالت‌های دولت هزینه‌ها را افزایش داده است. با وجود این محدودیت‌ها، ما عملکرد خوبی داشتیم، اما برای رشد بیشتر نیاز به حمایت و قوانین شفاف داریم.»

بردیا احمدنیا همچنین عنوان کرد: «در ایران قانون‌گذاری درست و زیرساخت نداریم و ازاین‌رو هزینه کسب‌وکار‌ها بالا می‌رود. قانون‌گذاری وجود ندارد؛ ولی ما بااین‌حال مالیات پرداخت می‌کنیم. رقابت بسیار مهم است. پلتفرم‌ها تا کنون هر چه ساختند با عایدی خود ساختند و دولت فقط سعی کرده آنها را کوچک کند. ما محکومیم به کاربران ایران دسترسی داشته باشیم و به دلیل ایجاد محدودیت‌ها، قابلیت دسترسی به کاربران سراسر دنیا را نداریم.»

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=9053

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.