آوین ویژه»

۴۰ دستگاه ویلچر برقی بین معلولان ایلامی توزیع شد پرونده “چای دبش” فریاد مکانیزم معیوب تجارت در کشور + فیلم احیای واحدهای راکد اولویت کاری کرمانشاه است تشییع شهید دهستانی در بافق برگزار شد هشدار هواشناسی کشاورزی و اعلام وضعیت سطح زرد آغاز مراسم تشییع پیکر مرحوم فریدون شهبازیان در تالار وحدت تجهیزات آزمایشگاهی پزشکی قانونی نیاز به نوسازی دارد پیام جشنواره فرهنگ و هنر «ثبات و امنیت در ایران» است غم غزه فرو نمی‌نشیند؛ اشک‌های آزاده فلسطینی پس از اطلاع از شهادت همسر و دخترش سه زندانی «ابوغریب» ۴۲ میلیون دلار غرامت از آمریکا دریافت کردند وجود ۳ هزار مرکز تولید، توزیع و عرضه فرآورده خام دامی در اردبیل درخواست مهم زینب سلیمانی از مسئولان کشور آیت‌الله خامنه‌ای و تولد ذهنیت فلسفی نسبت به فرهنگ قصه پیرمرد ۷۸ ساله‌ای که اگر از روستا به شهر برود، می‌میرد یک کشته و ۲ مصدوم بر اثر انفجار منزل مسکونی در مشهد تمهیدات ترافیکی ویژه تاسوعا و عاشورا در کردستان انجام شد تحرکات گسترده امنیتی در اطراف فرودگاه بن گورین و قدس اشغالی+ فیلم چین در دومین اجلاس لیانگژو میزبان رئیس فرهنگستان هنر شد

1

لزوم برخورد قاطع با فتنه انگیزی و اختلاف افکنی در جامعه اسلامی

  • کد خبر : 101719
  • ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ - ۰:۱۷
لزوم برخورد قاطع با فتنه انگیزی و اختلاف افکنی در جامعه اسلامی

قم – مرجع تقلید شیعیان گفت: اگر کسانی بخواهند در جامعه اسلامی فتنه‌انگیزی و اختلاف‌افکنی کنند و نظام دچار فتنه و تفرقه شود، باید با قاطعیت با آنها برخورد کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله جوادی آملی در دیدار اعضای شورای اسلامی شهر قم، به دو وظیفه اصلی مسؤولان اشاره کرد و اظهار داشت: اولین وظیفه مسئولین خدمت‌رسانی به مردم است، اینکه سرمایه‌های کشور در نظر گرفته شده، اولویت‌ها نیز بررسی شود و سپس اقدامات لازم انجام شود، دومین وظیفه، توجه به این نکته هست که ما علاوه بر سرمایه‌های خدادادی کشور، سرمایه دیگری نیز داریم که سرمایه اصلی کشور هست و آن وحدت ملی است، اگر اتحاد نباشد، دیگر سرمایه‌ها نیز از بین خواهند رفت.

وی با تأکید بر اینکه اتحاد ملی، سرمایه اصلی کشور است، تصریح کرد: وحدت، گذشت، ادب، بزرگواری، دوستی، تعامل و همکاری از جمله مهم‌ترین سرمایه‌های ملی هستند، هیچ کاری بدون اتحاد به سرانجام نمی‌رسد. دعوت به وحدت یک موعظه و نصیحت صرف نیست؛ بلکه یک کار عمیق علمی است و وحدت ممکن نیست مگر اینکه انسان با هواهای نفسانی و خودخواهی مبارزه کند. «أعدی عَدوِّکَ نَفسُکَ الَّتی بَینَ جَنبَیکَ» هیچ دشمنی خطرناک‌تر از هوای نفس انسان نیست، حتی بدتر از دشمنان خارجی نظیر آمریکا، صهیونیسم و سایر قدرت‌های بیرونی.

آیت الله جوادی آملی با هشدار نسبت به خطر نفس‌پرستی و خودخواهی، اظهار داشت: اگر خودخواهی نباشد، همه چیز با مشورت حل می‌شود. البته مشورت نباید محدود به هم‌فکران باشد؛ بلکه با مخالفان هم باید گفت‌وگو کرد. این همان سنت اسلامی و سیره پیامبر گرامی اسلام (ص) است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به اینکه پیامبر گرامی اسلام در ابتدای حرکت خود، ابتدا برادری و وحدت را پایه گذاری کرد، اظهار داشت: پیامبر گرامی اسلام (ص) در آغاز رسالت خود در مدینه، اختلافات دو قبیله اوس و خزرج را از بین بردند و بین آنها وحدت و برادری ایجاد کردند، و سپس به آبادانی شهر پرداختند، آن حضرت، ابتدا مسجد و خیابان نساخت، بلکه اختلافات این دو قبیله را از بین برد، آنها را با هم متحد کرد و آن‌ها با وحدت خود، جامعه‌ای آباد ساختند. امروز نیز باید نخست خودمان را پیدا کنیم و سپس از سرمایه‌های کشور به‌درستی بهره ببریم و سرمایه اصلی کشور که همان وحدت ملی است را حفظ کنیم.

آیت الله جوادی آملی با استناد به خطبه ۱۲۷ نهج‌البلاغه، تأکید کرد: حضرت امیرالمؤمنین (ع) می‌فرمایند از اختلاف و تفرقه برحذر باشید «وَ إِیَّاکُمْ وَ الْفُرْقَةَ، فَإِنَّ الشَّاذَّ مِنَ النَّاسِ لِلشَّیْطَانِ کَمَا أَنَّ الشَّاذَّ مِنَ الْغَنَمِ لِلذِّئْبِ» کسانی که از جماعت کناره می‌گیرند طعمه شیطان می‌شوند، باید بفهمیم که اگر اختلافات جزئی و محلی را حل نکنیم، اختلافات گسترده‌تر شده و به سطح ملی می‌رسد و در این صورت اسلام و حکومت اسلامی آسیب می بیند و خطرات بسیار جدی تر را به دنبال خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: اگر کسانی بخواهند در جامعه اسلامی فتنه‌انگیزی و اختلاف‌افکنی کنند و اختلافات را به سطح ملی برسانند و نظام دچار فتنه و تفرقه شود، باید با قاطعیت با آنها برخورد نمود.

استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم بیان داشت: در برابر دشمن خارجی باید محکم ایستاد و پاسخ قاطع داد، «رُدُّوا الْحَجَرَ مِنْ حَیْثُ جَاءَ»؛ سنگ را از همان جا که آمد، برگردانید وهمچنین فرمودند: «لَا یَمْنَعُ الضَّیْمَ الذَّلِیلُ‏»؛ ستم را جز ملّت فرومایه قبول نمی‌کند و همچنین خدواوند می‌فرماید در مواجهه با دشمن، چنان مردانه و مقتدرانه زندگی کنید که دشمن از شما بترسد ﴿وَلْیَجِدُوا فِیکُمْ غِلْظَةً﴾، اما این دستورات برای دشمن بیرون هست، در داخل کشور، باید با شرح صدر و تحمل دیدگاه‌های متفاوت، مسیر مشورت و همدلی را در پیش گرفت، باید با محبت با برادر مسلمان رفتار کرد، حتی به ما گفته اند جواب بدی آنها را نیز با خوبی بدهید ﴿وَیَدْرَءُونَ بِالْحَسَنَةِ السَّیِّئَةَ﴾.

آیت الله جوادی آملی در پایان با اشاره به تجربه گران‌سنگ دفاع مقدس یادآور شد: در جنگ تحمیلی، تقریباً تمام قدرت‌های جهانی علیه ایران صف‌آرایی کردند. اما ملت با اتحاد و فداکاری، پیروز این میدان شد. این پیروزی نه با سلاح، بلکه با اتحاد و انسانیت به دست آمد. جوانان پاک‌دل، شهدا و مردم مقاوم ما، همه سرمایه‌های این کشور هستند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=101719

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.