آوین ویژه»

المیادین: احتمال از سرگیری اجرای توافق آتش بس در غزه زلزله بخش خانه زنیان شیراز را لرزاند افزایش ۱۰درصدی کشفیات سرقت در رباط کریم چالش جدید پیش‌روی صرافی ها با هجوم بی‌سابقه‌ی توکن‌ها نشست یک ساعته «جوزف عون» با نمایندگان فراکسیون وابسته به حزب الله خبر مهم درباره پرداخت وام نهضت ملی مسکن CFD چیست زیان انباشته خودروسازان از 208 همت عبور کرد! پخش زنده استقلال ۰ – فولاد خوزستان ۱ ورود جریانات خنک شمالی به کشور از امشب پیام تسلیت معاون سیما در پی درگذشت ژاله علو فوری | حقوق آبان‌ ماه بازنشستگان کشوری بر اساس احکام مهرماه واریز شد گوشی‌های آیفون مسافری با پرداخت هزینه رجیستری قانونی خواهند شد ۲ میلیون تومان علی الحساب همسان سازی حقوق مهر و آبان ماه واریز شد ضرورت فعال کردن سامانه ضدتگرگ برای کاهش خسارات اعلام نامزدهای جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران «سینماحقیقت» خبر جدید از افزایش ۲ میلیون تومانی حقوق دی ماه بازنشستگان کشور سناتور «کریس مورفی»: کاخ سفید به بازوی کرملین تبدیل شده است

1

تمرکز بر عدالت آموزشی و ارتقای نظام تعلیم و تربیت

  • کد خبر : 102728
  • ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۰
تمرکز بر عدالت آموزشی و ارتقای نظام تعلیم و تربیت

شهرکرد-معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: نهضت مدرسه‌سازی و کیفیت‌بخشی به نظام آموزشی از برنامه‌های اساسی دولت محسوب می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حمایت میرزاده، بعد از ظهر شنبه در سفر خود به شهرکرد و دیدار با استاندار چهارمحال و بختیاری، بر اهمیت آموزش و پرورش به‌عنوان یکی از اولویت‌های دولت چهاردهم تأکید کرد.

وی اظهار داشت: بر اساس اسناد و مدارک، رئیس‌جمهور این دولت زمان قابل‌توجهی را صرف رفع مشکلات آموزش و پرورش کرده و آن را در صدر برنامه‌های اجرایی خود قرار داده است.

میرزاده افزود: نهضت مدرسه‌سازی و کیفیت‌بخشی به نظام آموزشی از برنامه‌های اساسی دولت محسوب می‌شود و در همین راستا، حذف مدارس سنگی و کانکسی و اجرای سیاست‌های برقراری عدالت آموزشی از اولویت‌های اجرایی خواهد بود.

وی تصریح کرد: دستیابی به یک نظام آموزشی پویا و کارآمد مستلزم همکاری همه‌جانبه میان دولت، مردم و خیرین است و تنها از طریق بهره‌گیری از ظرفیت‌های مختلف، می‌توان فرآیند کیفیت‌بخشی به آموزش را بهبود بخشید.

میرزاده همچنین بر توسعه رشته‌های مهارت‌آموزی تأکید کرد و گفت: نظام تعلیم و تربیت باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که دانش‌آموختگان پس از پایان تحصیلات، مهارت‌های لازم برای ورود به بازار کار را کسب کنند.

وی با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی آموزشی بر اساس آمایش سرزمین افزود: سیاست‌گذاری‌های آموزشی باید در سطح استانی، منطقه‌ای و ملی هماهنگ شود تا بتوان از منابع و ظرفیت‌های موجود به نحو احسن بهره‌برداری کرد.

وی تأکید کرد: نظام تعلیم و تربیت تنها زمانی به اهداف خود دست خواهد یافت که برنامه‌های آموزشی با نگاه جامع، راهبردی و عملیاتی تدوین شوند و تمامی نهادهای مسئول در اجرای آن همکاری داشته باشند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=102728

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.