آوین ویژه»

حریم موسسه ژئوفیزیک در ساخت و ساز دانشگاه تهران رعایت می‌شود زلزله شب گذشته در هرمزگان خسارتی نداشته است وام ازدواج در کنار بی‌تفاوتی بانک‌های همدان؛ صف‌ها طولانی‌تر می‌شود توضیح معاون رئیس جمهور درباره پرداخت وام ۵۰۰ میلیونی ۱۵ هزار و ۹۳۵ نفر روز مسافر در مدارس کردستان اسکان داده شده‌اند دلارپاشی هواداران نساجی روی سر بیرانوند + فیلم تعیین تکلیف طرح اصلاح قانون در مجلس ضروری است شهادت دست‌کم ۲۵ فلسطینی و حمله صهیونیست‌ها به مدرسه سازمان ملل مهلت شرکت در تکمیل ظرفیت فلوشیپ پزشکی سال ۱۴۰۳ دوباره تمدید شد صندلی خالی به علمی کاربردی‌ها رسید؛ بیش از ۱۶۰ هزار ظرفیت در دوره‌های کاردانی و کارشناسی «فرزاد خاکی» به عنوان سرپرست اداره کل ورزش و جوانان کردستان معرفی شد کنایه زیباکلام به کوچک‌زاده: شما چند درصد از رای مردم را دارید؟ صندوق تأمین ناجی ۴۸۸ مقصر رانندگی خراسان جنوبی مهدی شفیعی فرمانده پایگاه بسیج سازمان سینمایی شد ماجرای درخت‌های گلدانی برای پایان کار! خط و نشان سپاه پاسداران برای دشمنان ایران نگاه تعاملی صهیونیست‌ها و حاکمیت جدید دمشق؛ ۱۸ خواسته تل‌آویو از تروریست‌ها چیست؟ کتابخانه علوی قهستان افتتاح شد

1

تمرکز بر عدالت آموزشی و ارتقای نظام تعلیم و تربیت

  • کد خبر : 102728
  • ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۰
تمرکز بر عدالت آموزشی و ارتقای نظام تعلیم و تربیت

شهرکرد-معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش گفت: نهضت مدرسه‌سازی و کیفیت‌بخشی به نظام آموزشی از برنامه‌های اساسی دولت محسوب می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید حمایت میرزاده، بعد از ظهر شنبه در سفر خود به شهرکرد و دیدار با استاندار چهارمحال و بختیاری، بر اهمیت آموزش و پرورش به‌عنوان یکی از اولویت‌های دولت چهاردهم تأکید کرد.

وی اظهار داشت: بر اساس اسناد و مدارک، رئیس‌جمهور این دولت زمان قابل‌توجهی را صرف رفع مشکلات آموزش و پرورش کرده و آن را در صدر برنامه‌های اجرایی خود قرار داده است.

میرزاده افزود: نهضت مدرسه‌سازی و کیفیت‌بخشی به نظام آموزشی از برنامه‌های اساسی دولت محسوب می‌شود و در همین راستا، حذف مدارس سنگی و کانکسی و اجرای سیاست‌های برقراری عدالت آموزشی از اولویت‌های اجرایی خواهد بود.

وی تصریح کرد: دستیابی به یک نظام آموزشی پویا و کارآمد مستلزم همکاری همه‌جانبه میان دولت، مردم و خیرین است و تنها از طریق بهره‌گیری از ظرفیت‌های مختلف، می‌توان فرآیند کیفیت‌بخشی به آموزش را بهبود بخشید.

میرزاده همچنین بر توسعه رشته‌های مهارت‌آموزی تأکید کرد و گفت: نظام تعلیم و تربیت باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که دانش‌آموختگان پس از پایان تحصیلات، مهارت‌های لازم برای ورود به بازار کار را کسب کنند.

وی با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی آموزشی بر اساس آمایش سرزمین افزود: سیاست‌گذاری‌های آموزشی باید در سطح استانی، منطقه‌ای و ملی هماهنگ شود تا بتوان از منابع و ظرفیت‌های موجود به نحو احسن بهره‌برداری کرد.

وی تأکید کرد: نظام تعلیم و تربیت تنها زمانی به اهداف خود دست خواهد یافت که برنامه‌های آموزشی با نگاه جامع، راهبردی و عملیاتی تدوین شوند و تمامی نهادهای مسئول در اجرای آن همکاری داشته باشند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=102728

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.