آوین ویژه»

حوزه‌های علمیه مغز متفکر انقلاب اسلامی و پشتوانه نظام هستند ریزش بخشی از دیواره کوه «راگا»؛ احتمال ریزش مجدد وجود دارد پیکر مطهر سه شهید در پاکدشت تشییع شد واکنش معاون اول رئیسی به شعال سال ۱۴۰۴ نشت گاز مایع در گلبهار منجر به فوت یک نفر شد قیمت ارزهای دیجیتال امروز ۷ اسفند/ بزرگترین زیان اتریوم ثبت شد حرکت در مسیر خدمت به مردم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است آبرسانی به عشایر اولویت ادارات امور عشایر استان بوشهر است پاسخ به هرگونه دست درازی دشمنان به حریم ایران کوبنده است عملیات برفروبی مسیر روستای لشکان اشکور سخنگوی دبیرکل سازمان ملل: مسئله برنامه هسته‌ای ایران همچنان عامل تنش در منطقه است توسعه بیجار نیازمند همراهی مسئولان و تلاش جدی است افتتاح «کلیدهایی که عمرشان از اسرائیل بیشتر است» با تعویق یک هفته‌ای سخنگوی دولت چقدر حقوق می‌گیرد؟ ۱۰۰۰ میلیارد ریال اموال مسروقه در مازندران کشف شد حمله گسترده روسیه به زیرساخت‌های اوکراین/ ۴۰۰ انفجار در زاپروژیا شنیده شد دهه اول محرم در کرمانشاه هیئت کجا برویم؟ قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۶ اردیبهشت اعلام شد + جدول

2

آغاز برداشت گل محمدی از گلستان های بخش سیمکان جهرم

  • کد خبر : 103054
  • ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۴
آغاز برداشت گل محمدی از گلستان های بخش سیمکان جهرم

جهرم – مدیر جهاد کشاورزی جهرم از آغاز برداشت گل محمدی در این شهرستان خبرداد و گفت: برداشت گل محمدی درسطح پنج هکتار از گلستان گل محمدی واقع در بخش سیمکان جهرم آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن زمانی در خصوص برداشت گل محمدی در جهرم گفت: در حال حاضر ۵۲ هکتار از اراضی شهرستان زیر کشت گل محمدی قرار دارد که میزان تولید گل مرطوب از اراضی زیر کشت این محصول در شهرستان حدود ۱۰۰ تُن است.

وی ادامه داد: زمان برداشت گل محمدی از اواخر فروردین ماه آغاز و تا نیمه دوم اردیبهشت ماه ادامه دارد.

مدیر جهاد کشاورزی جهرم افزود: ارقام گل محمدی موجود در شهرستان، رقم‌های مخصوص گلاب گیری است و متوسط عملکرد برگ گل محمدی در هر هکتار ۲۰۰۰ کیلوگرم است و در هر منطقه ٢٠ تا ٣٠ روز مرحله برداشت به طول می‌انجامد که پیش بینی می‌شود امسال بالغ بر ۱۰۰ تن گل محمدی به‌صورت غنچه و گلبرگ تولید شود.

زمانی گفت: گل‌های گل محمدی پس از باز شدن، دوام کمی روی شاخه دارند و اگر تأخیر در برداشت صورت گیرد طی ٢۴ ساعت رنگ آن سفید شده و می‌ریزد.

مدیر جهاد کشاورزی جهرم تصریح کرد: بیشتر محصول برداشت شده در صنعت گلاب گیری استفاده و باقی مانده آن به صورت گلبرگ خشک، غنچه خشک، تهیه مربا و سایر مصارف خوراکی استفاده می‌شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=103054

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.