آوین ویژه»

اروپا، اپل را نقره‌داغ کرد / ترامپ خشمگین می‌شود؟ جزءخوانی قرآن کریم به میزبانی شهداء پیش‌بینی آینده سهام گروه بهمن / خبهمن به اصلاح نزدیک می‌شود؟ پولی برای همسان سازی حقوق بازنشستگان وجود ندارد | خزانه دولت خالیست! ادعای جنجالی وزیر خزانه داری آمریکا بر ضد ایران در گزینش ها رد شده بودم/ پادرمیانی رهبر انقلاب نبود در این جایگاه نبودم + فیلم ۹ دستور اجرایی ترامپ در نخستین روز از دولتش صفر تا صد درباره حذف ۴ صفر از پول | تورم نجومی در راه است! آنروا: بیش از سه هفته است که هیچ کمکی وارد غزه نشده است اختتامیه سیزدهمین جشنواره تئاتر صاحبدلان در رشت ۲ پرواز از فرودگاه مشهد با تاخیر مواجه شد هر چه جامعه به سمت ظهور نزدیک می‌شود، قرآن بیشتر مطرح می شود بررسی نکات مثبت و منفی خرید‌های سرمربی پرسپولیس برخورد پراید و نیسان در محور کاشان ۳ فوتی و یک مصدوم داشت انجام وظیفه دیوان کیفری بین‌المللی در قبال جنایات اسرائیل پنهان‌کاری مدیران استقلال در مورد «ماتزاری» / «والتر» وجود خارجی ندارد! رسیدگی قضایی به مشکلات ۴ واحد تولیدی و گردشگری گلوگاه ویتکاف: برای رسیدن به راه حلی درباره مسأله هسته ای ایران خوش بین هستم

0

تهیه و تدوین کتاب «سفال نوشیجان» ملایر

  • کد خبر : 108239
  • ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۱
تهیه و تدوین کتاب «سفال نوشیجان» ملایر

همدان – مدیر پایگاه ملی میراث‌فرهنگی نوشیجان گفت: کتاب سفال نوشیجان ملایر تهیه و تدوین خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ابراهیم جلیلی، در دیدار با محمدابراهیم زارعی، رئیس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور بر همکاری در تهیه و تدوین «کتاب سفال نوشیجان» به‌منظور ثبت علمی، آموزشی و پژوهشی این آثار ارزشمند تاکید و اظهار کرد: در این نشست، موضوع جمع‌آوری، مستندسازی و مطالعه سفال‌های تاریخی پایگاه ملی نوشیجان به‌عنوان یکی از محوطه‌های شاخص عصر ماد مورد بررسی قرار گرفت و درباره تهیه و تدوین «کتاب سفال نوشیجان» به‌منظور ثبت علمی، آموزشی و پژوهشی این آثار ارزشمند، بحث و تبادل‌نظر شد.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ملایر، با اشاره به اهمیت منحصربه‌فرد نوشیجان در ساختار استقراری و فرهنگی مادها، بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی پژوهشگاه و ساماندهی کامل اطلاعات مربوط به سفال‌ها تأکید کرد.

محمدابراهیم زارعی، رئیس پژوهشگاه میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشور نیز با تأکید بر جایگاه ویژه نوشیجان در پژوهش‌های باستان‌شناسی کشور، آمادگی کامل پژوهشگاه برای پشتیبانی علمی و فنی از پروژه تدوین کتاب تخصصی سفال‌های نوشیجان را اعلام کرد.

در ادامه این دیدار اسماعیل همتی، مدیر پژوهشی دانشگاه بوعلی‌سینا نیز بر حمایت علمی دانشگاه از پروژه‌های مشترک پژوهشی تأکید و آمادگی دانشگاه را برای همکاری در مستندسازی میراث‌فرهنگی منطقه اعلام کرد.

گفتنی است؛ نوشیجان آتشکده و قلعه‌ای باستانی در ۱۵ کیلومتری شمال غرب ملایر است و در نزدیکی روستای شوشاب قرار دارد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=108239

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.