آوین ویژه»

جذب ۱۰۰ در صدی اسناد خزانه از محل اعتبارات استان زنجان افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۵۱۶ شهید تهدید فرونشست زمین بیخ گوش آذربایجان غربی؛۲دشت فوق بحرانی شد وضعیت راههای کشور؛ ترافیک سنگین در فیروزکوه سامانه فارسی‌آموز برخط در دانشگاه تهران رونمایی شد جبهه مقاومت تحت فشار محکم‌تر و پرانگیزه تر می‌شود تجاوز مجدد آمریکا به شمال یمن تلاوت آیه روز نهم نهضت ملی زندگی با آیه‌ها توسط قاری کرمانشاهی آمار شهدای غزه به ۴۸ هزار و ۵۰۳ نفر رسید درخشش بانوان کاراته کرمانی در مسابقات کیوکوشین ناکامورا کشور ابوالفضل همراه: تصورم نسبت به روحانیون بعد از «یکی از ما» تغییر کرد مژده : سهامداران عدالت شب عیدی پولدار می‌شوند پیشرفت‌های پژوهشی حوزویان نویدبخش آینده‌ای روشن است یک پیش بینی مهم از بازار بورس در روزهای آینده گوش جهانیان برای شنیدن پیام مکتب سلیمانی مشتاق تر شده است اختلال جی‌پی‌اس‌ کی برطرف می‌شود؟ / پاسخ ستار هاشمی سخنگوی پیشین پارلمان، رئیس جمهور جدید یونان شد روبیو: ترجیح رئیس جمهور ترامپ، حل مسأله ایران از طریق دیپلماسی است

0

تولید فناورانه موتور محرک توسعه صنعتی استان مرکزی

  • کد خبر : 112733
  • ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰:۲۷
تولید فناورانه موتور محرک توسعه صنعتی استان مرکزی

اراک- استاندار مرکزی با بیان اینکه تولید فناورانه موتور محرک توسعه صنعتی این استان است، گفت: بسیاری از تولیدات جدید، در بازه‌ زمانی کوتاه مدت و با تکیه بر دانش جوانان محقق شده‌اند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی زندیه وکیلی عصر دوشنبه در نشست هم‌اندیشی مدیران اجرایی و صنعتی استان مرکزی در پارک علم و فناوری پردیس اراک، بر ضرورت حرکت صنایع به سوی نوآوری تأکید کرد و افزود: برنامه‌ریزی برای احداث شهرک صنعتی با فناوری پیشرفته در این استان انجام شده است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های فنی و خلاقانه جوانان تحصیل‌کرده استان مرکزی گفت: بسیاری از تولیداتی که امروز در حوزه‌های تولیدی عرضه می‌شود، حاصل تلاش فارغ‌التحصیلانی است که با تکیه بر دانش روز، بدون تجربه و پشتوانه‌های صنعتی سنتی، به موفقیت‌های چشم‌گیری رسیده‌اند.

استاندار مرکزی گفت: اساس گزارش‌های فعالان صنعتی، بسیاری از محصولات دانش‌بنیان تنها در بازه‌های زمانی بسیار کوتاه، گاهی ۲ تا شش ماه، به مرحله تولید و عرضه رسیده‌اند که نشان می‌دهد این استان از یک پشتوانه انسانی جوان و دارای انگیزه بالا در عرصه فناوری برخوردار است.

وی ادامه داد: برنامه ریزی‌ها برای طراحی یک شهرک صنعتی پیشرفته در کنار ۳۷ شهرک صنعتی موجود استان انجام شده است چرا که عمده شهرک‌های فعلی در حوزه تولید انبوه و صنعتی فعال‌اند، اما شهرک جدید، با رویکرد دانش‌بنیان خواهد بود و توسعه شرکت‌های دانش بنیان و فناور، استارتاپ‌ها و مراکز تحقیق و توسعه (R&D) ضروری است.

تحقیق و توسعه، قلب تپنده صنایع پایدار

استاندار مرکزی، بر لزوم توسعه واحدهای R&D در ساختار صنایع استان تأکید کرد و گفت: هیچ صنعتی بدون بخش تحقیق و توسعه نمی‌تواند در میدان رقابت دوام بیاورد و تولید صرف نیازهای روزمره بدون نوآوری و فناوری آینده‌ای ندارد.

استاندار مرکزی با تأکید بر جایگاه برجسته پارک پردیس در سطح ملی اظهار کرد: این مجموعه که در فضایی به وسعت ۲۰ هکتار فعالیت می‌کند، به الگویی موفق برای توسعه فناوری در کشور تبدیل شده است.

زندیه وکیلی تصریح کرد: ضرورت دارد به‌جای تمرکز بر ایجاد شهرک‌های صنعتی جدید، از ظرفیت‌های موجود در پارک‌ها بهره‌برداری بهینه‌تری صورت گیرد و بسیاری از شرکت‌های فناور این قابلیت را دارند که در فضاهای فعلی، از جمله ساختمان‌های چندطبقه پارک، مسیر ایده‌پردازی تا تولید فناوری‌محور را طی کرده و به محصول نهایی دست یابند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=112733

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.