آوین ویژه»

اقدام وزارت علوم برای دریافت کدهای استخدامی جذب هیئت علمی کاهش باروری زنگ خطر سالمندی را به صدا درآورده آغاز اکران سیار «پیش‌مرگ» آتش سوزی جنگل های «بان‌سر» ایلام مهار شد برنامه دانشگاه آزاد اسلامی برای بهبود معیشت اساتید و کارکنان محمدرضا هدایتی: چند نسل با صدای استاد خسروشاهی خاطره دارند علم‌الهدی: آمریکا فقط از ایران حساب می‌برد پارسال ۸۰ هزار خانواده از حمایت کمیته امداد خارج و خودکفا شدند سلاح‌های صهیونیستی که پیکر شهدای غزه را ذوب می‌کند ادعای سی ان ان: روسیه منابع دریایی خود را از سوریه به لیبی منتقل می‌کند ماجرای محور فیلادلفیا و احتمال فروپاشی توافق آتش+فیلم جدیدترین آمار کشته و زخمی شدگان ارتش اشغالگر در غزه و لبنان «سینما ماجرا» علیه فراموشی است؛ دلیل توقف ورکشاپ علی رفیعی چه بود؟ مایکروسافت صدای اعتراض را حذف کرد! حداقل دستمزد کارگران هم ۲۰ درصد افزایش می یابد؟ شب قدر احیا کجا برویم؟ مشارکت سنت اندیشه ایرانی در شکل گرفتن یک اهتمام تاریخی در فلسفه خسروپناه: خانواده، سنگر هویت و مقاومت است

0

توهین به شخصیت های مذهبی و سیاسی ناپسند است

  • کد خبر : 121982
  • ۱۰ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۱
توهین به شخصیت های مذهبی و سیاسی ناپسند است

ساری- مدرس مدرسه علمیه تخصصی الزهرا (س) ساری گفت: توهین به شخصیت‌های سیاسی و مذهبی غیر قابل قبول و ناپسند است.

فاطمه ابراهیمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: فتوای علما درباره توهین به مقام معظم رهبری، به ویژه در واکنش به اظهارات دونالد ترامپ، بر اساس اصول اسلامی و اخلاقی صادر شده است، این فتوا تأکید می‌کنند که احترام به شخصیت‌های مذهبی و سیاسی ضروری است و توهین به آن‌ها عملی ناپسند و غیرقابل قبول است، علمای دین معتقدند که چنین توهین‌هایی نه تنها به شخصیت مورد نظر آسیب می‌زند، بلکه به وحدت و انسجام جامعه نیز لطمه وارد می‌کند و می‌تواند به تفرقه و نفاق منجر شود.

وی همچنین ادامه داد: در این فتاوا نکات مهمی مطرح شده است که عبارتند از: حرمت توهین؛ توهین به رهبری و شخصیت‌های مذهبی به‌عنوان عملی ناپسند و غیرقابل قبول شناخته می‌شود، این عمل نه‌تنها به شخصیت مورد توهین آسیب می‌زند، بلکه به جامعه نیز لطمه می‌زند، لزوم احترام؛ علمای دین بر اهمیت احترام به رهبری به‌عنوان نماد وحدت و ثبات جامعه تأکید می‌کنند، این احترام می‌تواند به تقویت انسجام اجتماعی کمک کند، عواقب اجتماعی؛ توهین به رهبری می‌تواند به تفرقه و نفاق در جامعه منجر و به‌طور کلی به آسیب به نظام سیاسی و اجتماعی منجر شود.

وی ادامه داد: دعوت به گفت‌وگو؛ فتاوا معمولاً به جای توهین، دعوت به گفت‌وگو و تبادل نظر محترمانه را پیشنهاد می‌کنند تا مسائل به‌طور سازنده حل شوند، این نکات به‌طور کلی نشان‌دهنده اهمیت حفظ حرمت و احترام در جامعه و تأثیر مثبت آن بر وحدت و همبستگی است.

ابراهیمی در ادامه تصریح کرد: تهدید ترامپ به رهبری می‌تواند نگرانی‌های جدی را در جامعه ایجاد کند و در این شرایط، نقش علما در حفظ کیان و امنیت جامعه بسیار حائز اهمیت است، به‌طور کلی، نقش علما در این زمینه می‌تواند شامل موارد زیر باشد: تأکید بر وحدت؛ علما می‌توانند با صدور بیانیه‌ها و سخنرانی‌ها، بر اهمیت وحدت و همبستگی در برابر تهدیدات خارجی تأکید کنند و مردم را به حفظ آرامش دعوت کنند.

این مدرس حوزه بیان کرد: آموزش و آگاهی‌بخشی؛ علمای دین می‌توانند با تبیین اصول اسلامی و اخلاقی، مردم را نسبت به خطرات ناشی از تنش‌های سیاسی و تهدیدات خارجی آگاه کنند و به آن‌ها یادآوری کنند که باید از رفتارهای تفرقه‌انگیز پرهیز کنند، حفظ حرمت و احترام؛ علمای دین می‌توانند بر لزوم حفظ حرمت شخصیت‌های مذهبی و سیاسی تأکید کنند و به مردم یادآوری کنند که توهین و تهدید نه‌تنها ناپسند است، بلکه به وحدت جامعه آسیب می‌زند.

ابراهیمی در پایان خاطرنشان کرد: این فتوای تاریخی قابلیت راهبردی مهمی در شرایط کنونی نبرد و جهاد ایجاد کرده و نقش علما را در حفظ کیان و امنیت جامعه بیش از پیش برجسته ساخته است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=121982

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.