آوین ویژه»

نظام آموزش عالی کشور مانع از ورود جوانان به «زندگی» شده است! پول بنز برای خودروی چینی قرعه‌کشی عمره دانشگاهیان فردا در دانشگاه تهران برگزار می شود بررسی موانع اجرایی قانون “ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول” «خجالت نکش» نوروز به خانه‌ها می‌آید حشره نیست، یک ربات کوچک است! نماهنگ «ربنا الهی العفو» با نوای مجید بنی فاطمه ۱۱۰ هزار تن چغندرقند در گلستان به کارخانجات تحویل داده شد مراسم تحلیف «مادورو» جمعه برگزار می‌شود خشت فارس لرزید ۲۰ هزار و ۲۰۰ لیتر سوخت قاچاق در قروه کشف شد آمریکا: هیچ‌گونه تسهیل اقتصادی برای ایران در نظر نخواهیم گرفت حضور تکواندو کار قمی در اردوی تیم ملی اعلام فهرست کد تعرفه‌های مجاز به واردات از محل صادرات زنجیره فلزات پس لرزه تجمع تندروها علیه پزشکیان؛ اینها چه کسانی اند که مجازند هر کاری انجام بدهند؟ هدیه ارزشمند روبرتو باجو به مسی به مناسبت تولد ۳۸ سالگی + عکس جاده‌های لرستان چشم‌به‌راه اعتبارات ملی استقلال به دنبال تقویت دفاع راست/ معرفی گزینه جدید توسط موسیمانه

0

ظرفیت‌های استانی برای تحول آموزشی؛ از آسیب‌شناسی تا راهکارهای عملیاتی

  • کد خبر : 125182
  • ۱۹ تیر ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۲
ظرفیت‌های استانی برای تحول آموزشی؛ از آسیب‌شناسی تا راهکارهای عملیاتی

سمنان- مدیرکل آموزش و پرورش سمنان از بازنگری اساسی در شیوه‌های ارزشیابی و تدریس ادبیات فارسی در استان خبر داد و تأکید کرد: ظرفیت‌های استانی برای تحول آموزشی مورد توجه است.

به گزارش خبرگزاری مهر، قاسم شریفی در نشست تخصصی بررسی طرح پژوهشی درس ادبیات فارسی در محل آموزش و پرورش سمنان، با تاکید بر ضرورت بازنگری در شیوه‌های ارزشیابی، خواستار تحول بنیادین در آموزش این درس شد.

وی تاکید کرد: آزمون هماهنگ پایه نهم نیازمند بازتعریف است تا بتواند به درستی سطح یادگیری دانش‌آموزان را بسنجد.

تغییرات اساسی در دستورالعمل‌های ارزشیابی ادبیات فارسی

مدیرکل آموزش و پرورش سمنان با اعلام تغییرات اساسی در دستورالعمل‌های ارزشیابی ادبیات فارسی، بر اجرای دقیق این تغییرات تأکید کرد: افزود: درس ادبیات فارسی تنها یک درس نیست، بلکه سنگ بنای سواد خواندن و درک مطلب دانش‌آموزان محسوب می‌شود.

شریفی با اشاره به این ظرفیت ملی، خاطرنشان کرد این موقعیت می‌تواند به ارتقای کیفیت آزمون‌ها و تحلیل علمی نتایج بینجامد.

وی مشارکت فعال دبیران را در اصلاح شیوه‌های تدریس ضروری دانست و افزود: آزمون فعلی تنها ابزار در دسترس است، اما باید به سمت ارزیابی‌های کیفی‌تر حرکت کنیم.

ادبیات فارسی؛ محور سوادآموزی

مدیرکل آموزش و پرورش استان سمنان در ادامه این نشست، بر نقش محوری ادبیات فارسی در تحقق اهداف سند تحول بنیادین تأکید کرد.

شریفی راهکارهای عملیاتی شامل توانمندسازی دبیران، بهره‌گیری از ظرفیت گروه‌های آموزشی و اجرای طرح‌های نوین مانند «شمیم» را تشریح کرد و افزود: تحلیل علمی پاسخ‌های دانش‌آموزان و شناسایی نقاط ضعف و قوت آزمون‌ها بسیا ر با اهمیت است.

وی اشاره‌ای به راهکارهای پیشنهادی برای تحول کیفی داشت و افزود: طراحی سوالات مفهومی و بافت‌دار، آموزش تخصصی‌تر از پایه هفتم، رفع اشکالات نگارشی در آزمون‌ها، افزایش انگیزه دانش‌آموزان و همچنین استانداردسازی فرآیند طراحی سوالات، به عنوان گام‌های اساسی برای ارتقای کیفیت آموزش ادبیات فارسی در استان شناسایی شده‌اند.

به گزارش مهر، راهکارهای عملی از جمله طراحی سوالات هدفمند، تخصیص ساعات درسی متوازن و کاهش استرس دانش‌آموزان در این نشست مورد بحث قرار گرفت.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=125182

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.