آوین ویژه»

سرقت تنها عامل قتل دانشجوی دانشگاه تهران بوده است پایان فیلترینگ تلگرام در اینجا رشد ۲۵ هزار واحدی شاخص بورس در معاملات امروز تشییع و تدفین پیکر «حسین توشه» در رشت کشف ۴ کیلو مخدر شیشه از سمند عبوری در سمنان؛ متهم سابقه‌دار دستگیر شد اقدام مشترک ۳ کشور شرق آسیا علیه تعرفه های گمرکی آمریکا ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در «عسلویه» کشف شد نجف میزبان نخستین پرواز از مدینه منوره توضیحات ونس درباره مشاجره داغ کاخ سفید با ترفند «پلیس خوب، پلیس بد»! عدم اعلام نرخ جدید شکر وارداتی چالش‌ساز شده است تأکید بر ساماندهی محیط شهری توسط شهرداری اهر «آیفون ۱۷ پرو مکس» از راه می‌رسد؛ باریک‌تر، قوی‌تر و گران‌تر از همیشه! بازار ماهی فروشان رویان بیانیه مهم امارات درباره ایران  ۵۵ سازه آبخیزداری در استان بوشهر به بهره‌برداری می‌رسد واکنش قائم پناه به هتاکی به رئیس جمهور امداد به ۱۰ حادثه رانندگی در استان سمنان؛ ۲۸ نفر مصدوم شدند آرامگاه «عطار» گلباران شد

0

محققان کاشانی کیت تشخیص سریع کیست هیداتید ساختند

  • کد خبر : 125261
  • ۲۰ تیر ۱۴۰۴ - ۰:۳۳
محققان کاشانی کیت تشخیص سریع کیست هیداتید ساختند

اصفهان -معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کاشان از ساخت کیت تشخیص کیست هیداتید خبر داد.

غلامعلی حمیدی در گفتگو با خبرنگار مهر محققان دانشگاه علوم پزشکی کاشان موفق به طراحی و ساخت یک کیت تشخیصی نوین برای شناسایی سریع و دقیق بیماری انگلی کیست هیداتید شدند، اظهار کرد: این کیت تشخیصی با بهره‌گیری از فناوری پیشرفته هماگلوتیناسیون مستقیم (HAT) و استفاده از آنتی‌ژن نوترکیب، قادر است بدون نیاز به تجهیزات پیچیده آزمایشگاهی، آنتی‌بادی‌های بیماری را در سرم بیماران شناسایی کند.

وی افزود: در آزمایش‌های اولیه، این کیت حساسیت ۹۵ درصد و ویژگی ۹۵.۳ درصد را نشان داده که بیانگر دقت بالای آن در شناسایی کیست هیداتید است؛ بیماری انگلی مشترک میان انسان و دام که در صورت عدم تشخیص به‌موقع، می‌تواند منجر به عوارض خطرناکی همچون عفونت، شوک آنافیلاکتیک و حتی مرگ شود.

حمیدی خاطرنشان کرد: این پروژه با شماره ۴۰۱۰۰۸ و با همکاری متخصصان حوزه انگل‌شناسی، بیوتکنولوژی و ایمونولوژی دانشگاه انجام شده و می‌تواند الگویی برای توسعه کیت‌های تشخیصی سایر بیماری‌های عفونی باشد.

وی تصریح کرد: حمایت از محصولات دانش‌بنیان از اولویت‌های دانشگاه علوم پزشکی کاشان است تا ظرفیت‌های پژوهشی به محصولات فناورانه و کاربردی در خدمت سلامت جامعه تبدیل شود.

محسن اربابی مجری اصلی این طرح پژوهشی نیز گفت: طراحی این کیت می‌تواند به‌ویژه در مناطق محروم و فاقد زیرساخت‌های آزمایشگاهی پیشرفته، نقش مؤثری در شناسایی زودهنگام و کنترل بیماری ایفا کند.

وی تصریح کرد: قابلیت بومی‌سازی و تولید انبوه این کیت در کشور، گامی راهبردی در مسیر خودکفایی و کاهش وابستگی به واردات تجهیزات پزشکی خواهد بود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=125261

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.