آوین ویژه»

قیمت دلار در بازار آزاد اعلام شد (۲۰ فروردین) رشد انفجاری میم کوین ترامپ در عرض ۳ ساعت  امروز؛ بارش پراکنده باران در ۱۱ استان مکتب شهدا حسینی و عاشورایی است؛ هشدار به ایجادکنندگان یاس و ناامیدی در جامعه کارتال بی‌خیال خرید ستاره ترکیه‌ای شد چشم انداز مذاکرات ایران و آمریکا با توجه به سیاست های دونالد ترامپ اجرای نمایش «ستارخان» در تبریز مقاومت بدون ولی فقیه، راه به ناکجا آباد دارد زخمی‌شدن ۱۱ نظامی صهیونیست در نبردهای ۲۴ ساعت گذشته ترکیه چه نقشی در کم بارشی های ایران دارد؟ پزشکیان: کسانی می توانند مشکلات را حل کنند که درد مردم را بفهمند نخستین‌های حزب‌الله ادامه دارد؛ این بار موشک‌باران «کرم بن زمرا» برتری صندوق‌های سهامی در برابر اهرمی‌ها در بورس حرم مطهر امام رضا(ع) نماد پیوند قرآن و عترت است درخواست رژیم صهیونیستی از آمریکا برای تعویق عقب‌نشینی از جنوب لبنان افزایش ۲۰ درصدی حقوق بازنشستگان کارگری در ۱۴۰۴ قطعی شد؟ هجدهمین جشن شب بازیگر داوری آثار مستقل ترانه‌سرایان در چهلمین جشنواره «موسیقی فجر»

0

آسیب به ۹۰۰ دستگاه خودرو طی جنگ در تهران؛جزئیات برنامه حمایتی تشریح شد

  • کد خبر : 126229
  • ۲۲ تیر ۱۴۰۴ - ۱۸:۳۴
آسیب به ۹۰۰ دستگاه خودرو طی جنگ در تهران؛جزئیات برنامه حمایتی تشریح شد

تهران- رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران ضمن تشریح جزئیات طرح های حمایتی خودروها و واحدهای آسیب دیده در تهران گفت: ۹۰۰ دستگاه خودرو طی جنگ ۱۲ روزه در تهران آسیب دیده است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی نصیری، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران، بعد از ظهر یکشنبه در جلسه ستاد بازسازی و نوسازی مناطق آسیب دیده ناشی از جنگ ۱۲ روزه در استان تهران از برنامه‌های گسترده برای بازسازی حدود ۲۶۰۰ واحد مسکونی، تجاری و اداری آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه اخیر خبر داد.

۲۵ هزار و ۷۰۰ پیمانکار برای بازسازی در ۱۱ منطقه تهران فعال شده‌اند

نصیری اظهار داشت: در ۱۱ منطقه از ۲۲ منطقه تهران، حدود ۲۵۷۰۰ پیمانکار برای بازسازی واحدهای آسیب‌دیده فعال شده‌اند، این واحدها در سه دسته تقسیم‌بندی شده‌اند، آسیب‌های جزئی مانند شکستگی شیشه و پنجره، تعمیرات متوسط با هزینه‌های زیر ۳۰۰ میلیون تومان، و بازسازی‌های سنگین بالای ۳۰۰ میلیون تومان که نیازمند مقاوم‌سازی یا نوسازی کامل هستند.

وی افزود: برای واحدهای با آسیب جزئی، عمدتاً شکستگی شیشه و پنجره، مالکان موظف به تعمیر هستند، اما در مواردی که مالک در تهران حضور ندارد یا در زمان جنگ خارج از کشور بوده، شهرداری با هماهنگی نظام مهندسی وارد عمل شده است. حدود ۱۶۰۰ واحد با هزینه میانگین ۲۰۰ میلیون تومان و ۱۰۰۰ واحد با هزینه میانگین ۴۵۰ میلیون تومان در حال بازسازی هستند.

نصیری با اشاره به چالش‌های مالی ناشی از جنگ توضیح داد: جنگ باعث کاهش ۶۷ درصد درآمدهای شهرداری از محل صدور پروانه‌های ساختمانی شده است. به همین دلیل، برای پروژه‌های بالای ۳۰۰ میلیون تومان، از روش‌های غیرنقدی مانند واگذاری ملک یا تراکم استفاده می‌کنیم، ۱۰ گروه اجرایی به‌طور همزمان کار را آغاز کرده‌اند و امیدواریم تا سه ماه آینده بخش عمده‌ای از این بازسازی‌ها تکمیل شود.

او تأکید کرد: برای واحدهای نیازمند مقاوم‌سازی سنگین، مانند مجتمع‌های بزرگ، کار به شرکت‌های تخصصی ارجاع شده است. همچنین، برای حدود ۵۰ ساختمان که نیاز به نوسازی کامل دارند، تراکم تشویقی پیش‌بینی شده تا مالکان بتوانند با رعایت ضوابط شهرسازی، در همان منطقه یا مناطق دیگر، واحدهای جایگزین دریافت کنند.

نصیری افزود: مالکانی که تمایل به فروش واحد آسیب‌دیده خود به شهرداری دارند، می‌توانند بر اساس ارزش کارشناسی قبل از جنگ، واحدهای معادل در مناطق دیگر دریافت کنند. این گزینه برای کاهش آوارگی خانواده‌ها و تسریع در اسکان طراحی شده است.

مناطق ۱، ۲ و ۳ تهران بیشترین آسیب را در جنگ دیده‌اند

برای حمایت از خانواده‌های آسیب‌دیده، نصیری اعلام کرد که ودیعه مسکن تا سقف ۱.۵ میلیارد تومان با اجاره ماهانه ۳۰ میلیون تومان (با نوسان ۲۰ درصدی بر اساس متراژ) در نظر گرفته شده است.

این طرح، که ابتدا با بودجه یک میلیارد تومانی پیشنهاد شده بود، پس از اعتراض شهرداران مناطق به‌ویژه در مناطق ۱، ۳ و ۴ که بیشترین آسیب را دیده‌اند، ارتقا یافت.

وی گفت: حدود ۵۴۳ هزار خانواده ممکن است مشمول این طرح شوند. برای اسکان موقت، علاوه بر چادرها در ۳۵ نقطه از ۴۵ نقطه بحرانی، کانکس‌های مستقل با نظارت دوربین‌های مداربسته در انبارهای شهرداری آماده شده است.

نصیری افزود: استفاده از مدارس برای اسکان به دلیل نبود نگهبان و شروع سال تحصیلی مناسب نیست و به جای آن، اجاره مسکن موقت در اولویت قرار دارد.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران به خسارات اسباب منزل و خودروها نیز اشاره کرد: برای خانواده‌هایی که اسباب منزلشان کاملاً از بین رفته، ۲۵۰ میلیون تومان به‌صورت نقدی برای خرید اقلام ضروری مانند یخچال، ماشین لباسشویی و مبلمان در نظر گرفته شده است. این مبلغ شاید زندگی را به حالت عادی بازنگرداند، اما حداقل نیازهای اولیه را تأمین می‌کند.

۹۰۰ دستگاه خودرو طی جنگ ۱۲ روزه در تهران آسیب دیده است

در مورد خودروها، حدود ۹۰۰ دستگاه آسیب‌دیده شناسایی شده‌اند.

نصیری توضیح داد: خودروهای قابل تعمیر از طریق بیمه جبران خسارت می‌شوند و برای خودروهای اسقاطی زیر آوار، میانگین خسارت ۵۰۰ میلیون تومان پیش‌بینی شده که پس از ارزیابی کارشناسان دادگستری پرداخت خواهد شد.

یکی از نکات برجسته سخنان نصیری، تأکید بر اطلاع‌رسانی شفاف و پاسخگویی به شهروندان بود. او گفت: از روز سوم و چهارم پس از جنگ، ۴۵ پایگاه مردمی برای مصاحبه و ثبت شکایات راه‌اندازی شد. خط ۱۳۷ شهرداری به‌صورت شبانه‌روزی فعال است و یک خط اختصاصی از صبح تا ساعت ۱۹ برای پاسخ به سوالات مردم در نظر گرفته شده است. هفت تا هشت نفر از همکاران ما به‌صورت مداوم پاسخگوی تماس‌ها هستند و شکایات به‌صورت موردی پیگیری می‌شود.

نصیری افزود: خانواده‌های آسیب‌دیده به دلیل فشارهای روانی، تمرکز کافی برای پیگیری ندارند. ما تلاش کردیم با اطلاع‌رسانی از طریق بیلبوردها و رسانه‌ها، ابهامات را کاهش دهیم و پاسخگویی را تسریع کنیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران به تأثیرات روانی جنگ بر شهروندان اشاره کرد و گفت: بسیاری از خانواده‌ها هنوز در شوک هستند. ما باید با پاسخگویی سریع و شفاف، اعتماد آن‌ها را جلب کنیم. برخی گلایه‌ها از رفتارهای جزئی کارکنان وجود دارد، اما همکاران ما شبانه‌روز در تلاشند تا مشکلات را حل کنند.

وی همچنین از همکاری آموزش‌وپرورش برای معرفی فضاهای موقت و از نظام مهندسی برای ارزیابی سریع واحدها قدردانی کرد و افزود: تا پایان ماه جاری، تکلیف واحدهای آسیب‌دیده مشخص خواهد شد تا نابسامانی‌ها کاهش یابد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=126229

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.