آوین ویژه»

مدارس استان ایلام تعطیل اعلام شد مجتمع معدنی سرب و روی انگوران به دنبال کشف و شناسایی ذخایر جدید عذرخواهی رئیس جمهور کره جنوبی در نطق ۲ دقیقه‌ای؛ حزب حاکم: استعفا اجتناب‌ناپذیر است شادواره «شادی» در ایام دهه فجر در قم برگزار می شود پرفروش‌ترین آیفون کدام است؟ معرفی برگزیدگان جشنواره فارابی؛ اعطای جایزه صلح به استاد آمریکایی «بعد از افتادن» بار دیگر در تئاتر تجربه می‌شود! برنامه‌های سالگرد شهید رئیسی تشریح شد؛ معرفی سریال‌های جدید استانی شهید طهرانچی نماد ولایتمداری، رشادت و اخلاص بود ابوالفضل همراه میزبان برنامه تلویزیونی «یکی از ما» طراحی دشمن بر ناامید کردن مردم ما متمرکز است تامین ۱۷.۸ درصد گوشت دام سبک استان سمنان توسط بهره برداران شاهرودی ورود ارتش لبنان به مناطق جنوبی این کشور و پاکسازی آن‌ها هوای آذربایجان غربی از فردا شنبه بارانی می شود حمایت از جبهه مقاومت رسالت همه افراد جامعه است مپنا هنوز ۴۰۰ میلیارد تومان بابت سود سهام عدالت بدهی دارد رسالت بانوان در مقاومت از ابتدای تاریخ برجسته بوده است اسکان در راه ماندگان و انتقال ۲ مصدوم به مراکز درمانی توسط هلال احمر

0

مقابله با تهدید گونه مهاجم سنبل آبی نیازمند رویکرد علمی و ترکیبی است

  • کد خبر : 127072
  • ۲۴ تیر ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۸
مقابله با تهدید گونه مهاجم سنبل آبی نیازمند رویکرد علمی و ترکیبی است

بابل – معاون محیط زیست دریایی سازمان حفاظت محیط زیست مقابله با تهدید گونه مهاجم سنبل آبی را نیازمند رویکرد علمی و ترکیبی همراه با مشارکت جوامع محلی و دستگاه‌های اجرایی دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، احمدرضا لاهیجان‌زاده عصر سه‌شنبه در بازدید از آب‌بندان آغوزبن در شهرستان بابل گفت: این بازدید با هدف بررسی میدانی وضعیت گسترش گونه مهاجم سنبل آبی و ارزیابی راهکارهای مقابله با این تهدید زیست‌محیطی انجام شد.

لاهیجان‌زاده در این بازدید، سنبل آبی را یکی از گونه‌های مهاجم آبزی دانست که با ایجاد پوشش متراکم بر سطح آب، موجب کاهش اکسیژن محلول، مرگ آبزیان، برهم خوردن تعادل اکولوژیک، و اختلال در فعالیت‌های بهره‌برداری سنتی مانند ماهیگیری و کشاورزی می‌شود.

وی مقابله با این تهدید را نیازمند رویکردی علمی، ترکیبی از روش‌های مکانیکی، زیستی و مدیریتی، همراه با مشارکت مردم محلی و دستگاه‌های اجرایی دانست و تأکید کرد که این اقدام باید در چارچوب راهبرد ملی حفاظت از تنوع زیستی، به‌صورت فوری و هماهنگ در دستور کار قرار گیرد.

محمدرضا کنعانی مدیر کل حفاظت محیط زیست مازندران نیز با تأکید بر اولویت مقابله با سنبل آبی در چارچوب برنامه استراتژیک مدیریت محیط زیستی استان، از همه نهادهای اجرایی و محلی خواست با نگاه علمی و جهادی در اجرای برنامه‌های مهار این گونه مهاجم همکاری کنند تا از گسترش خسارات اکولوژیک، اقتصادی و اجتماعی جلوگیری شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=127072

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.