آوین ویژه»

راننده اینستاگرامی با تخلفات مرگبار در کرمانشاه زمین‌گیر شد ادارات مازندران فردا باز است آیت الله جوادی آملی افتخار شیعه و اسلام است خانه کلوخی پزشکیان در زابل + عکس رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه امیرکبیر منصوب شد افزایش ۹درصدی اعزام و پذیرش مسافر در فرودگاه‌های کشور| رشد ۲۰ درصدی پروازهای بین المللی آیت الله مصباح پیشگام در اسلامی سازی علوم انسانی بود انتصاب مدیران مرکز کودک و نوجوان سیما پوستر مستند «پروانه» در آستانه پخش رونمایی شد ترامپ برای گرینلند دندان تیز کرد! سفره ۱۴۰۴ کارگران کوچکتر شد | گیوتین تورم روی گردن کارگران تبعیض رسانه‌ای به سبک وزیر علوم تبیین و بررسی کاربردی سازی گزاره‌های فقهی کشاورزان شفتی شخم زمستانه را جدی بگیرند تشریح برنامه‌های اجلاسیه بین‌المللی مجاهدان در غربت آژیر خطر در «النقب» و «کریات شمونا» رؤسای جمهوری پاناما و مکزیک به تهدیدات مجدد ترامپ پاسخ دادند واکنش سازمان همکاری اسلامی به حملات جدید رژیم صهیونیستی به غزه

0

گسترش گیاه مهاجم سنبل آبی در آب بندان بابل متوقف شد

  • کد خبر : 128356
  • ۲۸ تیر ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۴
گسترش  گیاه مهاجم سنبل آبی در آب بندان بابل متوقف شد

بابل – رئیس اداره مدیریت بحران سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران گفت: گسترش گیاه مهاجم سنبل آبی در آببندان حیدر کلای بابل متوقف شده است.

محمد بهرامیان عصر شنبه در حاشیه بازدید از آب‌بندان حیدرکلای مازندران در پی گزارش‌های مربوط به گیاه مهاجم سنبل آبی با بیان اینکه بررسی‌ها نشان داد که با اقدامات به‌موقع، گسترش این گیاه کنترل شده است، اظهار داشت: این بازدید در پی گزارش‌های دریافتی از گسترش گیاه مهاجم سنبل آبی به این آب‌بندان صورت گرفت. خوشبختانه با انجام اقدامات به‌موقع، فعلاً گسترش این گیاه مهاجم کنترل شده است.

وی افزود: آب‌بندان حیدرکلای سه قطعه‌ای در سطح ۴۵ هکتار واقع شده است که متأسفانه به‌صورت لکه‌ای درگیر گیاه مهاجم سنبل آبی شده بود. با مدیریت سریع سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهرداری، این گیاهان جمع‌آوری شدند و در زمان بازدید هیچ موردی مشاهده نشد.

بهرامیان با اشاره به ویژگی‌های گیاه سنبل آبی گفت: این گیاه بومی آمازون بوده و ماندگاری ۲۰ تا ۳۰ ساله دارد. ریزوم آن در محیط باعث گردیده تا تهدیدی جدی برای محیط زیست به شمار آید. سنبل آبی برخلاف ظاهر فریبنده و زیبایی که دارد، سمی و سرطان‌زا بوده و قدرت بالایی در پالایش محیط اطراف خود دارد.

وی گفت: این گیاه قادر است فلزات سنگین مانند جیوه و سرب را که از طریق فاضلاب کارخانه‌های صنعتی وارد آب‌ها می‌شوند، به خود جذب کند. از طرفی، به دلیل شدت تبخیر و تعرق بالا، هدررفت آب را تا ۱۳ برابر افزایش می‌دهد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=128356

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.