آوین ویژه»

در سفر رییس جمهور به بوشهر: ۱۱ تفاهم‌نامه همکاری بین بخش‌های خصوصی و دولتی امضا شد پیشنهاد تأسیس نهاد جامع و یکپارچه، برای صیانت از «آب و خاک» شوک ناگهانی قیمت دلار به ایران | دولت دست بجنباند افشای تحرکات آمریکا در «مثلث نظامی» و تصاحب منابع نفتی و گازی سوریه شنیده شدن صدای انفجارهای پی‌درپی در «عکا» و خلیج «حیفا» کمیته امداد بوشهر گام های موثری در توانمندسازی نیازمندان برداشته است موکب فاطمیه مسیر شیراز به خفر فیلم کوتاه «وقتی که نیستی» وضعیت صادرات کهگیلویه و بویراحمد مطلوب نیست/ صدور از سایر گمرک ها سهم ۲۰درصدی دانشگاه ها در ارائه دوره های کوتاه مدت مذاکرات استقلال برای تمدید قرارداد اندونگ به بن‌بست رسید جان باختن ۱۲ تن در تصادف‌های جاده‌ای استان بوشهر گزینه محبوب هواداران استقلال پرید دلبری برند کره‌ای از مصرف‌کنندگان آمریکایی قیمت هتل میراژ کیش برای سفر در گرم‌ترین روزهای سال سقوط آزاد قیمت طلا در بازار ۱۶ فروردین + جدول اعلام برنامه‌های تلویزیونی و رادیویی آستان قدس رضوی برای ماه رمضان وزیر صهیونیست خواستار اشغال مجدد غزه شد

0

کولبری باید به فرصتی برای توسعه اقتصادی منطقه تبدیل شود

  • کد خبر : 128536
  • ۲۹ تیر ۱۴۰۴ - ۰:۲۶
کولبری باید به فرصتی برای توسعه اقتصادی منطقه تبدیل شود

ارومیه – استاندار آذربایجان غربی با تأکید بر لزوم نگاهی واقع‌گرایانه و توسعه‌محور به موضوع کولبری بر استفاده از این فرصتی برای توسعه اقتصادی منطقه تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، رضا رحمانی عصر شنبه در جلسه کارگروه مبادلات مرزی استان با تأکید بر لزوم نگاهی واقع‌گرایانه و توسعه‌محور به موضوع کولبری، اظهار کرد: کولبران، نه یک تهدید امنیتی یا اجتماعی، بلکه بخشی از جامعه مرزنشین ما هستند که در نبود فرصت‌های شغلی مناسب، با مشقت فراوان امرار معاش می‌کنند. این وضعیت باید با برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری دقیق، به یک ظرفیت اقتصادی قانونی و پایدار تبدیل شود.

وی با اشاره به حقوق قانونی کولبران افزود: مطابق قانون، سهم ۶ درصدی کولبران از محل واردات کالا باید بدون تأخیر، شفاف و با نظارت کامل به آنان پرداخت شود. این سهم، نه یک کمک، بلکه حقی قانونی است که باید از سوی کارگزاران به رسمیت شناخته و پرداخت شود. در این خصوص هیچ‌گونه سهل‌انگاری یا توجیهی پذیرفته نیست.

استاندار آذربایجان‌غربی، یکی از موانع جدی در مسیر تسهیل ورود و خروج کالا را ناکارآمدی و به‌روز نبودن سامانه‌های گمرکی دانست و گفت: عدم هماهنگی بین سامانه‌ها و کندی در فرآیندهای دیجیتال، موجب اتلاف وقت، نارضایتی عمومی و بعضاً بروز زمینه‌های فساد اداری می‌شود. اگر این سامانه‌ها به‌سرعت به‌روزرسانی نشوند، ناچار به انجام امور به‌صورت دستی خواهیم بود که این وضعیت پذیرفتنی نیست.

رحمانی از تمامی نهادهای ذی‌ربط خواست در اسرع وقت نسبت به اصلاح زیرساخت‌های فنی و اداری اقدام کرده و مسیر فعالیت‌های تجاری قانونی در مرزها را تسهیل کنند.

وی با تأکید بر مسئولیت فرمانداران در هماهنگی بین دستگاه‌ها و نظارت بر حسن اجرای قوانین گفت: فرمانداران باید تعامل نزدیکی با گمرک، پلیس، کارگزاران و فعالان محلی داشته باشند. در عین توجه به امنیت مرزها، نباید امنیت اقتصادی و معیشتی مردم مرزنشین نادیده گرفته شود. انتظار داریم با یک مدیریت هماهنگ، مشکلات موجود شناسایی و در مسیر حل و فصل قرار گیرند.

استاندار با بیان اینکه «ما برای حل مسائل مردم اینجا هستیم، نه صرفاً برای گزارش‌نویسی»، افزود: تشکیل پرونده یا کارتابل‌های پر از نامه، ملاک ارزیابی نیست. ما باید نتیجه‌محور عمل کنیم و با شناخت دقیق از واقعیت‌های اجتماعی و اقتصادی منطقه، راهکارهای عملی و قانونی ارائه دهیم.

فرمانداران شهرستان‌های پیرانشهر، سردشت و میرآباد نیز در این جلسه، ضمن بیان مشکلات عملیاتی، پیشنهادهایی در خصوص اصلاح رویه‌ها، تدوین دستورالعمل‌های بومی، به‌روزرسانی درگاه‌های قانونی ورود کالا و ایجاد زیرساخت‌های تسهیل‌گر برای فعالیت کولبران ارائه دادند.

فرمانداران تأکید کردند که برای رفع چالش‌ها، باید میان نهادهای اجرایی، امنیتی و اقتصادی، هماهنگی و همکاری مستمر برقرار باشد تا بتوان در کوتاه‌مدت شاهد بهبود وضعیت معیشتی مرزنشینان بود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=128536

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.