آوین ویژه»

مسئول تیم فنی آمریکا در مذاکرات با ایران تعیین شد اجرای یک پرفورمنس چهار ساعته در حوضچه انار آزمایش موشک بالستیک کره جنوبی گلباران سروآباد در سالگرد سفر شهید جمهور؛ روایتی از خدمات رئیسی نمایندگان مجلس با وزیر ورزش و جوانان دیدار کردند هسته‌ای در صنعت-۷| بازتعریف ژئوفیزیک با فناوری هسته‌ای/ تصویربرداری از عمق زمین برای اکتشاف معدن افتتاحیه پنجمین نمایشگاه لیزر و فوتونیک بازدید رئیس سازمان سینمایی از ستاد جشنواره «سینماحقیقت» رئیس دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان درگذشت تداوم حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به نقاط مختلف نوار غزه تانکهای مرکاوای ارتش صهیونی در چه نقاطی منهدم شدند؟ ماکرون: حملات اسرائیل به غزه را محکوم می‌کنیم محورهای اصلی و شریانی استان البرز باز و تردد جریان دارد اولین فرا‌صندوق طلای بورس شروع به فعالیت کرد بازخوانی دیدار رهبر انقلاب با فعالان اقتصادی در «قرارگاه» سهراب بختیاری زاده، سرمربی استقلال برابر الشرطه ۷ نفر بر اثر واژگونی خودرو مقابل شهرک صنعتی بازنه شازند مصدوم شدند راهنمای انتخاب وکیل برای تقسیم ارث در کمترین زمان

0

سنندج پایین‌ترین سرانه فضای آموزشی را در میان مراکز استان‌ها دارد

  • کد خبر : 130020
  • ۰۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۰
سنندج پایین‌ترین سرانه فضای آموزشی را در میان مراکز استان‌ها دارد

سنندج- مدیرکل آموزش و پرورش کردستان گفت:سنندج پایین‌ترین سرانه فضای آموزشی را در میان مراکز استان‌های سطح کشور دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید فواد حسینی عصر چهارشنبه در بازدید از اداره آموزش و پرورش استثنایی کردستان اظهار کرد: مکلف به کارآمدسازی و کیفیت‌بخشی به برنامه‌های آموزشی، پرورشی و توانبخشی برای کودکان با نیازهای ویژه هستیم.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با یادآوری نقش جبار باغچه‌بان در تاریخ آموزش و پرورش کشور گفت: باغچه‌بان با تأسیس نخستین مدرسه ویژه ناشنوایان در سال ۱۳۰۳، آغازگر تحولی مهم در آموزش دانش‌آموزان استثنایی شد.

وی افزود: با تصویب اساسنامه سازمان آموزش و پرورش استثنایی در سال ۱۳۷۰، این سازمان مسئولیت شناسایی، آموزش، ارائه خدمات توانبخشی و اجرای برنامه‌های آموزشی و پرورشی متناسب با نیازهای دانش‌آموزان با نیازهای ویژه را بر عهده گرفت.

ایجاد سالن ورزشی چندمنظوره برای دانش‌آموزان استثنایی

حسینی از بهره‌برداری نخستین سالن ورزشی چندمنظوره ویژه دانش‌آموزان با نیازهای ویژه خبر داد و تصریح کرد: این اقدام گامی مهم در شناسایی و شکوفایی استعدادها و توانمندی‌های این دانش‌آموزان است.

وی با اشاره به کمبود زیرساخت‌های آموزشی در مرکز استان گفت: سنندج تنها مرکز استانی در کشور است که سرانه فضای آموزشی آن از میانگین استانی کمتر بوده و نسبت به سایر مراکز استان‌ها وضعیت نامطلوب‌تری دارد.

حسینی خاطرنشان کرد: تعدادی از املاک مازاد اداره کل آموزش و پرورش برای مولدسازی معرفی شده و فروش آن‌ها می‌تواند بخشی از پروژه‌ها و مدارس نیمه‌تمام، به‌ویژه در حوزه استثنایی را تکمیل کند.

لزوم رصد فارغ‌التحصیلان و استفاده از ظرفیت سمن‌ها

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با تاکید بر رصد و پایش وضعیت دانش‌آموزان استثنایی پس از فارغ‌التحصیلی، گفت: استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد برای حمایت و توانمندسازی این افراد ضروری است.

وی همچنین بر مناسب‌سازی اتوماسیون اداری برای نابینایان، جابجایی ساختمان اداره استثنایی، حل مشکلات سرویس ایاب‌وذهاب دانش‌آموزان با نیازهای ویژه، اجرای قانون حمایت از معلولان و جذب نیروی انسانی معلول تاکید کرد.

۶ مدرسه استثنایی استان در وضعیت تخریبی

در ابتدای این دیدار، اقبال خانی، سرپرست اداره آموزش و پرورش استثنایی کردستان، با اشاره به تخصصی بودن فعالیت در این حوزه گفت: توسعه زیرساخت‌ها، تجهیزات و ارتقای کیفیت نیروی انسانی لازمه تحول در آموزش و پرورش استثنایی است.

وی با اشاره به فرسودگی فضاهای آموزشی افزود: از مجموع ۶۵ مدرسه و مرکز جامع استثنایی در استان، ۶ ساختمان در وضعیت تخریبی قرار دارد و از سال ۱۳۷۸ تاکنون تنها هنرستان نوآوران سنندج به این فضاها اضافه شده است.

خانی تصریح کرد: پروژه‌های حوزه استثنایی که از سال ۹۴ آغاز شده، با پیشرفت فیزیکی ۷۰ تا ۸۰ درصدی متوقف شده و نیازمند پیگیری جدی متولیان است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=130020

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.