آوین ویژه»

همتی را استیضاح کردند اما دلار ارزان نشد جشن ازدواج خراسانی‌ها در قم برگزار شد زلزله قوی شرق آسیا را لرزاند؛ فروریختن ساختمان‌ها در میانمار+ فیلم آمریکا: نباید در امور داخلی سوریه مداخله شود جزییات پذیرش دکتری پژوهشی و فناوری محور در مراکز تحقیقاتی علوم پزشکی سال ۱۴۰۳ ناترازی انرژی و ضرورت تبدیل برق به کالای اقتصادی قیمت طلا در آستانه کریسمس | منتظر انفجار قیمت باشیم؟ معابر شهری کرمانشاه باز است جهاد تبیین سبب هوشیاری ملت در برابر توطئه‌های دشمنان خواهد شد بورس بالای ۳۳ هزار واحد ریخت! | اظهارت مهم صیدی در ۱۷ آذر رگبار، رعدوبرق و باد شدید در ۹ استان کشور تا روز جمعه فوری | همتی افزایش قیمت نان را تایید کرد وضعیت خودروهای خارجی دپوشده در بندرشهید رجایی «چسب زخم» به آلمان می‌رود/ یک جایزه بزرگ برای «دشت می‌خواند» امضای یادداشت تفاهم سازمان همکاری اقتصادی اکو و سازمان همکاری اسلامی برای امنیت غذایی شهر زیرزمینی نوش‌آباد در صدر بازدید گردشگران نوروزی آران و بیدگل باید چگونگی و ابعاد حضور بانوان در دانشگاه تراز مشخص شود شاه ماهی لیگ در تور استقلال

0

سهم بیجار از سد تالوار فقط تخلیه روستاها است

  • کد خبر : 131037
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۲
سهم بیجار از سد تالوار فقط تخلیه روستاها است

بیجار-فرماندار بیجار با انتقاد از تخصیص‌نیافتن حقابه زیست‌محیطی این شهرستان گفت: سد تالوار روستاهای ما را خالی کرد، اما امروز حتی کمترین سهم آب نیز به بیجار نمی‌رسد.

به گزارش خبرنگار مهر، کاظم کاظمی، عصر شنبه در جریان بازدید سرزده از سد تالوار با اشاره به وضعیت ناعادلانه تقسیم آب در منطقه اظهار کرد: طبق مصوبات، باید ۱۱ میلیون متر مکعب حقابه زیست‌محیطی به شهرستان بیجار اختصاص یابد، اما تاکنون این حق قانونی پرداخت نشده است.

وی با اشاره به بازدید از ایستگاه پمپاژ سد افزود: در حال حاضر ۶ پمپ فعال هستند و در تراز ۹۰ میلیون متر مکعبی، حدود ۱۱۰۰ لیتر آب در ثانیه برداشت می‌شود. این در حالی است که اکنون حجم ذخیره آب به ۸۴ میلیون متر مکعب رسیده، اما برداشت با همان دبی ادامه دارد.

کاظمی گفت: آبی که موجب تخلیه ۸ روستای بیجار و مهاجرت ساکنان شد، امروز بدون در نظر گرفتن سهم شهرستان، به استان‌های دیگر منتقل می‌شود. متأسفانه در بحث تقسیم منابع آبی، بیجار نادیده گرفته شده است.

فرماندار بیجار با اشاره به کندی اجرای پروژه خط انتقال آب به اراضی کشاورزی نیز تصریح کرد: این پروژه تنها ۸ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و وزارت نیرو تاکنون هیچ رقمی برای ادامه آن اختصاص نداده است؛ در حالی‌که این خط انتقال می‌تواند هزار هکتار از اراضی کشاورزی منطقه را سیراب کند.

وی هدف از این بازدید را بررسی دبی آب خروجی به سمت همدان و پیگیری جدی سهم بیجار از حقابه زیست‌محیطی عنوان کرد و گفت: مسئولان استان زنجان نیز برای بررسی موضوع در محل حضور داشتند.

کاظمی در پایان با اشاره به مشکلات تأمین آب در روستاهای حسن تیمور، زینب، فتح‌آباد و همایون گفت: در تلاش هستیم با جداسازی خط انتقال این روستاها از مجتمع شاهگدار و حل مسئله چاه آرتزین، مشکل آب آن‌ها را رفع کنیم تا این مناطق نیز از نعمت آب پایدار بهره‌مند شوند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=131037

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.