آوین ویژه»

ناوگان حمل‌ونقل فرسوده با اتوبوس‌های برقی در ارومیه جایگزین شود زاخارووا: بوریس جانسون کاری جز تنش‌آفرینی بلد نیست مبلغ دقیق و زمان واریز سود سهام عدالت الجزیره: تروریستها به تل رفعت در شمال حلب وارد شدند چرا یک کافه ورشکست می شود؟ پخش یک سریال محرمی جدید؛ دعوت از چهره‌هایی که نیاز تلویزیون است آذربایجان شرقی پایلوت طرح نوسازی و بازسازی صنایع دختر رئیسی: ملائکه به دیدار پدرم رفتند نگاهی به نمایش «گاراژ»؛ این تئاتر پایانش باز است رئیس ستادکل ارتش اسرائیل: من مسئول کامل شکست هستم جشن انقلاب با حضور پر شور دانش‌آموزان همدان برگزار می‌شود درخواست استاندار از رسانه‌ها؛ شرایط کنونی اصفهان مستلزم وفاق و امیدبخشی است بانک مرکزی سوئیس پیشنهاد نگهداری بیت کوین را رد کرد قیمت دلار امروز ۶ دی ۱۴۰۳ | کدام ارز گران شد؟ دفاعیه بیونگ از عشق در روزگاری که همه‌چیز کالاست! فقدان شخصیت پردازی عمیق چالش اصلی سینمای ایران است اجتماع بزرگ هیئت های فاطمی در میدان هفت تیر عراقچی: آزادسازی پول‌های بلوکه شده ایران گام‌ اولیه آمریکا باشد

0

قوانین حمایتی از شرکت‌های دانش‌ بنیان نیازمند بازنگری است

  • کد خبر : 131053
  • ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۷
قوانین حمایتی از شرکت‌های دانش‌ بنیان نیازمند بازنگری است

زنجان- نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت: قوانین حمایتی از شرکت‌های دانش‌ بنیان نیازمند بازنگری است.

به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی طاهری، بعد از ظهر شنبه در نشست معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور با نخبگان و استعدادهای برتر استان زنجان اظهار کرد: قوانین حمایتی از شرکت‌های دانش بنیان باید بازنگری شود.

وی تصریح کرد: در بررسی قوانین حمایتی از شرکت‌های دانش بنیان مشخص شد که برخی قوانین مثل ماده اول قانون جهش دانش بنیان کارایی ندارد و متأسفانه در عمل نتوانسته است پاسخگوی نیازهای شرکت‌های دانش‌بنیان باشد.

نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: ما باید در ایجاد پارک‌های علم و فناوری و ارائه تسهیلات حمایتی به شرکت‌های دانش‌بنیان، رویکردی فعالانه‌تر داشته باشیم تا این شرکت‌ها بتوانند به طور مستقل و با اتکا به توانمندی‌های خود، مسیر رشد و توسعه را طی کنند.

وی با اشاره به لزوم استفاده بهینه از ظرفیت دانشگاه‌ها برای حمایت از شرکت‌های عنوان کرد: دانشگاه‌ها می‌توانند نقش کلیدی در ارائه مشاوره‌های تخصصی، تسهیل فرآیند تجاری‌سازی ایده‌ها و ایجاد فضایی مناسب برای همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان ایفا کنند.

طاهری با اشاره به اینکه زمانی اعتبارات خوبی به پارک‌های علم و فناوری اختصاص می‌یافت، خاطرنشان کرد: اکنون در زنجان اکوسیستم دانش‌بنیان و ایجاد پارک با ضعف‌هایی روبه‌رو هستیم.

علی رمضانی، دارنده جایزه ملی علامه طباطبایی نیز در این نشست خاطرنشان کرد: زنجان دارای ظرفیت‌های متعددی است و با توجه به اقلیم مناسب بهترین مکان برای سرمایه‌گذاری در حوزه‌های مختلف علمی و فناوری است.

وی با اشاره به کاهش متقاضیان تحصیل در رشته‌های علوم پایه و مهندسی عنوان کرد: بعد از تأسیس دانشگاه فرهنگیان این مسئله شدت گرفته در حالی که دانشگاه فرهنگیان می‌توانست به عنوان یک دانشکده در دانشگاه جامع استان باشد.

رمضانی با بیان وجود ضعف‌های زیرساختی و تأمین نیروی انسانی زبده در دانشگاه فرهنگیان تصریح کرد: به نظر نمی‌رسد تا ۴۰ و ۵۰ سال آینده هم این زیرساخت را به دست آورد.

وی با تأکید بر اینکه باید هم باید کیفیت فارغ‌التحصیلان را بالا برد و هم کیفیت دانشگاه‌های ما در فنی و مهندسی و علوم پایه افزایش یابد، گفت: اگر به دلیل نبود معلم خوب نتوانیم دانش‌آموز خوب تربیت کنیم در آینده علمی و فناوری تأثیر ناگواری خواهد گذاشت.

رمضانی با بیان اینکه زنجان زیرساخت‌های مناسبی دارد، ابراز کرد: این استان می‌تواند یکی از کاندیداهای مناسب برای انتقال پایتخت باشد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=131053

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.