آوین ویژه»

علی دایی در پیست دیزین دیده شد + عکس انتشار فراخوان پویش سرود «خادمِ‌ حرمِ‌ ایران» قرار همدلی با رادیو در جشن نیمه شعبان تجارت ایران و آلمان ۱.۵ میلیارد دلاری شد یهودیان خیبر با جمع‌آوری سلاح در پی چه توطئه‌ای بودند؟؛ پایان قدرت نظامی یهودیان با فتح خیبر سرکشی درهم و تتر در بازار ارز تداوم حملات اشغالگران به غزه و شهادت یک خبرنگار دیگر درگیری ارتش سوریه با تروریست‌ها در حومه حماه ادعای گران‌ خریدن هواپیما صحت ندارد ۸۴ درصد معاملات بازار سهام در اختیار ۱۰ صنعت چهره نتانیاهو به اظهارات ترامپ درباره مذاکره با ایران ۱۴ درصد جمعیت ایران مبتلا به دیابت هستند یک سوم از درآمد ملی ایران در گرو علوم زمین/ غفلت از زمین‌شناسی خسارت‌های زیادی به کشور وارد کرده است جزءخوانی قرآن کریم در ارومیه هواشناسی گیلان ۱۰ فروردین؛ احتمال وقوع آتش سوزی در جنگل ها اجرای طرح ارتقا امنیت اجتماعی در دامغان؛ ۵۷ سارق دستگیر شدند مجمع نمایندگان و استاندار متحد برای پیشرفت کرمانشاه هوشمندی رهبری و انسجام ملی نقشه دشمن را ناکام گذاشت

0

امام باقر(ع) احیاگر جایگاه والای علمی اسلام بود

  • کد خبر : 131876
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۵
امام باقر(ع) احیاگر جایگاه والای علمی اسلام بود

شیراز-مدیر دفتر امور اجتماعی و سیاسی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور گفت:امام محمد باقر(ع) با تربیت شاگردان متعدد احیاگر جایگاه والای علمی اسلام بود.

حجت‌الاسلام و المسلمین محمد استوار میمندی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به سالروز ولادت امام محمد باقر (ع) گفت: امام پنجم شخصیتی بی‌نظیر و وجودی ارزشمند برای شیعیان است. یکی از خدمات برجسته ایشان، تأسیس و راه‌اندازی پایگاه‌های علمی در جهان اسلام بود.

وی ادامه داد: لقب «باقرالعلوم» که به معنای شکافنده علوم است، به دلیل مقام علمی والای ایشان در جامعه آن روز به آن حضرت داده شد.

مدیر دفتر امور اجتماعی و سیاسی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور افزود: در دوران امامت امام باقر (ع)، تربیت شاگردان متعددی در زمینه‌های فقه، کلام و حدیث آغاز شد و این روند در دوره امام صادق (ع) به اوج خود رسید و مکاتب مختلف فقهی، فلسفی، کلامی و حدیثی رونق چشمگیری یافت.

حجت الاسلام استوار میمندی گفت: در حوزه سیاسی امام باقر (ع) همانند پدر بزرگوارشان امام سجاد (ع) و سایر امامان، در مسیر مبارزه با حکومت‌های جور زمان خود قرار داشتند. در دوره ایشان، به دلیل ضعف بنی‌امیه، دامنه فعالیت و آزادی عمل بیشتری برای حضرت فراهم شد و برگزاری محافل علمی و تربیت شاگردان مکتب تشیع رونق بیشتری گرفت.

مدیر دفتر امور اجتماعی و سیاسی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به اینکه مبارزه سیاسی امام باقر (ع) باعث شد که دشمن زمانه احساس ضعف کند، تصریح کرد: مسیر مبارزه‌ای که امام باقر (ع) در پیش گرفته بودند، سرانجام باعث شد که خلفای بنی‌امیه نقشه شهادت ایشان را طراحی کرده و آن حضرت را مسموم و به شهادت برسانند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=131876

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.