آوین ویژه»

ادامه نسل کشی گسترده فلسطینیان در غزه رقیب تازه برای امپراتوری ایلان ماسک؛ آیا استارلینک شکست می‌خورد؟ استاندار کرمانشاه با استعفای معاون اقتصادی موافقت کرد آمازون کنترل «جیمز باند» را در دست گرفت رویداد جهادی درمانی یاس فاطمی در شاهرود ثبت جهانی «مکان‌های پیش از تاریخ» آینده گردشگری لرستان را متحول می‌کند اعلام ظرفیت پذیرش دکتری پژوهشی و فناوری محور گروه علوم پزشکی سال ۱۴۰۴ عرف چگونه شکل خود را در جامعه پیدا می‌کند؟؛نقش مهم عرف در اجرای قوانین طرح جدید مهریه؛ از چالش نظام حقوقی تا حمایت صوری از زنان+ فیلم ادعای بی‌اساس و تکراری تروئیکا علیه تهران وقوع دو زلزله شدید در حسینیه خوزستان؛ خسارتی گزارش نشده است «میرزا مخنث» و بازخوانی خشونت تاریخی آقامحمدخان در کرمان تشییع پیکر مطهر شهید اقتدار حسن حسینی نژاد در مشهد نشست هم اندیشی وضعیت قرمز در آمل؛ روایت تلاش کادر درمان در دوران کرونا عمل زیبایی بازیکن استقلال پرحاشیه شد برگزاری محفل بزرگ بانوان قرآنی جهان اسلام در حرم رضوی ترامپ: عفو پسر «بایدن» سوءاستفاده از قدرت و ساقط کردن عدالت است ملانیا ترامپ کیست؟ / از مدلینگ تا بانوی اول آمریکا + عکس

0

ارتقای سلامت زنجیره تولید مرغ گوشتی در استان بوشهر

  • کد خبر : 146422
  • ۰۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۹
ارتقای سلامت زنجیره تولید مرغ گوشتی در استان بوشهر

بوشهر- مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر گفت: نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر جابجایی بیش از ۱۰۶ میلیون جوجه یک‌روزه و مرغ زنده کشتاری در استان بوشهر طی یکسال اخیر انجام شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن رهنما صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به ظرفیت بالای تولید گوشت مرغ در استان گفت: بوشهر با دارا بودن بیش از ۲۰۰ واحد مرغداری، توان پرورش سالانه بیش از ۲۰ میلیون قطعه مرغ کشتاری را دارد که سهم مهمی در تأمین پروتئین مورد نیاز استان و کشور ایفا می‌کند.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر افزود: در سال ۱۴۰۳ نظارت بهداشتی و قرنطینه‌ای بر تعداد ۱۰۶ میلیون و ۴۶۷ هزار و ۵۰۱ قطعه جوجه یک‌روزه و مرغ زنده کشتاری انجام شده است. برای این محموله‌ها پس از تأیید بهداشتی و شرعی توسط دامپزشک و روحانی مستقر در کشتارگاه، گواهی حمل بهداشتی قرنطینه‌ای صادر و محموله‌ها به کشتارگاه‌های داخل و خارج استان ارسال می‌شوند.

مدیرکل دامپزشکی استان تصریح کرد: در کشتارگاه‌های طیور نیز دامپزشکان مستقر با بازدید بهداشتی از مرغ‌های ورودی، سلامت آن‌ها را بررسی و تنها در صورت تأیید اجازه کشتار صادر می‌شود. این روند به صورت کامل در چارچوب ضوابط بهداشتی و با رعایت اصول شرعی انجام می‌گیرد.

دکتر رهنما همچنین خاطرنشان کرد: تمامی خودروهای حمل مرغ زنده دارای کد بهداشتی از اداره‌کل دامپزشکی استان هستند و پس از تخلیه محموله، قفس‌ها و خودروها شستشو و ضدعفونی می‌شوند تا چرخه حمل و نقل ایمن و بهداشتی حفظ شود.

وی در پایان با تأکید بر نگاه مدیریت جدید دامپزشکی استان اظهار داشت: یکی از محورهای اصلی برنامه‌های ما، ارتقای سلامت زنجیره تولید تا مصرف مرغ گوشتی و تقویت فرآیندهای قرنطینه‌ای است تا علاوه بر تأمین غذای سالم برای مردم، زمینه افزایش تولید و پایداری امنیت غذایی استان نیز فراهم شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=146422

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.