آوین ویژه»

وضعیت تردد در مرز خسروی؛ بعد از ظهر جمعه ۱۷ مرداد اعرافی: در استفاده از هوش مصنوعی در حکمرانی اسلامی غفلت نشود صدای رسای فلسطین؛ روایت ایستادگی زنی از جنس امید هواپیماهای روسیه در قفل تحریم؛ زمین گیر شدن خطوط هوایی کمک ۲ مگاواتی بسیج سازندگی مرکزی برای تأمین برق ۳۶۵ خانوار مستند «جمال» روی پرده می‌رود هفت سین فروشی حریم هوایی لندن بسته شد فرانسه به برخی دیپلمات‌های ونزوئلا ۵ روز فرصت داد پاریس را ترک کنند اختلال در دستگاه سنجش آلودگی هوای اسلامشهر؛ شاخص ۴۳۷ قابل استناد نیست میم‌کوین دونالد ترامپ عرضه شد و قیمت آن جهش کرد! اعلام آمادگی کرمانشاه برای میزبانی دبیرخانه دائمی شهرهای خلاق ایران فیس تایم و اسنپ چت در روسیه فیلتر شدند سرپرست دانشگاه گلستان منصوب شد آرادان در صدر حیوان گزیدگی؛ موردی از فوت گزارش نشد اولین شب مراسم عزاداری شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب برگزارشد بازیگران نمایش «دوستان با محبت» معرفی شدند معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور: زاکانی از پزشکیان حکمی نگرفته است + سند

1

ارتقای سلامت زنجیره تولید مرغ گوشتی در استان بوشهر

  • کد خبر : 146422
  • ۰۵ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۹
ارتقای سلامت زنجیره تولید مرغ گوشتی در استان بوشهر

بوشهر- مدیر کل دامپزشکی استان بوشهر گفت: نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای بر جابجایی بیش از ۱۰۶ میلیون جوجه یک‌روزه و مرغ زنده کشتاری در استان بوشهر طی یکسال اخیر انجام شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسن رهنما صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به ظرفیت بالای تولید گوشت مرغ در استان گفت: بوشهر با دارا بودن بیش از ۲۰۰ واحد مرغداری، توان پرورش سالانه بیش از ۲۰ میلیون قطعه مرغ کشتاری را دارد که سهم مهمی در تأمین پروتئین مورد نیاز استان و کشور ایفا می‌کند.

مدیرکل دامپزشکی استان بوشهر افزود: در سال ۱۴۰۳ نظارت بهداشتی و قرنطینه‌ای بر تعداد ۱۰۶ میلیون و ۴۶۷ هزار و ۵۰۱ قطعه جوجه یک‌روزه و مرغ زنده کشتاری انجام شده است. برای این محموله‌ها پس از تأیید بهداشتی و شرعی توسط دامپزشک و روحانی مستقر در کشتارگاه، گواهی حمل بهداشتی قرنطینه‌ای صادر و محموله‌ها به کشتارگاه‌های داخل و خارج استان ارسال می‌شوند.

مدیرکل دامپزشکی استان تصریح کرد: در کشتارگاه‌های طیور نیز دامپزشکان مستقر با بازدید بهداشتی از مرغ‌های ورودی، سلامت آن‌ها را بررسی و تنها در صورت تأیید اجازه کشتار صادر می‌شود. این روند به صورت کامل در چارچوب ضوابط بهداشتی و با رعایت اصول شرعی انجام می‌گیرد.

دکتر رهنما همچنین خاطرنشان کرد: تمامی خودروهای حمل مرغ زنده دارای کد بهداشتی از اداره‌کل دامپزشکی استان هستند و پس از تخلیه محموله، قفس‌ها و خودروها شستشو و ضدعفونی می‌شوند تا چرخه حمل و نقل ایمن و بهداشتی حفظ شود.

وی در پایان با تأکید بر نگاه مدیریت جدید دامپزشکی استان اظهار داشت: یکی از محورهای اصلی برنامه‌های ما، ارتقای سلامت زنجیره تولید تا مصرف مرغ گوشتی و تقویت فرآیندهای قرنطینه‌ای است تا علاوه بر تأمین غذای سالم برای مردم، زمینه افزایش تولید و پایداری امنیت غذایی استان نیز فراهم شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=146422

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.