آوین ویژه»

نمایشگاه «غیرتکراری» روایت فرم‌نویسی و مفاهیم نو در گالری نقش‌خانه اصفهان تتر زیر سایه پیروزی ترامپ: چه چیزی در انتظار قیمت تتر است؟ واکنش فوری آمریکا به آتش‌بس در غزه «های کپی» به تدوین رسید کاهش ۵ درصدی مصرف گاز صنایع در بهمن ۱۴۰۳ ترافیک در محور دالکی- کنارتخته نیمه‌روان است مازندران در فعالیت های قرآنی فعال و پیشرو است اعمال شیوه جدید جذب اعضای هیئت علمی در اولین فراخوان جذب عملکرد ضعیف استان فارس در ووشو قهرمانی رده‌های کشور نبیه بری: هرگز به سازش بر اساس منافع تل‌آویو تن نمی‌دهیم شرکت های نفتی و صنایع به مسئولیت های اجتماعی عمل کنند برگزاری محفل قرآنی در شهرستان خواف شهادت زن فلسطینی در تیراندازی نظامیان صهیونیست در سلفیت+ فیلم مدارس ابتدایی البرز فردا غیرحضوری شد؛ تشکیل کارگروه اضطرار آلودگی هوا در تهران نشست خبری گرامیداشت سالگرد رحلت حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) ‌برگزاری ویژه برنامه روز دختر در بام لند شهریه علوم پزشکی دانشگاه آزاد را براساس عدل افزایش دادیم واکنش سخنگوی دولت به رفع فیلتر تلگرام و یوتیوب تا عید نوروز

1

برنامه‌های فرهنگی باید مسئله محور و نقطه زن باشند

  • کد خبر : 18219
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۵
برنامه‌های فرهنگی باید مسئله محور و نقطه زن باشند

بندرعباس- معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان با تاکید بر لزوم استمرار مدیران در اجرای برنامه‌های فرهنگی، گفت: برنامه‌های فرهنگی باید مسئله محور و نقطه زن باشند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی حسینی ظهر پنجشنبه در نشست فصلی شورای راهبری و هماهنگی امور بانوان استان هرمزگان که با حضور مدیران ادارات تبلیغات اسلامی و جمعی از بانوان برگزار شد، اظهار کرد: در طول ۴۰ سالی که از عمر مبارک انقلاب اسلامی ایران گذشته است، حجم بی‌سابقه‌ای کار فرهنگی در کشور انجام شده است که بخش عمده‌ای از آن‌ها در حوزه بانوان بوده است اما با این وجود شاهد پریشانی‌هایی در این حوزه هستیم.

وی با اشاره به چالش‌های موتورسواری، شرب خمر، اعتیاد و اختلاط بانوان در استان هرمزگان، افزود: متأسفانه در کارهای فرهنگی نقطه‌زنی نشده است در حالی که باید کار فرهنگی به صورت نقطه‌زنی و مسئله محور انجام شود.

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان، بیان کرد: امروز کارهای فرهنگی‌ای می‌توانند اثربخش باشند که به طور دقیق مشکل را شناخته باشند و بر اساس آن طراحی و برنامه‌ریزی شده باشند.

حجت‌الاسلام حسینی عنوان کرد: اقتضائات هر شهرستان در طراحی فرهنگی بسیار متفاوت است از این رو نمی‌توان از همه شهرستان‌ها انتظار داشت که یک طرح متمرکز را با ابلاغ ستادی انجام دهند بر همین اساس مدیران شهرستانی باید با استفاده از بدنه کارشناسی و مشاوره‌ای و ایجاد بازوان تخصصی به برنامه‌ریزی در حوزه فرهنگی بانوان بپردازند.

وی تصریح کرد: شورای راهبری امور بانوان یکی از بازوهای اصلی مدیران تبلیغات اسلامی در شهرستان‌ها است که باید با شناخت دقیق در طراحی برنامه‌های فرهنگی اقدام کنند.

معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان با بیان اینکه کار فرهنگی با طراحی فرهنگی دو مقوله‌ی کاملاً متفاوت هستند، خاطرنشان کرد: اولویت بندی در کارهای فرهنگی از دیگر مسائلی هستند که باید مدنظر همه قرار گیرد.

حسینی تاکید کرد: کار فرهنگی نیاز به صبر دارد و باید امورات فرهنگی با استمرار انجام شود تا نهایتاً منتج به نتیجه شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=18219

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.