آوین ویژه»

اعتکاف بهترین فرصت برای جهاد تبیین است آتش زدن برجام دلار ۷ هزار تومانی را ۸۰ هزار تومان کرد امدادگران هلال احمر دیلم تقدیر شدند ورود نظامیان اسرائیلی به دو روستا در جنوب سوریه مشکلات تهیه‌کنندگان با پلتفرم‌ها مطرح شد/ موضع‌گیری در برابر حضور فیلم‌های ویدئویی در فجر آتش بس یکطرفه در اسرائیل فرد هتاک به پزشکیان برکنار شد! + فیلم ضرورت ورود مدعی العموم به قضیه عدم رعایت بهداشت در کشتارگاه کنگاور اجرای طرح هر مدرسه یک قرارگاه کاهش آسیب‌های اجتماعی در اردبیل بهترین موتور آسانسور ایرانی موجود در بازار مدیر کارمند به درد تئاتر نمی‌خورد؛ به جای برگزاری ورکشاپ امکان اجرای عمومی فراهم کنیم آمریکا: نشست با مقامات اوکراینی در عربستان برگزار می‌شود ۳۲۰ طرح اشتغال‌زایی بنیاد علوی در بیجار اجرا می شود بارش برف مدارس نوبت عصر برخی مناطق استان زنجان را تعطیل کرد عدم رعایت ایمنی از سوی معدنکاران علت حادثه دامغان بود «شاهنامه نگاری» به ارسباران رسید هشدار وزیر ارشاد بر توجه به فناوری‌های جدید در حوزه هنر مسابقه طراحی پوستر «حادثه ماندنی» به ایستگاه آخر می‌رسد

0

بررسی میل افراطی برخی افراد به آرایش در کتاب «زیر پوست زیباکده‌ها»

  • کد خبر : 19622
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۰
بررسی میل افراطی برخی افراد به آرایش در کتاب «زیر پوست زیباکده‌ها»

قزوین- آئین رونمایی و بررسی کتاب «زیر پوست زیباکده‌ها» در حوزه هنری قزوین با حضور نویسنده و جمعی از فعلان هنری و اجتماعی استان قزوین برگزار شد.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها – مطهره میرزایی: مراسم رونمایی، نقد و بررسی کتاب «زیر پوست زیباکده‌ها» بعد از ظهر شنبه در سالن جلسات حوزه هنری قزوین و با حضور جمعی از فعالان هنری و اجتماعی قزوین برگزار شد.

در این جلسه که با هدف بررسی ابعاد مختلف این کتاب برگزار شد، مها دیبا که به‌عنوان پرسشگر نقد ادبی در این جلسه حضور داشت اظهار کرد: در ابتدا مسئله انتخاب سبک نوشتاری برای من جای سوال است که چرا نویسنده در حالی که می‌توانست از سبک‌های مختلف از جمله داستان استفاده کند از سبک جستار استفاده کرده است؟

این نویسنده ابراز کرد: روایات متعدد در کتاب مطرح شده اما پاسخ تمام سؤالاتی که ذهن را درگیر می‌کند در کتاب مطرح نشده و گویی متن کتاب از جایی به بعد به‌عنوان کتاب متعهد نیست.

وی ادامه داد: مسئله دیگر مرتبط با سبک روایات است اینکه در متن کتاب شرح روایات به‌گونه‌ای است که گویی افراد مخالف زیبایی هستند، حال سؤالی که پیش می‌آید این است که چرا به‌زعم مخالف بودن با شرایط همچنان به دنبال دریافت خدمات زیبایی است.

بررسی میل افراطی برخی افراد به آرایش در کتاب «زیر پوست زیباکده‌ها»

روایات به دیدگاه نویسنده نزدیک‌تر است تا راوی

دیبا در پایان صحبت‌هایش بیان کرد: ما در سبک جستار معتمد به نویسنده هستیم اما چنین برداشت می‌شود که تمام روایات این کتاب به سویی جهت یافته که گویی روایات به‌تناسب نظر نویسنده متمایل شده است.

روایتی که بدون دخل و تصرف نویسنده مطرح شده شکل صحیح‌تری دارد

لیلا روغن گیر قزوینی، نویسنده قزوینی نیز اظهار کرد: باید در نظر گرفت که سبک این کتاب جستار است و نویسنده ناقل روایات است اما در این میان روایاتی که بدون دخل و تصرف نویسنده و کاملاً بدون قضاوت تشریح شده مسیر صحیح‌تری را طی کرده است.

وی ادامه داد: کتاب سبک بازدارنده‌ای نیز در سبک خدمات آرایشی نیز هست و گویی به مخاطب نسبت به عوارض خدمات آرایشی هشدار می‌دهد.

این نویسنده تأکید کرد: عدم اعتماد به نفس مسئله مهمی است که شاید بتوان این عامل را مهم‌ترین چالش موضوع آرایشگاه و آرایش دانست.

بررسی میل افراطی برخی افراد به آرایش در کتاب «زیر پوست زیباکده‌ها»

مهناز حیدری، نویسنده کتاب مطرح کرد: دیدن بیلبوردهای تبلیغاتی و تبلیغات لوکس این صنعت، تنوع‌طلبی و تنوع افراطی در این حوزه و علاقه بسیار مردم برای کسب زیبایی عاملی بود که مرا نسبت به جمع‌آوری روایت‌ها ترغیب کرد.

نویسنده کتاب «زیر پوست زیباکده‌ها» بیان کرد: در پی جمع‌آوری اطلاعات متوجه شدم در این آرایشگاه‌ها احکام شرعی مطرح می‌شود که با احکام شرعی اسلام تطابقی ندارد.

وی با تأکید بر اینکه جستار، فرم محبوب امروزی است عنوان کرد: با شرکت در کارگاه جستارنویسی نسبت به تهیه محتوای حوزه آرایشگاه‌ها مشتاق‌تر شدم و در آن کارگاه نیز این موضوع را زیر نظر اساتید به‌صورت جدی پیگیری و دنبال کردم.

این نویسنده ابراز کرد: برای جمع‌آوری اطلاعات در خصوص حواشی این حوزه باید وسواس بیشتری لحاظ می‌شد و من برای دریافت اطلاعات دقیق و گسترده به‌عنوان کارآموز در آرایشگاه‌ها نیز حاضر می‌شدم.

وی ادامه داد: روایات جمع‌آوری شده بیشتر از عناوین فعلی کتاب بود اما به دلیل کمبود وقت حدود ۱۲ عنوان روایت گلچین شد که البته فرایند جمع‌آوری اطلاعات بیش از چند ماه طول کشید.

حیدری تشریح کرد: برای لمس برخی روایات مجبور بودم خودم برخی از خدمات آرایشگری را دریافت کنم و این اقدام را برای درک و تشریح بهتر روایت انجام دادم.

بررسی میل افراطی برخی افراد به آرایش در کتاب «زیر پوست زیباکده‌ها»

این نویسنده تأکید کرد: برای تصدیق مطالب بعضی اوقات با دفاتر مراجع استان نیز صحبت کردم و با مسائلی مواجه بودم که می‌توانم به‌جرئت بگویم که ریشه برخی ناهنجاری‌های فرهنگی از قبیل جشن طلاق یا تجملات افراطی از دل آرایشگاه برخواسته می‌شود.

حیدری تشریح کرد: یکی از عواملی که امروز بانوان تن به چنین خدماتی می‌دهند و در این مسیر مضرات را تحمل می‌کنند به تنوع‌طلبی آقایان برمی‌گردد. به تعبیری دریافت برخی خدمات آرایشگری خلاف میل زنان است و تنها برای کسب رضایت آقایان این اقدامات را انجام می‌دهند پس لازم می‌بینم این کتاب را آقایان نیز مطالعه کنند چرا که امروز نگرش مردان تغییر کرده و با شرایط فعلی ما نیازمند آگاه‌سازی در سطح کلی جامعه هستیم.

وی در پایان گفت: مهم‌ترین عاملی که باعث روایات گلچین می‌شود، افزایش سطح آگاهی مردم نسبت به خدمات زیبایی و آرایشی است و اینکه مردم بدانند بعضی اوقات این عوامل چه مضراتی برای آن‌ها به دنبال خواهد داشت.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=19622

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.