آوین ویژه»

تنها راه نجات و پیروزی مسلمانان بازگشت به قرآن است رهنمودهای موجود در «نهج البلاغه» بخش گسست ناپذیر تمدن اسلامی است تولید کارخانه‌ها همانند دوران کرونا، افزایش می‌یابد/ تمام هم و غم ما تامین نیازهای روزانه مردم است مربی فولاد خوزستان: خواستار حضور VAR در همه بازی‌ها هستیم سفر رئیس سازمان تبلیغات اسلامی به اردبیل سناریوهای ژئوپلیتیکی در روابط ایران و افغانستان| سایه سنگین چالش‌های امنیتی بر همکاری اقتصادی تماس ایلان ماسک با سعید ایروانی خبرساز شد نمایشگاه آثار آیدین آغداشلو افتتاح شد؛ تاجی که بر سر هنرمند می‌گذارند! لیگ برتر فوتبال – تراکتور و خیبر خرم‌آباد 45هزارمیلیاردتومان پول فیلترشکن به جیب چه کسانی رفته؟/ نیمی از کاربران، فیلترشکن مجانی استفاده می کنند رشد پایان نامه های تقاضامحور در دانشگاه آزاد استان تهران روایتی سینمایی از زندگی شهید صیادشیرازی؛ چرا گلوله‌ها از کنارم می‌گذرد مسمومیت با گاز منوکسیدکربن ۷ نفر در روستای یکن آباد چرا استارتاپ‌ها خیلی زود به پایان خط می‌رسند؟ توافق آتش‌بس در غزه به‌زودی اعلام می‌شود واکنش ارتش رژیم صهیونیستی به آغاز آتش‌بس در غزه؛ «به حملات ادامه می‌دهیم» اجتماع فاطمیون در چناران برگزار شد محورهای سفر «رافائل گروسی» به روسیه

1

ثبت ۱۴۴ عملیات نجات دریایی طی هشت ماهه امسال در هرمزگان

  • کد خبر : 20821
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۵
ثبت ۱۴۴ عملیات نجات دریایی طی هشت ماهه امسال در هرمزگان

بندرعباس- معاون امور دریایی اداره‌ کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، تعداد عملیات‌های جستجو و نجات دریایی بنادر و دریانوردی این استان در هشت ماهه امسال را ۱۴۴ عملیات اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل مکی‌زاده با اشاره به ثبت ۱۴۴ مورد عملیات جستجو و نجات دریایی در هشت ماهه امسال، مجموع مأموریت‌های دریایی در این بازه زمانی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشته است.

وی ادامه داد: از ۱۴۴ عملیات ثبت شده در مرکز جستجو و نجات دریایی این اداره‌کل، ۷۶ مورد آن خدمات پزشکی و ۳۰ مورد نیز مربوط به خدمات و مشاوره رفع نواقص فنی بوده است.

معاون امور دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان همچنین در این مدت ۱۰ مورد از عملیات‌ها به هماهنگی شرایط نامساعد جوی، ۹ مورد مدیریت رفع آب گرفتگی، پنج مورد مدیریت حریق، پنج مورد نیز به نجات انسان از دریا و هشت مورد دیگر نیز به سایر موضوعات دریایی اختصاص دارد.

مکی‌زاده با اشاره به فعالیت ۹ فروند شناور جستجو و نجات دریایی در استان خاطرنشان کرد: در حال حاضر یک مرکز اصلی جستجو و نجات دریایی و هشت مرکز فرعی در استان هرمزگان به صورت شبانه‌روزی فعال هستند.

به گفته وی؛ شناورهای ناجی از شناورهای پیشرفته جستجو و نجات دریایی محسوب می‌شوند که با سرعت بسیار بالا و با قابلیت مانور مطلوب و تجهیزات پیشرفته پزشکی در سریع‌ترین زمان به کمک «شناورهای مضطر» می‌شتابند.

معاون دریایی بنادر هرمزگان گفت: جستجو و امداد و نجات شناورهای مضطر در دریا وظیفه اصلی شناورهای ناجی است که مراکز کنترل دریایی به عنوان مراکز فرعی جستجو و نجات دریایی وظیفه هماهنگی و مدیریت مأموریت و عملیات آنها را بر عهده دارند.

به گفته مکی‌زاده؛ بر اساس کنوانسیون جستجو و نجات دریایی که جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۷۳ به آن ملحق شده، کشورهای عضو ملزم به ایجاد مراکز جستجو و نجات برای ارائه خدمات جستجو و نجات به شناورها و افراد مضطر در دریا هستند.

وی اضافه کرد: تمامی دریانوردان، گردشگران و مسافران در صورت بروز شرایط اضطرار دریایی می‌توانند بدون گرفتن پیش شماره با مرکز جستجو و نجات دریایی هرمزگان با شماره ۱۵۵۰ تماس بگیرند.

استان هرمزگان با برخورداری از ۲ هزار و ۲۰۰ کیلومتر نوار ساحلی و ۱۴ جزیره، علاوه بر در اختیار داشتن بیش‌ترین مرز دریایی کشور، عملیات جستجو و نجات دریایی را از ابتدای مرز شهرستان پارسیان در خلیج‌فارس تا مرز دریایی بندر چابهار در دریای عمان برعهده دارد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=20821

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.