آوین ویژه»

وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی برکنار می‌شود فرودگاه بن گوریون، نیروگاه برق قدس اشغالی و ناو آمریکایی؛ جدیدترین شکار موشک‌های یمنی حمایت «گروه هفت» از آتش‌بس در لبنان و بی‌توجهی به حکم بازداشت «نتانیاهو» محمد روح‌الامین: در طراحی پوستر کارهای قبلی‌ام را تکرار نمی‌کنم دیدار مقامات آمریکایی با نمایندگان روسیه و اوکراین در عربستان تدوین آیین نامه جدید برای ساماندهی تجارت مرزی فیلمی از تمرین خیبر پیش از دیدار با فولاد فوری/ جانشین جاستین ترودو مشخص شد تاخیر قطارهای تهران- مشهد و برعکس به دلیل برودت شدید هوا حضور «شلته» در چند جشنواره خارجی روسیه یک شهروند آمریکایی را آزاد کرد سکه در آستانه ۵۹ میلیون تومانی شدن! + جدول ۳ بهمن انتصاب وزیر کشور جدید ارمنستان هیچ گزارشی از بی‌کیفیت بودن تخم‌ مرغ صادراتی ایرانی نداریم کارنامه بازار سرمایه در جذب و تجهیز منابع امضای سند همکاری‌های مشترک ایران و نیجر در حوزه معدن، انرژی و صنعت پرده خوانی قصه‌های قرآنی در مدارس استان قم سطح زیر کشت زعفران در آذربایجان شرقی به بیش از ۴۲۵ هکتار رسید

1

ثبت ۱۴۴ عملیات نجات دریایی طی هشت ماهه امسال در هرمزگان

  • کد خبر : 20821
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۵
ثبت ۱۴۴ عملیات نجات دریایی طی هشت ماهه امسال در هرمزگان

بندرعباس- معاون امور دریایی اداره‌ کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، تعداد عملیات‌های جستجو و نجات دریایی بنادر و دریانوردی این استان در هشت ماهه امسال را ۱۴۴ عملیات اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، اسماعیل مکی‌زاده با اشاره به ثبت ۱۴۴ مورد عملیات جستجو و نجات دریایی در هشت ماهه امسال، مجموع مأموریت‌های دریایی در این بازه زمانی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشته است.

وی ادامه داد: از ۱۴۴ عملیات ثبت شده در مرکز جستجو و نجات دریایی این اداره‌کل، ۷۶ مورد آن خدمات پزشکی و ۳۰ مورد نیز مربوط به خدمات و مشاوره رفع نواقص فنی بوده است.

معاون امور دریایی اداره‌کل بنادر و دریانوردی هرمزگان همچنین در این مدت ۱۰ مورد از عملیات‌ها به هماهنگی شرایط نامساعد جوی، ۹ مورد مدیریت رفع آب گرفتگی، پنج مورد مدیریت حریق، پنج مورد نیز به نجات انسان از دریا و هشت مورد دیگر نیز به سایر موضوعات دریایی اختصاص دارد.

مکی‌زاده با اشاره به فعالیت ۹ فروند شناور جستجو و نجات دریایی در استان خاطرنشان کرد: در حال حاضر یک مرکز اصلی جستجو و نجات دریایی و هشت مرکز فرعی در استان هرمزگان به صورت شبانه‌روزی فعال هستند.

به گفته وی؛ شناورهای ناجی از شناورهای پیشرفته جستجو و نجات دریایی محسوب می‌شوند که با سرعت بسیار بالا و با قابلیت مانور مطلوب و تجهیزات پیشرفته پزشکی در سریع‌ترین زمان به کمک «شناورهای مضطر» می‌شتابند.

معاون دریایی بنادر هرمزگان گفت: جستجو و امداد و نجات شناورهای مضطر در دریا وظیفه اصلی شناورهای ناجی است که مراکز کنترل دریایی به عنوان مراکز فرعی جستجو و نجات دریایی وظیفه هماهنگی و مدیریت مأموریت و عملیات آنها را بر عهده دارند.

به گفته مکی‌زاده؛ بر اساس کنوانسیون جستجو و نجات دریایی که جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۷۳ به آن ملحق شده، کشورهای عضو ملزم به ایجاد مراکز جستجو و نجات برای ارائه خدمات جستجو و نجات به شناورها و افراد مضطر در دریا هستند.

وی اضافه کرد: تمامی دریانوردان، گردشگران و مسافران در صورت بروز شرایط اضطرار دریایی می‌توانند بدون گرفتن پیش شماره با مرکز جستجو و نجات دریایی هرمزگان با شماره ۱۵۵۰ تماس بگیرند.

استان هرمزگان با برخورداری از ۲ هزار و ۲۰۰ کیلومتر نوار ساحلی و ۱۴ جزیره، علاوه بر در اختیار داشتن بیش‌ترین مرز دریایی کشور، عملیات جستجو و نجات دریایی را از ابتدای مرز شهرستان پارسیان در خلیج‌فارس تا مرز دریایی بندر چابهار در دریای عمان برعهده دارد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=20821

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.