آوین ویژه»

«تهران دوست داشتنی» با اجرای مجید بهره‌مند آماده پخش شد ورود بیش از ۴۱۱ هزار خودرو طی یک هفته گذشته به گیلان «نتانیاهو» به‌دنبال اخراج رئیس «شاباک» است تامین زمین برای ۵۵۴۵ متقاضی نهضت ملی مسکن در آذربایجان شرقی اظهارنظر وزیر خارجه مصر درباره غزه تعداد فوتی‌های چهارشنبه آخر سال در بوشهر به ۲ نفر رسید سرپرست اداره کل راه آهن جنوب شرق معرفی شد افزایش ساعت کاری مراکز معاینه فنی تهران در ایام پایانی سال «چرک‌نویس» نمایشی بومی‌شده با نگاهی به دغدغه‌های امروز جامعه است سامسونگ تولید اگزینوس ۲۶۰۰ را لغو می‌کند؟ زلنسکی: آمریکا نسخه جدیدی از توافق معدنی را به ما پیشنهاد کرده است تصاویری از تمرین خیبر در خرم‌آباد گفتگوی شورا و فیلمساز باید اقناعی باشد/ غفلت از تجربه‌نگاری انتصاب سرپرست دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران انفجار قیمت ۳ رمز ارز/ خریداران ارز دیجیتال بخوانند راه‌اندازی قطار پنج ستاره تبریز ــ مشهد آینده یارانه‌ ها در دستان مردم | آیا ۱۰ میلیون تومان به هر ایرانی می‌رسد؟ نمایشگاه «منظری دیگر» افتتاح شد/ دعوت مخاطب به تماشای زیبایی

1

پژوهش موتور پیشران رشد و پیشرفت کشور است

  • کد خبر : 26584
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۵
پژوهش موتور پیشران رشد و پیشرفت کشور است

قم- معاون پژوهش حوزه‌های علمیه گفت: پژوهش موتور پیشران رشد و پیشرفت کشور است و به این مسئله باید با یک دید کلان تری نگرش شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام ابوالقاسم مقیمی حاجی پیش از ظهر سه شنبه در آئین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برگزیده استان قم که در دانشگاه قم برگزار شد، اظهار کرد: پژوهش موتور پیشران رشد و پیشرفت کشور است و به این مساله باید با یک دید کلان‌تری نگرش شود.

معاون پژوهش حوزه‌های علمیه بیان کرد: در عرصه‌هایی که در دهه‌های اخیر شاهد رشد پیشرفت بوده‌ایم و مایه سربلندی کشور شده به وضوح برنامه‌ریزی پژوهشی قابل مشاهده است.

وی با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در عرصه پژوهش پیشرفت حاصل می‌کند، ابراز کرد: در راستای اثربخشی پژوهش‌ها در جامعه، حلقه مفقوده مهمی وجود دارد و آن نهاد اندیشکده‌ها است که چهارچوب و نظامات فکری را از پژوهش اخذ و با ارتباط با مدیران میدان آنها را مرتبط با تقنین و اجرا می‌کند.

حجت الاسلام مقیمی با اشاره به وضعیت پژوهش در حوزه‌های علمیه عنوان کرد: ساختار درس خارج از گذشته‌های بسیار دور مبتنی بر پژوهش و تحقیق بوده است و در حال حاضر بر اساس منابع رسمی قریب ۲۷۰ نشریه علمی در حوزه علوم انسانی اسلامی نمایه شده است.

معاون پژوهش حوزه‌های علمیه خاطرنشان کرد: در این میان ۱۳۰ نشریه برای نهادهای حوزوی است و همچنین ۸۲ نشریه تخصصی هنوز رتبه کسب نکرده‌اند و ۲۰۰ نشریه داخلی در واحدهای آموزشی منتشر می‌شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=26584

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.