آوین ویژه»

خطر جریمه و دادگاه؛ کارفرمایان مراقب استخدام اتباع غیرمجاز باشند اولین جلسه دولت جدید لبنان برگزار شد فضایی متفاوت برای شهروندان اردستانی ایجاد خواهیم کرد مراکز اسکان اضطراری جمعیت هلال احمر خراسان شمالی آماده خدمت‌رسانی است+ نشانی جزئیات بیشتر از حریق امامزاده ابراهیم؛ ۱۵ خانه سوخت پیش‌بینی هولناک از ریزش شدید قیمت سولانا استان سمنان نیازمند آمایش میراث فرهنگی و شناسایی ظرفیت‌های گردشگری است وجود «مشاوران املاک» غیرقانونی از مشکلات اساسی اهواز است علت سفر چند ساعته پزشکیان به تبریز چه بود؟ بنای تاریخی مدرسه دو درب حرم رضوی پس از ۶ ماه مرمت بازگشایی شد صهیونیست‌ها حتی نتوانسته‌اند یک روستای لبنان را اشغال کنند تدبیر امام کاظم(ع) برای ترویج معارف با تاسیس شبکه وکلا؛ سفارش امام به ثروتمندان چه بود؟ راهنمای مراحل ثبت نام آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ دلیل مخالفت ایران با وزنه زدن کیانوش رستمی زیر پرچم کوزوو شهردار استانبول بازداشت شد تبدیل دانشگاه بیرجند به بزرگترین دانشگاه شرق کشور درگیری معترضان با نیروهای پلیس ترکیه بعد از زلزله سیاسی در این کشور پیشروی ارتش سوریه در عمق حومه‌های حلب

0

حل آسیب‌های اجتماعی نیازمند مطالعات ریشه‌ای است

  • کد خبر : 28317
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۳ - ۲:۳۷
حل آسیب‌های اجتماعی نیازمند مطالعات ریشه‌ای است

زنجان-نماینده ولی فقیه در استان زنجان گفت: با انجام مطالعات ریشه‌ای می‌توان در بازه زمانی ۱۰ ساله یا حتی کمتر برخی از مشکلات و آسیب‌های اجتماعی را به صورت کامل حل کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام سید مصطفی حسینی در دیدار با مسئولان مراکز نیکوکاری استان، افزود: تخصصی کردن برخی فعالیت‌ها از جمله فعالیت یک مرکز تخصصی در یک موضوع خاص بسیار مهم است و آثار بسیار مهمی در پی دارد.

وی، به انباشت موقوفات در برخی از حوزه‌ها اشاره کرد و گفت: بر عکس این موضوع در برخی از موارد نیز موقوفه نداریم چون فرهنگ‌سازی نشده است، در حالی که اگر نیازها احصای و برای مردم تبیین شود قطعاً شاهد اهدای موقوفات در زمینه‌های مغفول نیز خواهیم بود.

نماینده ولی فقیه در استان زنجان با بیان اینکه بیشترین خیریه‌های زنجان در حوزه سلامت و بیماری‌های صعب‌العلاج فعال است، گفت: نباید کار به جایی برسد که فردی معتاد شود و بعداً خیریه‌ها به کمک او بیایند بلکه باید از بروز اعتیاد در جامعه جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه دولت می‌تواند زیرساخت‌های لازم را برای فعالیت مراکز مردم نهاد ایجاد کند، گفت: با ظرفیت سنجی در حوزه‌های مختلف قطعاً این موضوع حل خواهد شد.

حسینی به موازی کاری در برخی از امور از جمله کمک‌های مردمی در هنگام وقوع بلایای طبیعی اشاره کرد و گفت: بهتر این است که در قالب یک نرم افزار اطلاعات افراد نیازمند ثبت شود تا وقتی شخص نیازمندی به یک خیریه مراجعه کرد، اطلاعاتش موجود باشد.

وی همچنین به استفاده از تجربیات گذشته در این حوزه نیز تاکید کرد و گفت: گاهی به دلایلی که هیچوقت ریشه آن مشخص نشده است مشتاق به انجام یک کار از اساس و پایه هستیم در حالی که اگر از تجربیات گذشته استفاده کنیم خیلی راحت‌تر به مقصد خواهیم رسید.

۷۵ هزار خدمت در مراکز نیکوکاری استان زنجان ارائه شده است

مدیرکل کمیته امداد استان زنجان نیز این جلسه، گفت: امسال ۷۵ هزار خدمت در مراکز نیکوکاری استان زنجان ارائه شده است.

روح‌الله صالحی افزود: یکی از اهداف کمیته امداد در رفع نیازهای محرومین استفاده از ظرفیت مردمی و ارائه خدمات مردم پایه بوده است که با رفتن به این سمت تصمیم بر آغاز فعالیت مراکز نیکوکاری گرفته شد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۸۲ مرکز نیکوکاری در استان زنجان فعال است، گفت: این مراکز یک حرکت نظام مند دارند و خوشبختانه تأثیرگذارترین شاخص را مراکز نیکوکاری با هویت مردمی دارند.

صالحی با اشاره به ساز و کار فعالیت در مراکز نیکوکاری، گفت: هدف از فعالیت این مراکز صرفاً کمک به مددجویان کمیته امداد نیست و به سایر نیازمندانی که حتی تحت پوشش این نهاد نیستند هم کمک می‌شود.

وی با بیان اینکه امروز یک شبکه منسجم مردمی در مراکز نیکوکاری شکل گرفته است، خاطرنشان کرد: در نتیجه شکل‌گیری این شبکه متمرکز سال گذشته ۷۸ هزار خدمت و امسال هم ۷۵ هزار خدمت به نیازمندان ارائه شده است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=28317

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.