آوین ویژه»

زلزله ۴.۸ ریشتری جم را لرزاند شکنجه شدید دکتر «حسام ابو صفیه» در زندان‌های رژیم صهیونیستی شهادت قاضی مقیسه و رازینی در کاخ دادگستری تهران پیام وزیر فرهنگ به دوازدهمین دوسالانه ملی هنر سرامیک ایران علیرضا کاوه به عنوان رئیس اداره تبلیغات اسلامی دهگلان معرفی شد همسر جباری به شایعات پایان داد + عکس مسیر ارتباطی ۲۶ روستای گیلان در حال بازگشایی است فردا آخرین فرصت شرکت در فراخوان جذب هیئت علمی وزارت علوم ترافیک در همه محورهای شمالی کشور به جز فیروزکوه سنگین شد نارضایتی گسترده در اسرائیل از نتانیاهو ودرخواست برای انتخابات زودهنگام رای‌گیری در انتخابات ۲۰۲۴ / کامالا هریس برگه رای خود را به کالیفرنیا فرستاد بهسازی محور حادثه‌خیز بوکان – شاهین دژ آغاز شد نماهنگ جدید سیدمجید بنی‌فاطمه برای حضرت زهرا (س) رونق در بازار مسکن پردیس؛ آیا موج تحویل واحدها در راه است؟ پل‌های آزادراه شمالی کرج، گره کور ترافیکی را رفع می‌کند بررسی ظرفیت‌های کرمان در برگزاری جشنواره موسیقی نواحی مشکل سریال «تاسیان» چه بود؟ همکاری اسکاپ و ایران برای توانمندسازی زنان و مقابله با ریزگردها

1

قرآن موجب وفاق و همگرایی بین مسلمانان می‌شود

  • کد خبر : 30504
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۹
قرآن موجب وفاق و همگرایی بین مسلمانان می‌شود

قم- استاد حوزه و دانشگاه گفت: مراجعه به قرآن می‌تواند مشکلات را مرتفع کند و موجب ایجاد وفاق نسبی و همگرایی بین مسلمانان شود.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محسن الویری پیش از ظهر دوشنبه در مراسم رونمایی از همایش بین‌المللی «امت تمدنی در قرآن» که در مرکز همایش‌های غدیر دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد، اظهار کرد: تمام آیات قرآن نکات تمدنی دارد و هر یک نیازمند تبیین و تأمل است.

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه وضعیت چند وقت اخیر امت اسلامی رنج آور است، ابراز کرد: در اینکه مسلمانان تمدنی پرشکوه داشته‌اند تردیدی نداریم و همواره مدافع تمدن اسلامی هستیم.

وی با تصریح بر اینکه تمدن اسلامی در طول تاریخ برترین تمدن بوده است، بیان کرد: مسلمانان در سده اخیر یک خیزش تمدنی را آغاز کرده‌اند و در آن تردیدی وجود ندارد و قرآن در تمام این صحنه‌ها نقش کانونی داشته است.

حجت الاسلام الویری گفت: مراجعه به قرآن می‌تواند مشکلات را مرتفع کند و موجب ایجاد وفاق نسبی و همگرایی بین مسلمانان شود و امروز در شرایطی به سر می‌بریم که نیازمند به صحنه آوردن قرآن و راهنما قرار دادن آن با استناد بر تمدن پیشین هستیم.

استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: برای اینکه حرکت تمدنی جدید آغاز شود باید نسبت به تمدن غرب تعیین موضع کنیم و موضوعات جدید به عرصه آمده تطبیق سازی شوند.

وی عنوان کرد: تاریخ یکی از مبانی فهم تمدنی قرآن است و تاریخی نگری یکی از روش‌ها بشمار می‌رود و تاریخ همیشه در تمام عرصه‌ها و مبانی‌ها جایگاه والایی دارد و با کمک آن می‌توان بسیاری از مشکلات را مرتفع کرد.

حجت الاسلام الویری با بیان اینکه تاریخ در مبانی تمدنی و روانشناختی جایگاه ویژه‌ای دارد، اذعان کرد: هیچ مسأله‌ای قابل حل نخواهد بود مگر اینکه نگاه تاریخی به ابعاد بررسی موضوع افزوده شود، بنابراین لازمه حل درست مشکلات افزون نگاه تاریخی به مبانی و روش‌ها است.

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه قرآن با محورهای واژه‌های تمدنی و سنت‌ها به مقوله تمدن می‌پردازد، خاطرنشان کرد: مطالعه تاریخ می‌تواند کمک کند تا به فهم مسائل و نظریه‌های موجود برسیم.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=30504

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.