آوین ویژه»

معضل جدید در تهران/ رانندگان به دردسر افتادند ترامپ خواستار کمک مالی به کارزار انتخاباتی هریس شد اعلام زمان رفع ممنوعیت واردات آیفون /عکس سنایی: مسائل منطقه در دیدار دو ساعته با علی‌اف بررسی شد یارانه نان باید به دست «مصرف‌کننده نهایی» برسد مدیرعامل بهمن سبز: چه کسی بلیت ۲۲۰ هزار تومانی پیر پسر را می‌خرد؟! ایجاد پیوند معنوی میان دختران دانشجو و حضرت فاطمه معصومه (س) ثبت‌نام خبرنگاران و منتقدان در جشنواره فیلم فجر آغاز می‌شود توسعه زیرساخت معادن یزد در شمار برنامه‌های ایمیدرو حمله موشکی حزب‌الله به شهرک مسکاف‌عام و پادگان یفتاح صهیونیست‌ها تقویم زمانی ثبت نام و برگزاری چهار آزمون کشوری سال ۱۴۰۴ بازدید معاون امنیتی و انتظامی وزیر کشور از مجتمع قرآن و عترت نور تبریز توسعه اینچه‌برون اولویت اقتصادی گلستان شگفتانه «کودک شو» برای روز مادر آغاز طرح توسعه میدان میوه و تره بار شهید رجایی قم حمله کی‌یف به بلگورود در آستانه آغاز مذاکرات آمریکا و روسیه در ریاض! اولین واکنش قالیباف به توافق آتش‌بس در غزه این گلکسی A26 است/ گوشی هوشمند جدید سامسونگ

1

احیا و حفظ غذاهای سنتی گیلان در اولویت قرار گیرد

  • کد خبر : 33211
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۲
احیا و حفظ غذاهای سنتی گیلان در اولویت قرار گیرد

رشت- استاندار گیلان با تاکید بر لزوم پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به فعالان حوزه خوراک گفت: احیا و حفظ غذاهای سنتی گیلان در اولویت قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، هادی حق‌شناس عصر جمعه در بازدید از نمایشگاه ملی بزرگ‌ترین نمایشگاه کافه، رستوران و صنایع وابسته با رویکرد شهر خلاق خوراک شناسی اظهار کرد: این نمایشگاه فرصتی برای معرفی هر چه بهتر قابلیت‌های گردشگری و مهمان‌پذیری رشت است.

استاندار گیلان با تقدیر از تلاش‌های برگزار کنندگان نخستین رویداد و نمایشگاه کافه‌رستوران رشت اضافه کرد: تنوع غذایی و خوراک گیلان و رشت در این نمایشگاه به وضوح دیده شد.

حق‌شناس با بیان اینکه تنوع غذایی گیلان نشان‌دهنده فرهنگ اصیل این استان است، گفت: رنگ و طعم غذاهای گیلانی هویت و اصالت مردمان این را به نمایش می‌گذارد.

وی با تاکید بر لزوم توجه به غذاهای محلی و سنتی افزود: توجه به غذاهای سنتی و محلی سلامت اجتماعی را تقویت می‌کند.

استاندار گیلان با اشاره به تنوع غذایی در جهان و صنعتی شدن این حوزه تصریح کرد: احیا و حفظ غذاهای سنتی گیلان در اولویت قرار گیرد.

حق‌شناس، برپایی مکان دائمی عرضه محصولات کافه‌رستوران را از مطالبات به حق برشمرد و بیان کرد: شناسایی و معرفی این محصولات و تسهیل‌گری در عرضه آن بسیار اهمیت دارد.

وی با تاکید بر لزوم پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به فعالین حوزه خوراک افزود: دامنه فعالیت کافه‌رستوران‌ها گسترش پیدا کند و محصولاتشان باید به تولید انبوه برسد.

استاندار گیلان با اشاره به ساخت ۵ پل در شهر رشت بیان کرد: فعالیت‌های فرهنگی شهرداری رشت ماندگارتر از ساخت پل است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=33211

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.