آوین ویژه»

بازنگری در ضوابط معاملات آنلاین طلای آب شده شادباش متفاوت نتانیاهو و سارا برای پیروزی ترامپ تمجید عراقچی از مواضع الجزایر در شورای امنیت ۸ مصدوم در ۳ حادثه رانندگی استان سمنان رکورد ارزش معاملات زده شد کُلم؛ عروس روستاهای استان ایلام پورمحمدی: پس از بررسی اجازه مذاکره داده شد/ رهبر انقلاب میدان بازی ترامپ را عوض کردند اپل زنگ در می‌سازد قانون الزام به ثبت رسمی ضرورتی برای از بین بردن فساد در معاملات املاک سازمان ملل: ۳۰ میلیون سودانی به کمک نیاز دارند حمله پهلگام؛ هند گذرگاه مرزی را بست/ تشکیل جلسه امنیت ملی در پاکستان فیلم تئاتر «وانیا» نمایشی از بازی ظریف و موشکافانه تک بازیگر افزایش ۵۰ درصدی دستمزد ۱۴۰۴ | کارگران پیش شرط گذاشتند دسته روی رشتوندان همزمان با سالروز شهادت میرزا کوچک خان تولید سوخت هواپیما از پلاستیک بازیافتی! کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در هویزه دو شکارچی متخلف در تالاب مره قم دستگیر شدند هفتمین همایش ملی تئاتر خیابانی راهیان نور به کار خود پایان داد

0

نبود زمین مناسب برای توسعه بخش صنعت در پیرانشهر چاره اندیشی شود

  • کد خبر : 36789
  • ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۳
نبود زمین مناسب برای توسعه بخش صنعت در پیرانشهر چاره اندیشی شود

ارومیه- نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: نبود زمین مناسب برای توسعه بخش صنعت از مشکلات سرمایه گذاران این شهرستان پیرانشهر است.

به گزارش خبرنگار مهر، کمال حسین پور عصر چهارشنبه در جلسه شورای اداری و نشست با اقشار مختلف مردم پیرانشهر که با حضور استاندار آذربایجان غربی برگزار شد، افزود: مردم ما سهم بسیار اندکی از مراودات مرزی را داشته و همین افزایش سهم و رونق کسب و کار یکی از مطالبات بحق شهروندان محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه وجود مرز به لحاظ ترافیکی، تردد خودروهای سنگین و آلودگی صوتی و هوا به دنبال داشته است، اضافه کرد: در دوران جنگ تحمیلی علی رغم تهاجم به پیرانشهر اجازه ندادیم ذره‌ای از خاک وطن به دست دشمن بیافتد و بر این اساس ضروری است مردم بیشتر از برکات مرز بهره مند شوند.

نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: نبود زمین مناسب برای توسعه بخش صنعت نیز یکی دیگر از مشکلات سرمایه گذاران این شهرستان بوده که امیدواریم مسئولان در این ارتباط چاره اندیشی کنند.

حسین پور اظهار کرد: با وجود اینکه پیرانشهر دارای ۲ سد کانی سیب و سیلوانا است, اما تأمین آب شرب شهرستان از منابعی چاهی بوده که با توجه به وضعیت بارندگی دارای تناوب و پایدار نیست.

وی با اشاره به اقدامات عمرانی خوبی که در پیرانشهر انجام شده گفت: این شهرستان در مسیر توسعه قرار گرفته و دولت عملکرد مناسبی در حوزه‌های مختلف داشته است.

امام جمعه پیرانشهر هم در این جلسه با بیان اینکه پیرانشهر دارای بزرگترین مدرسه طلاب اهل سنت بوده است، اضافه کرد: شمار زیادی از طلبه‌های جنوب استان در آن مشغول به تحصیل هستند و باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

ماموستا محمدصالح هاشم آبادی افزود: نماز جمعه پایگاه مهم مردمی بوده که می‌توان از درون آن بسیاری از مشکلات مردم را شناسایی و احصا کرد.

فرماندار پیرانشهر هم در این جلسه گفت: پیرانشهر با داشتن ۵۳ هزار هکتار اراضی کشاورزی یکی از قطب تولیدات مواد غذایی و مایحتاج مردم منطقه است.

خضر کاک درویشی بیان کرد: همچنین سالانه ۴۶۰ هزار تن چغندرقند از اراضی پیرانشهر تولید شده که از این حیث هم این شهرستان دارای رتبه اول استان و سوم کشوری را دارد.

وی با بیان اینکه ۹۲ درصد جمعیت روستایی پیرانشهر از نعمت گاز طبیعی بهره مند هستند، افزود: تا پایان سال جاری و با توجه به پروژه‌های در دست اقدام حدود ۹۸ درصد روستاییان به شبکه سراسری گاز متصل خواهند شد.

وی همچنین یادآور شد: تجارت مرزی یکی دیگر از ظرفیت‌ها عظیم این شهرستان بوده به طوری که سالانه ۱۵۱ میلیون دلار کالا از مرز تمرچین صادر، ۵۱ میلیون دلار وارد شده و روزانه هم ۳۴۰ هزار تردد در پایانه مسافربری آن ثبت می‌شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=36789

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.