آوین ویژه»

کتاب «فلسفه دین ریچارد سوئینبرن» منتشر شد پیگیری مصوبات سفر رئیس جمهور با حضور استاندار خوزستان و وزیر اقتصاد ویران شدن یک ساختمان بر سر نظامیان صهیونیست در غزه و هلاکت ۳ نفر احتمال حضور ایلان ماسک در مذاکرات هسته‌ای ایران و اروپا گرشا رضایی مهمان محسن کیایی می‌شود شکست رژیم صهیونیستی در تاریخ ماندگار خواهد شد افزایش ۵۰ درصدی فروش در سینماهای چین به لطف «نژا ۲» تحلیل اتریوم برای سه‌ماهه جاری/ آیا قیمت ETH به ۳,۲۰۰ دلار خواهد رسید؟ قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۲۶ دی اعلام شد آوا تولز: تأمین کننده تخصصی ابزارهای طلاسازی دستگیری ۳ متهم توسط یگان حفاظت میراث فرهنگی فارس تاخیر ۱۱ درصدی اطلاع‌رسانی ناشران فعال بازار سرمایه در پاییز گوشی آیفون مخالف دوآتشه واردات آیفون، جنجال به پا کرد! + عکس اسم رمز «کومودو» و «بورنئو»؛ سلاح‌های مخفی اپل فاش شدند انجمن کارگردان‌های آمریکا نامزدهایش را شناخت بازتاب گسترده اعلام حمایت کارمندان هلندی از ملت فلسطین برف بام فرهنگی استان کرمان را سفید کرد + فیلم سود سهام عدالت در شب یلدا واریز می‌شود؟

1

نارسایی در مدیریت بحران در زنجان برطرف شود

  • کد خبر : 37161
  • ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۷
نارسایی در مدیریت بحران در زنجان برطرف شود

زنجان-استاندار زنجان به برطرف کردن عقب‌ماندگی در برخورداری از تجهیزات امدادی و نارسایی در مدیریت بحران تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محسن صادقی، ظهر پنجشنبه در جلسه ستاد مدیریت بحران استانداری زنجان، اظهار کرد: گزارش جلسه حاکی از آمادگی و برآورد قابل قبولی از مخاطرات و اقدامات دستگاه‌ها است. وی با بیان اینکه عقب‌ماندگی تاریخی و نارسایی در روندهای مدیریت بحران وجود دارد، ابراز کرد: در بخش پیشگیری، برآورد و مقابله یک چالش‌هایی داریم که نیازمند مدیریت مسئله‌محور موضوع‌ها به شکل دستگاهی است.

استاندار زنجان تأکید کرد: باید با برگزاری نشست‌های دستگاهی بر اساس جمع‌بندی کارگروه‌ها به تصمیم‌گیری برسیم و حل مسائل را زمان‌بندی کنیم و در این نشست‌ها موانع مطرح و سطح مشکل در سطوح شهرستانی، استانی و ملی تبیین شود و به سمت راه‌حل برویم.

وی با اشاره به اینکه مدیریت بهینه در یک بحران در چهار محور استوار است، عنوان کرد: بحران یا منشأ طبیعی و یا منشأ انسانی دارد و با توجه به اینکه استقرار جغرافیای کشور ما در مسیر بحران‌های طبیعی است، ما جزو ۱۰ کشور دنیا هستیم که در معرض بیشترین گونه‌های مخاطرات طبیعی قرار دارد.

صادقی با بیان اینکه ساختار مناسب مدیریت بحران یک راهکار مقابله با بحران است، تصریح کرد: دومین رکن در مدیریت بحران، هماهنگی بین بخشی است و باید استاندارد بودن تجهیزات نیز مورد توجه قرار گیرد.

وی هدف اصلی مدیریت بحران را پیشگیری و کاهش خسارت انسانی و زیرساختی دانست و گفت: در درجه اول نجات جان و دوم مال انسان‌ها هدف مهم این کار است.

استاندار زنجان با تأکید بر اینکه باید در سه سطح قبل، حین و پیامدهای بحران، مدیریت لازم را اعمال کنیم، ادامه داد: زنجان در مسیر ترانزیت قرار دارد و میزان تردد در محورهای مواصلاتی استان بالا است و باید تمهیدات لازم در حوزه امدادی اندیشیده شود.

وی با بیان اینکه روند نوسازی محدوده بافت فرسوده با وجود اعطای مشوق‌ها قابل پذیرش نیست و نیاز به سرعت‌بخشی به طرح داریم، خاطرنشان کرد: قیمت ملک در زنجان انگیزه قوی برای سرمایه‌گذاری در بافت فرسوده ایجاد می‌کند.

صادقی با اشاره به اینکه پرداخت تسهیلات برای مقاوم‌سازی به کندی پیش می‌رود، تصریح کرد: لازم است جلسه‌ای در این خصوص با مجموعه بانک‌ها و سایر مسئولان ذی‌ربط برگزار شود.

وی با بیان اینکه تجهیزات امدادرسانی کسری انباشته را نشان می‌دهد، عنوان کرد: روند تأمین خودروهای هلال احمر یک عقب‌ماندگی دارد و با استفاده از ظرفیت مولدسازی برای جبران کمبودها موافق هستم.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=37161

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.