آوین ویژه»

آیا درگیری با “دزد” حین سرقت “غیرقانونی” است؟ افتتاح بیش از ۱۸۰ کیلومتر جاده در سفر وزیر راه به آذربایجان‌غربی بمب خبری استقلال منفجر شد تولید تابعی از انرژی ارزان شده است|پالس های اشتباه حکمرانی بد انرژی به سرمایه گذاران حمله شدید بازیکن تیم ملی به بیرانوند/ آقای بیرانوند مردم داغدارند، شما قِر می‌دهی؟ تاریخ واریز حقوق اسفند ماه بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد نشست احیای آکادمیک الهیات در ایران برگزار می شود تکلیف روز دوم تعطیلات بالاخره مشخص می‌شود؟ شیلات یک‌سوم درآمد نفت امکان صادرات دارد مقام ارشد حماس: همه شروط ما در توافق آتش بس حاصل شد حماس بیانیه داد/ جانشین یحیی السنوار معرفی شد ترمینال سلام برای ورود زائران حج تمتع ۱۴۰۴ آماده است پیام دیوانه وار کریسمس ترامپ خطاب به ۳ کشور اجرای فعالیت های بسیج در قالب ۱۱ قرارگاه  تیر خلاص وزیر به بازنشستگان کارگری | پول برای همه نداریم سفر نتانیاهو و همسرش به مجارستان با وجود حکم بازداشت دادگاه لاهه پیش بینی قیمت دلار در کانال های ریزشی | دلار ۷۰ هزار تومانی را می بینیم؟ مراکز نوآوری‌های اجتماعی باید به سرعت گسترش یابد

0

برپایی جشنواره‌ ها منجر به اعتلای فرهنگی و هنری می شود

  • کد خبر : 37406
  • ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۹
برپایی جشنواره‌ ها منجر به اعتلای فرهنگی و هنری می شود

رشت- رئیس دانشگاه علمی و کاربردی کشور با تاکید بر لزوم برپایی جشنواره‌ها و رویدادهای فرهنگی و هنری گفت: برپایی اینگونه برنامه‌ها منجر به اعتلای فرهنگی و هنری کشور می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد علی اکبری عصر پنج‌شنبه در افتتاحیه ویژه برنامه هفته رشت در تالار مرکزی این شهر اظهار کرد: رشت نگین شمال کشور و به ویژه گیلان است.

رئیس دانشگاه علمی و کاربردی کشور با تاکید بر لزوم برپایی جشنواره‌ها و رویدادهای فرهنگی و هنر بیان کرد: برپایی اینگونه برنامه‌ها منجر به اعتلای فرهنگی و هنری کشور می‌شود.

علی‌اکبری با اشاره به رشت نخستین شهر جهانی خلاق خوراک اضافه کرد: سلامت اجتماعی از مسیر خوراک و ذائقه مردم می‌گذرد.

وی از برپایی سومین جشنواره خوراک شناسی ویژه دانشجویان و فرهیختگان دانشگاهی در گیلان خبر داد و افزود: تعامل و همدلی و هم‌سویی مدیریت شهری با دانشگاه‌ها منجر به توسعه شهری می‌شود.

رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی با بیان اینکه رشت قابلیت‌های گردشگری و خوراک‌شناسی دارد، گفت: ورود دانشگاهیان و فرهیختگان دانشگاهی در حوزه خوراک شناسی ضرورت دارد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=37406

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.