آوین ویژه»

دور جدید گفتگوهای ایران و تروئیکای اروپا در ژنو ترامپ: این کشور را بدون جنگ تصاحب می‌کنیم حضرت ابوالفضل العباس (ع) به تنهایی یک لشکر بود؛ راز مقام و عظمت ویژه علمدار عاشورا پر مصرف‌های استان سمنان شناسایی می‌شوند تحصیل بیش از ۸۰ هزار دانشجوی عراقی در دانشگاه‌های ایران تهران زیر نظر ۳۰۰ چشـم هوشمند کارگران برای دستمزد ۱۴۰۴ مبلغ جدید رو کردند دولت در این تاریخ حساب بازنسشتگان کشوری را پر پول می کند | مابه‌التفاوت همسان سازی در راه است هشدار مقام صهیونیست درباره گسترش شکاف‌های داخلی در سرزمین‌های اشغالی ظریف: اینکه درخواست تابعیت داده‌ام دروغ است/ زمان تولد فرزندانم دیپلمات نبودم دفن پسماند؛ عامل آلودگی خاک و افزایش سرطان در کشور انجام ۵۹ درصد معاملات بورس و فرابورس به صورت آنلاین قیمت مسکن در تهران؛ شکاف 400 میلیونی بین شمال و جنوب شهر! تفاوت شارژر اصلی و تقلبی سامسونگ پلیس راهور: عدم توجه به جلو عامل اصلی تصادفات لرستان است ۳۲ پروژه مهم استان ایلام در پیوست ردیف قانون بودجه است ۱۵ مبلغ به بقاع متبرکه ایلام در ایام فاطمیه اعزام می شوند شخصیت حضرت فاطمه زهرا (س) در منابع اسلامی بررسی می‌شود

0

تامین ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی، نگرانی مجلس برای سال آتی است

  • کد خبر : 37531
  • ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۲:۴۱
تامین ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی، نگرانی مجلس برای سال آتی است

اراک- رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی بر ضرورت توجه خیران سلامت به حوزه پژوهش و تحقیقات تاکید کرد و گفت: تامین ارز برای دارو و تجهیزات پزشکی نگرانی مجلس برای سال آتی است.

به گزارش خبرنگار مهر، حسینعلی شهریاری، شامگاه پنجشنبه در آئین تجلیل از خیران سلامت استان مرکزی اظهار کرد: به تازگی شورای مشارکت بانوان در مجمع خیرین سلامت کشور و استان‌ها ایجاد شده است چراکه بر این باوریم بانوان در اقدامات نیکوکارانه از مردان موفق تر عمل کرده‌اند.

وی با بیان اینکه خیران وکلای خداوند بر روی زمین هستند گفت: باید رویکرد و نوع نگرشها در کشور از صرف هزینه برای درمان به سمت پیشگیری معطوف شود و باید اذعان کرد وظیفه ما در مجلس و دولت تسهیلگری مسیر خیران است چرا که خود را خدمتگزار این جامعه هدف می‌دانیم.

شهریاری با تاکید بر اینکه ضرورت داشتن امنیت، انسان سالم است تصریح کرد: در بودجه سال آینده مقرر شده با توجه به کمبود منابع مالی، تکمیل پروژه‌های بالای ۸۵ درصد در اولویت قرار گیرد تا در اسرع وقت به افتتاح برسند همچنین مقرر است عملیات اجرایی پروژه جدیدی آغاز نشود تا پس از مدتی به آثار باستانی تبدیل نشوند.

دبیر کل مجمع خیران سلامت کشور افزود: شایسته است خیران حوزه سلامت بدون مشورت دانشگاه‌های علوم پزشکی عملیات اجرایی پروژه‌ای را کلید نزنند و ساخت پروژه‌ها بر اساس نیاز آن منطقه انجام شود.

شهریاری اضافه کرد: اختصاص ارز به دارو و تجهیزات پزشکی در سال آتی منجر به نگرانی ما در مجلس شده است که انتظار است رئیس جمهور رفع مشکلات حوزه بهداشت و درمان را در اولویت قرار دهد.

پروژه‌های خیرساز به لحاظ کیفی و سرعت در تکمیل مورد توجه ویژه است

استاندار مرکزی نیز در این آئین اظهار کرد: بهترین پروژه‌های این استان به لحاظ کیفی و سرعت در تکمیل، پروژه‌های خیر ساز بوده‌اند و چنانچه تعامل و هم‌افزایی خیران نبود این میزان امکانات و ظرفیت‌ها نیز فراهم نشده بود.

مهدی زندیه وکیلی، مرکزی را یکی از استان محروم به لحاظ زیرساخت‌های بهداشت و درمان عنوان کرد و افزود: مرکزی سومین استان پرتردد در جاده‌های کشور است و متأسفانه شما فوتی‌ها و مصدوم‌ها بسیار بالا است اما به دلیل نبود امکانات، نمی‌توان پاسخگوی این تعداد مصدوم در بیمارستان‌ها باشیم.

وی ادامه داد: در کشورهای توسعه یافته، به جای هزینه در حوزه دارو و درمان، بیشتر هزینه‌های خود را در حوزه پیشگیری و بهداشت می‌کنند که این مهم نیازمند اتخاذ تدابیر ویژه است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=37531

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.