آوین ویژه»

ریزش بهمن در گردنه شاهمنصوری و گرفتار شدن بلدوزر در برف اعلام ویژه برنامه‌های بنیاد روایت فتح در هفته هنر انقلاب اسلامی اتفاق عجیب در سوالات استیضاح همتی! بسیجیان امروزین نسل زد بسیج هستند ریسک جدید پیش پای بازار بورس سقوط سنگین بورس/ شاخص قرمزپوش شد + نقشه باشگاه اتاق‌های بازرگانی یکصد ساله ایران شکل می‌گیرد گسترش تنظیم‌گری با استفاده از مشارکت مردمی در ساترا خبر نهایی درباره واریز سود سهام عدالت در ۲۱ آبان مصدومیت ۱۱ نفر در اصفهان بر اثر حوادث چهارشنبه سوری سخنگوی دولت: موسیقی زبان مشترک مردم است کمک ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون ریالی دانشگاه علوم پزشکی قم به جبهه مقاومت پرواز گسترده پهپادهای اسرائیلی بر فراز جنین+ فیلم دام های فهرج در برابر بیماری های سل و بروسلوز بیمه می‌شوند پرجمعیت‌ترین استان کانادا قرارداد با استارلینک را فسخ کرد رشد ۱۴۰ درصدی ارزش معاملات فرابورس در دیماه مجتمع گلخانه‌ای ۱۲ هکتاری آرادان به بهره‌برداری رسید شاخص متوسط آلایندگی هوا در استان تهران از ۱۶۰ به ۱۴۵ رسیده است

1

تجلیل از ۳ بانوی مجاهد استان مرکزی

  • کد خبر : 38574
  • ۰۸ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۴
تجلیل از ۳ بانوی مجاهد استان مرکزی

اراک- مسئول بنیاد دعبل و کانون مداحان استان مرکزی با اشاره به تجلیل از سه بانوی اراکی گفت: برگزاری این آیین هرساله دستور کار است.

به گزارش خبرنگار مهر، محمدهادی طیبی عصر شنبه در آئین نکوداشت بانوان سخنور و مسئولان هیئت بانوان شهرستان اراک، اظهار کرد: بنیاد علمی، فرهنگی و آموزشی دعبل، نهادی حمایتی، خدماتی و غیرانتفاعی است که به دستور مقام معظم رهبری در راستای حمایت مادی و معنوی از جامعه ستایشگران و ذاکران اهل بیت در سال ۸۴ تأسیس شده است.

وی افزود: از آغاز تأسیس بنیاد دعبل در استان مرکزی ۱۲۰ نفر تحت پوشش بیمه این بنیاد قرار گرفتند که از این تعداد عده‌ای بازنشسته و برخی هم اکنون نیز بیمه پرداخت می‌کنند.

مسئول بنیاد دعبل استان مرکزی گفت: از ابتدای تأسیس این نهاد، تنها مداحان و ذاکران اهل بیت (ع) تحت پوشش بیمه قرار داشتند اما اکنون سطح اقدامات و فعالیت‌ها گسترده‌تر شده و این حمایت مشمول هیئت‌های مذهبی و بانوان نیز می‌شود و از سال آتی این جامعه هدف که تحت پوشش هیچ‌گونه بیمه‌ای نیستند، ۱۰ تا ۱۵ درصد حق بیمه را پرداخت می‌کنند و مابقی هزینه توسط بنیاد دعبل واریز می‌شود.

طیبی بیان کرد: از جمله وظایف بنیاد دعبل، حمایت و هدایت از خادمان هیئت‌های مذهبی است که برنامه‌های آموزشی در اولویت است هر چند که خیران در این راستا تعامل و هم افزایی لازم را دارند که جای تقدیر است.

وی یکی دیگر از اقدامات اصلی بنیاد دعبل را تجلیل از پیرغلامان حسینی عنوان کرد و افزود: طی سه سال اخیر از خادمان آقا و خانم تجلیل می‌شود که در سال جاری مسئولان هیئات مذهبی آقا با نشان حبیب ابن مظاهر و بانوان نیز با نشان فضه تجلیل شد که مقرر است این آئین هر ساله تداوم داشته باشد.

طیبی گفت: امسال در بنیاد دعبل یک مرکز نیکوکاری تحت پوشش کمیته امداد تشکیل دادیم و پیرغلامانی که از کارافتاده هستند، مساعدت‌هایی انجام می‌شود.

لزوم آموزش مهارت اطلاعات در خانواده

استاد دانشگاه و پژوهشگر خانواده نیز در این آئین بیان کرد: در فرهنگ ایرانی روزی به نام روز پدر و مادر نداریم و ۳۶۵ روز سال تجلیل از مادر و پدر است.

مهدی قاسمی با بیان اینکه همگان باید مهارت اطلاعات داشته باشند، افزود: با توجه به اینکه مادر منشأ محبت و تربیت در خانواده است می‌تواند با محبت نسبت به فرزندان و با تربیت صحیح، انسان‌هایی به جامعه بشریت تحویل دهد که در نظام آموزش و اصلاح جامعه تأثیرگذار باشند.

وی تاکید کرد: چنانچه به این جایگاه زنان ضربه و یا خدشه‌ای وارد شود به کل جامعه بشریت خدشه و ضربه وارد شده است.

قاسمی با اشاره به اینکه تربیت صحیح در خانواده سبب هویت بخشی افراد می‌شود، گفت: به هر میزان بین آنچه هستیم و آن چیزی به عنوان ویترین به مردم نشان می‌دهیم فاصله بیشتر شود احساس بی هویتی افراد مشهودتر است.

وی تاکید کرد: نفوذ کلام برای بانوان مداح این است که وظایف خود را بشناسد و در نقش مادری و همسری توانمند حاضر شود.

این استاد دانشگاه با اشاره به موضوع جهاد تبیین گفت: در موضوع جهاد تبیین ابتدا باید نیازسنجی کنیم و به گفته خود اطمینان خاطر و باور قلبی داشته باشیم و سپس برای مردم تبیین کنیم.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=38574

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.