آوین ویژه»

چگونه ارز تخصیصی دبش در صمت به ۲میلیون دلار در روز رسید؟ اعتراضات گسترده در گرجستان و استفاده پلیس از گاز اشک آور گروه مالی فیروزه آماده ورود به بازار سرمایه! حماس: رژیم صهیونیستی چاره‌ای جز اجرای کامل توافق آتش‌بس ندارد استایل متفاوت محمد جواد ظریف در راهپیمایی ۲۲ بهمن + عکس خبرنگار مهر: کانتینرها به سرعت در حال جابجایی هستند مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا چهارشنبه 24 بهمن تعطیل شدند؟ جاذبه‌های ناشناخته گردشگری اصفهان در نمایشگاه بین‌المللی تهران رونمایی می‌شود تلاش اسرائیل برای تغییر روایت جنگ / رژیم صهیونیستی چگونه به دنبال کنترل افکار عمومی است؟ مشورت با صاحب نظران منافاتی با استقلال مقام قضاوت ندارد صدور احکام ۴۴ متهم پرونده چای دبش تا پایان اسفند تداوم برگزاری جلسات نهج البلاغه در حرم حضرت عباس(ع) برگزاری اختتامیه ۳ بخش جشنواره میراث فرهنگی در سعدیه کتاب «جاده کالیفرنیا» در مشهد رونمایی شد حزب الله در واکنش به حمله به ضاحیه: صبر ما هم حدی دارد تسهیل سرمایه‌گذاری در انرژی‌های خورشیدی گلستان با افزایش نرخ خرید برق ترامپ: اوکراین و روسیه آماده صلح هستند ادارات گلستان فردا تعطیل و مدارس غیر حضوری شد

0

حل مشکل معیشتی مردم گره‌گشای اقتصاد کشور است

  • کد خبر : 39406
  • ۰۹ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۹
حل مشکل معیشتی مردم گره‌گشای اقتصاد کشور است

سنندج_ بازرس کل کردستان گفت: حل مشکل معیشتی مردم گره گشای مشکلات اقتصادی کشور است.

به گزارش خبرنگار مهر، عیسی هواسی عصر یکشنبه در نشست هیئت اندیشه ورز بسیج حقوقدانان کردستان با تبریک سالروز حماسه ۹ دی و شهادت سردار سلیمانی اظهار کرد: سردار سلیمانی قدرت‌های منطقه را در هم آمیخت و شهیدی تا ابد درخشان بر تارک تاریخ شد.

وی گفت: روز بصیرت امروز بود که امیدواریم این بصیرت در راستایی ترویج آرمان‌های انقلاب و در جهت پیشرفت جامعه باشد، روزی که با آگاهی مردم فتنه ۹ دی خاموش شد، اما امروز فتنه‌های دیگری در هر برهه زمانی وجود دارد که نیاز به بصیرت افزایی دارد.

رئیس سازمان بازرسی کل کردستان عنوان کرد: لازم است که نیروهای بسیجی نقش آفرینی کنند تا در وضعیت کنونی جامعه در هر کسوتی که حضور دارند؛ وکیل، قاضی، پزشک و خبرنگار و کارگزار انقلاب گره از کار مردم که موجب نارضایتی است، باز کنند.

هواسی اذعان کرد: کار ما این است که به وظیفه خود عمل کنیم و وظیفه ما گره گشایی از مشکلات مردم در حوزه اقتصادی است و اینکه آسیب‌های اجتماعی مختلفی وجود دارد که با مداخله کوچک می‌توان از آنها پیشگیری کرد و با تلاش و کوشش گره گشای جامعه بود.

معیشت مردم اولویت برنامه‌ریزی‌ها باشد

وی اظهار کرد: فضای مجازی و رفع فیلترینگ مهم است اما ابتدا معیشت مردم است که باید حل شود و از آن گره گشایی کرد.

رئیس سازمان بازرسی کل کردستان بیان کرد: برای این کار باید کمیته‌های تشکیل شود و فعالیت آن در قالب آسیب شناسی و انعکاس آن به مدیران باشد.

هواسی تصریح کرد: در شرایط فعلی بیان مساله خود بازدارنده است، بحث دیگر هم اینکه افراد سهل انگاری که ترک فعل می‌کنند در حالی که می‌توانند مؤثر باشند.

وی اذعان کرد: مشکل اول و چالش حقوقی که مردم درگیر آن هستند این است که عامه مردم از حقوق ابتدایی خود اطلاع ندارند.

رئیس سازمان بازرسی کل کردستان بیان کرد: اجرای گفتمان عدالت و عدم آگاهی مردم در همه حوزه‌ها که باید مردم به آگاهی برسند و از حق و حقوق خود اطلاع یابند و باید کار زیادی در حوزه آگاه سازی انجام شود.

لزوم ایجاد زیرساخت‌ها برای داشتن دولت الکترونیک

هواسی گفت: در بحث اجرای دولت الکترونیک هنوز به جایگاه اصلی نرسیدیم و وقتی که تمام دنیا پیشرفت کرده و دارای دولت هوشمند است در بحث الکترونیکی کردن زیر ساخت لازم فراهم شود.

وی ادامه داد: زیرساخت‌های خوبی در حوزه دولت الکترونیک انجام شده که می‌تواند از فساد جلوگیری کند و نرخ بهره وری را افزایش دهد و تبدیل به ابزاری برای موفقیت شود.

بازرس کل کردستان عنوان کرد: همچنین عدم شفافیت و دسترسی به اطلاعات وجود دارد، اقداماتی که دستگاه‌های ما باید آن را انجام دهند در غیر این صورت ترک فعل است و این ترک فعل مدیران در دستگاه نظارتی هم حتی وجود دارد.

هواسی اظهار کرد: در حال حاضر به جای اصلاحات ساختاری در سیستم، ما فرد را اصلاح می‌کنیم.

کنترل و پایش گلوگاه‌های فساد انجام می‌شود

وی افزود: بازرسی به این سمت رفته که کنترل و پایش گلوگاه‌های فساد و رفع و شناسایی آنها را انجام دهد و همراه با این سازمان نهادهای بسیجی هم باید نظارت درون سازمانی انجام دهند.

وی مطالبه‌گری را رسالت بسیج دانست و عنوان کرد: ضعیف شدن کارکرد مجازات حبس و بازدارندگی در حال حاضر وجود دارد هم در بعد فردی و هم اجتماعی که طبقه بندی در زندان وجود ندارد و ما با محدودیت جا و مکان و امکانات و منابع محدود مواجه هستیم.

هواسی گفت: در بحث تعدد عناوین مجرمانه که از مسائل جدی است که در نظام حقوقی پیشرفته جرم انگاری نشده تا تعداد پرونده‌ها را کاهش دهد و عدم شفافیت قوانین منجر به سو استفاده از آن می‌شود.

رئیس سازمان بازرسی کل کردستان گفت: عدم نقش آفرینی دستگاه‌های مختلف و برخی تصمیمات کارشناسی نشده منجر به ایجاد پرونده‌های کثیرالاشاکی می‌شود.

وی ادامه داد: توجه به مراجع شبه قضا مثل داوری‌ها که باید تقویت شود هم بحث دیگری است که مراجعه به دستگاه قضا را کاهش می‌دهد.

رئیس سازمان بازرسی کل کردستان اذعان کرد: سازمان بازرسی برای رفع و شناسایی گلوگاه‌های فساد در کشور همراه با راهکار اقداماتی انجام داده که مستلزم تشکیل کارگروه‌های ۹ گانه و تعیین آن در حوزه‌های مختلف برای اطلاع رسانی و آگاهی است.

هواسی گفت: حوزه آسیب‌رسان مردمی عقد قراردادها است که باید در مورد آن اطلاع رسانی شود و حقوق عامه یک حوزه گسترده است که باید مهمترین حق عامه که همیشه تضییع هم می‌شود را اصلاح کرد و آن وقت و زمان است.

وی ادامه داد: در حوزه نارضایتی‌های شهروندی که وجود دارد باید با وجود متخصصان این موارد در همه دستگاه‌ها شناسایی، ابلاغ و رفع شود.

رئیس سازمان بازرسی کل کردستان بیان کرد: ضمانت اجرای ما خدمت به مردم است که باید حقوقدانان این کار را به عهده بگیرند و با نظارت کمک کنند که اقدامات خوبی انجام شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=39406

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.