آوین ویژه»

صنایع غذایی آبادان فرصت‌ساز اشتغال و ارزآوری هستند مجلس از طرح ساماندهی کارکنان دولت دفاع کرد رقابت ۳ هزار نفر در آزمون مرکز وکلای قوه‌قضاییه در استان اردبیل دسترسی به روستای «گرز لنگر» به دره شهر بر اثر سیلاب قطع شد سازنده لاکچری‌ترین تالارهای تهران کیست سیدمحمد هاشمی مسئول سازمان اوج شد سرپرست فرمانداری کوهدشت منصوب شد ارتقای ۱۰۰ پله‌ای رتبه دانشگاه شهید بهشتی در رتبه‌بندی موضوعی QS ۲۰۲۶ تیم بوچیای آذربایجان ‌شرقی در رقابت‌های رده بزرگسالان اول شد پایان خوش تراکتور و پرسپولیس و جایگاه کم‌سابقه استقلال در نیم فصل + جدول ۳ جلد جدید از مجموعه کتاب‌های «با بابام» منتشر شد مشارکت بخش خصوصی و صنعت راهکاری اساسی برای رفع مشکلات ورزشی البرز ارتش سودان کنترل ساختمان بانک مرکزی را هم به دست گرفت اجراهای خیابانی نوزدهمین جشنواره تئاتر مقاومت در اهواز «کاپیتان» به هند می‌رود بارش برف در محور اسالم به خلخال قطع شده است چرا روز قدس را گرامی می‌داریم؟ تظاهرات در سوئد در اعتراض به طرح «ترامپ» برای کوچ اجباری مردم غزه

0

افتتاح بخش تراریخته آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی اهواز

  • کد خبر : 39520
  • ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۲:۳۷
افتتاح بخش تراریخته آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی اهواز

اهواز – بخش تراریخته آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی اهواز افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار مهر، عصر امروز یکشنبه با حضور دکتر حاتم بوستانی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز برگزار شد، بخش تراریخته آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی معاونت غذا و داروی اهواز به طور رسمی افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

دکتر محمد هاشمی، مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی معاونت غذا و دارو اهواز در این مراسم گفت: با راه‌اندازی این بخش که نتیجه دو سال پیگیری و برنامه‌ریزی مداوم است، برای اولین بار در استان خوزستان امکان انجام آزمایش‌های تشخیص مواد غذایی تراریخته فراهم شده است. پیش از این، نمونه‌ها برای انجام این آزمایش‌ها به تهران ارسال می‌شد که با افتتاح این بخش، نیازی به این کار نیست و تمامی مراحل آزمایش در استان انجام می‌شود.

وی افزود: برای تجهیز و راه‌اندازی این بخش، علاوه بر تأمین تجهیزات پیشرفته، فضای فیزیکی آزمایشگاه نیز افزایش پیدا کرد تا بتوانیم با بهره‌وری بالا و دقت بیشتری به انجام آزمایش‌ها بپردازیم.

به گزارش خبرنگار مهر، با افتتاح این بخش، ظرفیت آزمایشگاهی معاونت غذا و دارو اهواز ۵۰ درصد افزایش یافته است. این امر علاوه بر کاهش هزینه‌ها و صرفه‌جویی در زمان، به ارتقای سطح نظارت بر محصولات غذایی در استان و تضمین سلامت مصرف‌کنندگان کمک شایانی خواهد کرد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=39520

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.