آوین ویژه»

پروژه مسکن ۷۰۰ واحدی ساری تکمیل می شود قیمت نوسازها در محله پرمعامله پایتخت واردات ۴۷ هزارتن کالا از طریق گمرک فرودگاه امام در ۹ ماهه سال جاری «مصرف» مؤلفه بنیادین هویت انسان در عصر پست مدرن است چین در واکنش به تحریم‌های غرب، صادرات پنج فلز استراتژیک را محدود کرد ۴ سارق حین سرقت در اصفهان دستگیر شدند بایدن پیروزی ترامپ را تبریک گفت واکنش AFC به درخواست النصر برای تعویق دیدار با استقلال حادثه تلخ برای مهاجم لیگ برتر حضرت زینب (س) بهترین الگو برای بانوان هستند نقش بی‌بدیل حوزه‌های علمیه در انقلاب اسلامی و تمدن‌سازی نوین چگونه طلا را از دید دستگاه‌های فلزیاب پنهان کنیم؟ رضوانشهر لرزید آزادسازی ۴۴۳ هکتار از اراضی ملی در استان تهران محتوای نامه ترامپ افشا شد روز سخت پرسپولیس با ۴+ ۲ غایب در بازی با خیبر ۲۸۶ برنامه شاخص دهه فجر در سپاه استان سمنان انجام می‌شود شی جین‌پینگ: چین و روسیه دست‌ در دستِ هم در مسیر درست پیش خواهند رفت

0

سلامت جامعه عامل تحرک، پویایی و آینده‌نگری است

  • کد خبر : 42225
  • ۱۳ دی ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۳
سلامت جامعه عامل تحرک، پویایی و آینده‌نگری است

قم- رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت:سلامت جامعه عامل تحرک، پویایی و آینده نگری است و آن می‌تواند افق‌های دور را نزدیک کند و برای رسیدن به افق‌های والا تحول بنیادین ایجاد کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری در دیدار جمعی از اعضای فرهنگستان علوم پزشکی ضمن تبریک میلاد امام محمد باقر (ع)، ماه رجب را از جمله ماه‌های معنوی دانست.

وی با بیان اینکه مقوله سلامت در جامعه بشری بسیار حائز اهمیت است، افزود: در اسلام عزیز ما هم وقتی به مفاد قرآن و کلمات اهل بیت نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که نسبت به بحث سلامت معنوی، سبک زندگی و اینگونه مقولات از منابع غنی برخورداریم، ولی همانطور که امام علی (ع) می‌فرماید «ذَلِکَ الْقُرْآنُ، فَاسْتَنْطِقُوهُ وَ لَنْ یَنْطِقَ» یعنی یک منبع غنی نیاز به استخراج دارد.

امام جمعه قم ادامه داد: سلامت جسم از مسائلی مهمی است که اسلام نسبت به آن اهتمام ورزیده و بایدها و نبایدهایی را مشخص کرده است که اگر به آن عمل کنیم جنبه پیشگیری دارد.

وی با اشاره به مسائل تأثیرگذار در سلامت جنین بیان کرد: اسلام قبل از انعقاد نطفه تا زمان تولد دستوراتی را داده است که اگر رعایت شود آن بچه از نظر جسمی سالم خواهد بود؛ اما همان جا بحث لقمه حلال را نیز مطرح کرده است که تضمین کننده سلامت معنوی این کودک است و اگر رعایت نشود زمینه رفتن به راه‌های اشتباه در او به وجود می‌آید.

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری علت آمار بالای تعداد معلولین مادرزادی را رعایت نکردن برخی از دستورات اسلام در حوزه سلامت جنین ارزیابی کرد.

وی با بیان اینکه بین جسم و روح رابطه تنگاتنگی وجود دارد و لذا گاهی اثرات مسائل روحی در چهره افراد نیز نمایان می‌شود، استرس را به عنوان یکی از عوامل ایجاد سرطان دانست و در پاسخ به این سوال که چگونه باید استرس‌ها را در جامعه کم کنیم؟ تصریح کرد: «أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ»؛ قلب جایگاه سلامت معنوی است و مقصود از قلب همان روح است.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: قرآن می‌فرماید «یَومَ لَا یَنفَعُ مَال وَلَا بَنُونَ إِلَّا مَن أَتَی ٱللَّهَ بِقَلب سَلِیم» یعنی سلامت معنوی است که به انسان در پیشگاه خداوند سود می‌بخشد.

وی با اشاره به معارف بلند قرآن کریم، صحیفه سجادیه و کلام اهل بیت (ع) ابراز کرد: این معارف باید چینش و موضوع بندی شود و در جای خود قرار گیرد تا بیشتر قابل استفاده شود.

آیت الله حسینی بوشهری در پایان، سلامت جامعه را عامل تحرک، پویایی و آینده نگری جامعه عنوان کرد و بیان داشت: جامعه سالم می‌تواند افق‌های دور را نزدیک کند و برای رسیدن به افق‌های والا، تحول بنیادین ایجاد کند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=42225

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.