آوین ویژه»

انهدام سنگرهای نظامیان اوکراین در خارکیف+ فیلم بغداد الیوم: ایران از طریق عراق پیامی درباره سوریه به آمریکا ارسال کرد زمین بازی دشمن به فضای مجازی تغییر یافته است امامان محله مدافعان سنگر اسلام ناب هستند آغاز تحویل اسرای صهیونیست به تیم صلیب سرخ توسط نیروهای قسام+ فیلم مرثیه خوانی حاج صادق آهنگران در حسینیه امام خمینی (ره) افرادی که به پیروانی حمله کردند دستگیر شدند امام جمعه ساری: صلابت ما در ایستادگی است دانشجویان شاهد و ایثارگر برای مهمانی و انتقال تا ۲۰تیر مهلت دارند آغاز بزرگترین درخواست جذب آتش‌نشان در تاریخ جعلی رژیم صهیونیستی تصرف یک منطقه دیگر در «دونتسک» توسط روسیه حمله موشکی حماس به سرزمین های اشغالی برگزاری نخستین جلسه هماهنگی تدوین بسته‌های سرمایه‌گذاری آذربایجان شرقی آسمان خراشان تبریز حریف اراکی‌ها نشدند آغاز به کار قرارگاه موتورسیکلت در تهران؛ تمرکز بر ساماندهی و معاینه فنی «روز قدس» خوانشی عمیق از تحولات تاریخی و اجتماعی است برگزاری ارکستر سمفونی پسیفیک با «بازگشت استادان» قطعات دو و سه و چهار بزرگراه خواجه – ورزقان تکمیل شده است

2

جعفر بن ابی طالب(ع) از السابقون در اسلام بود

  • کد خبر : 4539
  • ۱۷ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۶
جعفر بن ابی طالب(ع) از السابقون در اسلام بود

قم- مرجع تقلید شیعیان در همایش بین المللی حضرت جعفر بن ابی طالب(ع)، از این شخصیت تاثیرگذار در تاریخ جهان اسلام تجلیل کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله جعفر سبحانی در همایش بین المللی حضرت جعفر بن ابی طالب با اشاره به برخی نکات چشمگیر در زندگی این شخصیت برجسته تاریخ اسلام اظهار کرد: در قرآن کریم از گروه السابقون در اسلام تجلیل فراوان صورت گرفته است. جعفر بن ابی طالب نیز از نخستین افرادی بود که به اسلام گروید و از السابقون به شمار می آید.

این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: امیرالمومنین (علیه السلام) می فرماید زمانی در مکه مکرمه تحت خیمه اسلام تنها رسول خدا (صلی الله علیه و آله)، همسر ایشان خدیجه (سلام الله علیها) و من حضور داشتیم. در چنین شرایطی جناب جعفر با اشاره پدر بزرگوار خود در کنار پسرعموی خود به نماز ایستاد. بنابراین وی نفر چهارمین فردی است که اسلام آورد.

آیت الله سبحانی، همه توصیفات قرآن کریم برای السابقون را منطبق بر جعفر بن ابیطالب دانست و با اشاره به فشار شدید قریش بر نومسلمانان در سال های نخست رسالت پیامبر (صلی الله علیه و آله)، اظهار کرد: در چنین شرایطی، ابتدا جمع کوچکی از مسلمانان برای حفظ ایمان خود دست به مهاجرت زدند که در میان آنان سرپرست و شخصیت بارزی وجود نداشت و این مهاجرت ریزش هایی به دنبال داشت.

وی ادامه داد: در مرحله بعدی گروهی متشکل از ده ها مسلمان به سرپرستی جعفر بن ابی طالب برای مهاجرت به حبشه حرکت کردند. حفظ امنیت گروه، تهیه هزینه های سفر و زندگی در محیط جدید از دیگر چالش هایی بود که مهاجران با آن مواجه بودند اما با سرپرستی جعفر بن ابی طالب نه تنها این گروه ریزشی نداشت، بلکه در جامعه حبشه آزادی عمل یافتند.

این مرجع تقلید با اشاره به تلاش مشرکان برای بازگرداندن مهاجران از حبشه به مکه، خاطرنشان کرد: زمانی که خبر مهاجرت موفق مسلمانان به اهل قریش رسید، تصمیم گرفتند گروهی را به سرپرستی عمرعاص برای بازگرداندن مسلمانان با هدایای فراوان به حبشه اعزام نمایند. اما حعفر بن ابی طالب همانند یک دیپلمات سیاستمدار، هوشمندانه و هنرمندانه اولاً ترسیم جامعی از زندگی جاهلی بت پرستان برای نجاشی ارائه داد و سپس ترسیمی زیبا از اسلام بیان نمود و با قرائت آیاتی از سوره مریم (سلام الله علیها)، تاثیر عمیقی بر حاکم حبشه گذاشت.

آیت الله سبحانی، با اشاره به انتخاب حضرت جعفر بن ابی طالب به عنوان یکی از سه فرمانده اصلی جنگ موته، اظهار کرد: بر اساس روایت های تاریخی، هرچند زید بن حارثه به عنوان فرمانده اصلی سپاه اسلام در این جنگ انتخاب شد اما حقیقتاً جناب جعفر بن ابی طالب نقش اول در میان رزمندگان اسلام در این جنگ را عهده دار بود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=4539

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.