آوین ویژه»

بازی گلف ترامپ حین ریزش بورس آمریکا! + عکس آواره ساختن اجباری فلسطینیان در جنین رصد استهلال ماه رمضان در خوزستان از غروب جمعه آغاز می‌شود وعده باورنکردنی وزیر کار به کارگران | جامعه کارگری نفس راحتی کشید عذرخواهی وزیر ارتباطات از مردم یک استان بابت «ناکافی و نامطلوب‌بودن کیفیت ارتباطات» ظرفیت‌های موجود در حوزه گردشگری استان اردبیل بی‌نظیر است رجاییان اولین خرید پرسپولیس را لو داد ثبت‌نام خبرنگاران و منتقدان در جشنواره فیلم فجر آغاز می‌شود مخالفت دروزی‌های سوریه با تحویل دادن سلاح‌هایشان به رژیم «الجولانی» فرمان ۹ گانه ترامپ که در اولین روز دولت او اجرا می‌شود عدالت یا محدودیت؟ جدال بر سر سقف درآمد سردفتران رونمایی از پوستر «با خشم به گذشته نگاه کن» در آستانه اجرا ضرورت ارتباط فعال و موثر با نخبگان مهاجر اتحادیه عرب: تحقق ثبات در سوریه برای ما مهم است دانشجوی دانشگاه تهران در درگیری سارقان کشته شد کیفیت هوای البرز برای تمام گروه ها ناسالم است صنایع لبنی برای عدم‌تولید محصولات تنظیم‌بازاری تذکر گرفتند پشت پرده تاخیر در پرداخت سود سهام عدالت | سهامداران جیب‌ هایشان خالی ماند!

0

اولین جلسه «کارگروه استانی خواندن و ترویج مطالعه مفید» در آذربایجان شرقی برگزار شد

  • کد خبر : 52465
  • ۳۰ دی ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۸
اولین جلسه «کارگروه استانی خواندن و ترویج مطالعه مفید» در آذربایجان شرقی برگزار شد

تبریز- اولین جلسه «کارگروه استانی خواندن و ترویج مطالعه مفید» در آذربایجان شرقی به ریاست معاون سیاسی اجتماعی استانداری و حضور نمایندگان دستگاه های اجرایی در کتابخانه مرکزی تبریز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی محمدزاده معاون سیاسی اجتماعی استانداری در این جلسه با تاکید بر لزوم توسعه انسانی از طریق گسترش دانایی گفت: جامعه‌ای توسعه پیدا می‌کند که نیاز به خواندن و مطالعه در سبد زیست روزمره مردم آن قرار گیرد و انسان‌های جامعه با استفاده از خوانده‌ها و آموخته‌های خود، تغییری در زندگی خود ایجاد کند.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری آذربایجان شرقی با اشاره به پایین بودن سرانه مطالعه در کشور اظهار داشت: برای توسعه در هر حوزه‌ای نیاز به تدوین نقشه راه است و سند ملی خواندن و ترویج مطالعه مفید نقشه راه جامعه‌ای است که برای گسترش فرهنگ مطالعه و خواندن مفید در جامعه تدوین شده است لذا همه دستگاه‌های دولتی و عمومی که در این سند برای آنها تکالیفی در نظر گرفته شده است موظف بر پیگیری جدی انجام این تکالیف و ارائه گزارش آن به دبیرخانه «کارگروه استانی خواندن و ترویج مطالعه مفید» هستند.

محمدزاده سند ملی خواندن و ترویج مطالعه مفید را مانند سایر اسناد بالادستی قانون مادری عنوان کرد: که مشخص کننده دورنمای حرکت یک کشور در حوزه فرهنگی است و افزود: این اسناد که منبعث از جایگاه قانونی و مورد احترام کشور است باید با اهتمام ویژه و جز به جز در زمان درست آن انجام گیرند تا به رشد و تربیت انسان‌های متعالی و مسئولیت پذیر بیانجامد.

اسد بابایی مدیرکل کتابخانه های عمومی استان نیز در این جلسه با اشاره به ماده ۴ این سند که ۲۱ دستگاه تحت عنوان «کارگروه ملی خواندن»، نمایندگان دائمی و تام‌الاختیار برای اجرای سند ملی خواندن و مطالعه مفید هستند گفت: اجرای مطلوب این سند در استان نیازمند یاری همه دستگاه‌های درگیر در آن است.

بابایی توجه به خواندن به جای مطالعه به معنای یادگیری، توجه به انواع مواد خواندنی مانند محتوای دیجیتال به جای کتاب چاپی صرف، توجه به خانواده، توجه به عمومیت خواندن به معنای دسترس پذیری ماده خواندنی مفید برای همه و تاکید بر زیربنا بودن توسعه فرهنگی را از جمله مزایای این سند عنوان کرد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=52465

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.