آوین ویژه»

هیئت عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی خراسان شمالی انتخاب شد قرآن یک نقشه راهبردی بی بدیل است «امت مقاومت» در جشنواره «عمار» دورهم جمع شدند معرفی نمایش های راه‌یافته به بخش «سردار آسمانی» جشنواره تئاتر مقاومت زلزله زاهدان را لرزاند کلاس‌های درس دانشگاه‌ها در هفته پایانی سال مجازی شد استقبال و بدرقه لاله‌های فاطمی در مدارس خرم‌آباد سازمان ملل: ۷۰ درصد کشته شدگان غزه کودک و زن هستند+ فیلم سکوت مقامات قاهره در قبال حمله موشکی جنگنده صهیونیستی به خودروی حامل شهروند مصری فوری | بورس امروز رکورد تاریخی زد انتخابات آمریکا کدام توکن‌ها را به اوج می‌برد؟ انهدام تانک اسرائیلی در غزه و اذعان تل آویو به سقوط پهپاد در نیریم بازدید هیئت دانشگاهی عراقی از پارک علم و فناوری دانشگاه تهران هواشناسی سیستان و بلوچستان هشدار زرد صادر کرد هزینه‌های سرسام آور دندانپزشکی، بار سنگینی روی دوش مردم تصویر «حسام منظور» در فیلم سینمایی «پیش‌مرگ» منتشر شد نخستین واکنش ظریف به پیروزی ترامپ حمله رژیم صهیونیستی به منطقه مرزی سوریه و لبنان

0

نظارت بر عملکرد نانوایی ها با کنترل بیشتری صورت گیرد

  • کد خبر : 52580
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۲:۴۳
نظارت بر عملکرد نانوایی ها با کنترل بیشتری صورت گیرد

ساری- سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری گفت: نظارت بر عملکرد نانوایی ها باید با دقت و کنترل بیشتری صورت گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا گنجی شامگاه یکشنبه در کارگروه گندم، آرد و نان استان مازندران با تاکید بر این نکته که در جلسات کارگروه آرد و نان می‌بایست به دنبال خروجی صحیح و افزایش رضایتمندی مردم باشیم، اظهار داشت: خروجی جلسات کارگروه می‌بایست در شهرستان‌ها دیده شود و فرمانداران و مدیران و اعضای کارگروه آرد و نان در شهرستان‌ها موضوعاتی که در کارگروه استان به تصویب می‌رسد را پیگیری جدی داشته باشند.

وی در خصوص گندم‌های رطوبت بالا در مناطق کوهستانی استان نیز از سازمان جهاد کشاورزی خواست پیگیری‌های جدی تری صورت گیرد تا در فصل خرید تضمینی گندم در سال آینده، دستورالعمل‌های آن مشخص باشد.

گنجی با توجه به کیفیت بالای گندم‌های تولیدی در مازندران و همچنین تأمین ۸۰ درصد از گندم مورد نیاز استان از گندم‌های کیفی استان‌های گلستان، خوزستان و … اظهار داشت: عوامل زیادی در تولید نان با کیفیت اثرگذار هستند، لذا شاخصه‌ها و معیارهای لازم برای ارزیابی عملکرد نانوایی‌ها و آماری از رضایت مشتریان از تولید محصول نهایی یعنی نان مشخص گردد تا هدف گذاری و معیار درستی برای ارتقای کیفیت نان در استان داشته باشیم.

وی افزود: از نانوایان ماهر و با تجربه و متخصصان این حوزه برای برگزاری نشستی تخصصی‌تر دعوت خواهیم کرد تا معیارهای لازم برای پخت نان با کیفیت در نانوایی‌ها را تعیین کنند.

گنجی با بیان اینکه در بحث نظارت بر عملکرد نانوایی‌ها باید دقت و کنترل بیشتری انجام شود اظهار داشت: باید به دنبال تأثیرگذاری بیشتر این نظارت‌ها بر روند بازار و رضایتمندی مشتریان باشیم.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استانداری با اشاره به نزدیک شدن به ماه مبارک رمضان اظهار داشت: ساعت کار نانوایی‌ها به گونه‌ای تعیین شود که مردم برای تهیه نان تازه در این ماه مبارک با مشکلی مواجه نشوند و نظارت بر رعایت ساعت پخت در این ماه افزایش یابد

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=52580

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.