آوین ویژه»

بورس با بازگشایی این نمادها می ترکد برگزاری رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت در یزد حکمت ازدواج سکونت و آرامش بین همسران است رالی خودرو و بازارهای موازی شبیه‌خوانی سنتی اردبیل همزمان با یوم عاشورا ایران خودرو در جنگ پایانی جزئیات تردد خودروها در تهران برای سیزده‌بدر بلندپروازی جدید بن سلمان / پلی روی دریا که عربستان را به مصر وصل می‌کند سخت‌تر شدن فیلترینگ فعالان کسب‌وکار را بی‌انگیزه کرده است/ کیفیت ورودی شتاب‌دهنده‌ها کاهش یافته است! امروز مدیریت شهری به عنوان نهادی اجتماعی مطرح است مدارس و ادارات این استان‌ها فردا سه‌شنبه 23 بهمن تعطیل شد آمریکا ۵ نهاد و یک فرد در ایران را تحریم کرد اجرای طرح سلامت نوروزی و نظارت بهداشتی بر اماکن عمومی در کرمانشاه طرح‌های کانون‌های مساجد در حوزه جمعیت و فرزندآوری حمایت می‌شود محصولات جدید طرح «زندگی با آیه‌ها» را می توانید رایگان دانلود کنید وضعیت نابسامان سهام فولادی‌ها/ زنجیره فولاد در تنگنای سودآوری ساعت و تاریخ دقیق بازی‌های ایران در انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ مشخص شد + جدول ۲ میلیون تومان یارانه نقدی این دهک ها واریز شد + جزییات

2

«پیک‌صبا» کتابخانه‌ای که امید را به روستاها می‌برد

  • کد خبر : 53608
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۲:۴۵
«پیک‌صبا» کتابخانه‌ای که امید را به روستاها می‌برد

تبریز-«پیک‌صبا»، نه فقط یک کتابخانه سیار، بلکه چراغ امیدی است که در دل روستاهای محروم تبریز روشن شده است. این کتابخانه، با حضور گرم خود، دانایی و آگاهی را به خانه‌های روستاییان هدیه می‌دهد.

سعید امان‌اللهی، مسئول کتابخانه برتر استانی در سی و یکمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران، به خبرنگار مهر گفت: کتابخانه پیک‌صبا، نه فقط یک کتابخانه سیار، بلکه چراغ امیدی است که در دل روستاهای محروم تبریز روشن شده است. این کتابخانه، با حضور گرم خود، دانایی و آگاهی را به خانه‌های روستاییان هدیه می‌دهد.

امان‌اللهی، که به عنوان مسئول کتابخانه برتر نهادی معرفی شده بود، در مقطع کارشناسی‌ارشد و در رشته کتابداری تحصیل کرده، و از سال ۱۳۹۶ در کتابخانه سیار پیک‌صبا فعالیت می‌کند. او فعالیت‌های فرهنگی و تعداد بالای امانت و برگشت کتاب را علت برگزیده‌شدنش در هفته کتاب دانست و اظهارداشت: کتابخانه سیار، برای برقراری عدالت فرهنگی تشکیل شد و هر روز به روستاهای اطراف شهر تبریز شامل آلانق، مایان، باغ‌معروف، کندرود و کرکج می‌روم که با وجود جمعیت بالای دو هزار و ۵۰۰ نفر، کتابخانه ندارند و به تنهایی این کتابخانه سیار را اداره می‌کنم.

وی خاطرنشان کرد: تنها محیط فرهنگی روستاهایی که می‌روم، همین کتابخانه سیار است و کودکان منتظر رسیدن من می‌مانند تا کتاب خود را امانت بگیرند؛ حتی بزرگسالان هم مراجعه می‌کنند تا مشکلات فرهنگی خود را اطلاع دهند چرا که این روستاها محروم هستند.

این کتابدار نمونه، در ادامه یادآور شد: تاکنون چندین طرح در کتابخانه ما برگزار شده است که قصه‌گویی، جمع‌خوانی، برنامه‌های آموزشی و پخش ویدئوهای آموزشی برای اهالی روستا از جمله آنهاست. تعداد کتب این کتابخانه سیار، سه‌هزار و ۱۰۰ جلد برای کودکان و نوجوانان و حدود چهارهزار جلد برای بزرگسالان است. اغلب مراجعه‌کنندگان، کودکان و نوجوانان هستند و در قشر بزرگسالان نیز، بیشتر زنان خانه‌دار استقبال می‌کنند.

امان‌اللهی، افزود: همراه با خیّرینی که کتاب اهدا می‌کنند، خود اهالی روستا هم کتاب‌هایی که در خانه خود دارند را اهدا می‌کنند تا دیگر افراد هم استفاده کند. علاوه بر روستاها، در شهر تبریز هم فعالیت می‌کنم و تابستان امسال، برای پرکردن اوقات فراغت شهروندان، صبح جمعه در کوه عون بن علی و عصرها در ائل‌گلی، مسابقات فرهنگی و ثبت‌نام رایگان کتابخانه را اجرا می‌کردم.

وی در پایان، تصریح کرد: با توجه به نوع شغل و علاقه شخصی‌ام، وقت زیادی را برای مطالعه کتاب؛ به‌ویژه در حوزه فلسفه و روان‌شناسی صرف می‌کنم و آخرین کتابی که مطالعه کردم، «فرزندپروری مبتنی بر شناخت» بود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=53608

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.