آوین ویژه»

افزایش قیمت ارز ترجیحی تصمیم درستی است آلبوم «به آرامی بچرخ» در فرهنگسرای ارسباران رونمایی می‌شود اولین واکنش باشگاه استقلال به جدایی موسیمانه کشف قریب به ۹ کیلوگرم تریاک در اردبیل محسن رضایی: ترامپ راست می‌گوید دست از کارشکنی بردارد جشن بزرگ دختران ماه در قم برگزار شد ۷۶۵ میلیون دلار بیت‌کوین با یک اشتباه نابود شد! هوشنگ مرادی کرمانی: کودکان بزرگ شدند اما نیمکت‌ها نه! بررسی رابطه انیمه و فلسفه در جدیدترین قسمت از برنامه «امتداد» بیل گیتس تا ۲۰۴۵ تمام ثروتش را می‌بخشد: نمی‌خواهم ثروتمند بمیرم هلاکت دو نظامی صهیونیست تیپ «گولانی» در شمال نوار غزه نجات صدها واحد تولیدی و بازگشت میلیاردها تومان به بیت‌المال در خوزستان مجلس پیشنهاد افزایش ۴۰ درصدی حقوق این افراد را داد پس از آمریکا، «ترامپ برزیل» هم از «توافق‌نامه پاریس» خارج می‌شود روند اجرای زیرساخت‌های سایت مرزی کوزه رش شهرستان سلماس تسریع می‌یابد فخر اتاق ایران آسمانی شد مصائب شیرین نجم‌الدین شریعتی در برنامه ماه من دیدگاه اسلام درباره به شب یلدا؛ اسلام چه سنت‌ها و رسومی را تائید می کند؟

0

۴۱ نمونه بیولوژیک از گونه‌های مختلف جانوری لرستان تهیه شد

  • کد خبر : 56290
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱:۰۹
۴۱ نمونه بیولوژیک از گونه‌های مختلف جانوری لرستان تهیه شد

خرم‌آباد – مدیرکل حفاظت محیط‌زیست لرستان، گفت: ۴۱ نمونه بیولوژیک از گونه‌های مختلف جانوری لرستان تهیه و به بانک ژن سازمان محیط‌زیست کشور ارسال شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، کامران فرمان پور در سخنانی، اظهار داشت: در چارچوب قانون حفاظت و بهره‌برداری از منابع ژنتیکی کشور از ابتدای سال جاری تا کنون ۴۱ نمونه بیولوژیک از گونه‌های مختلف جانوری در استان تهیه و برای این نمونه‌ها خواستار دقت عمل در نمونه‌برداری و ارسال استاندارد آن‌ها برای تهیه بانک ژن به سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور شد.

وی افزود: این نمونه‌ها به‌منظور غنی‌سازی و ارتقای کمی و کیفی نمونه‌های بانک زیستی سازمان حفاظت محیط‌زیست برابر دستورالعمل‌های مربوطه انجام شده است.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست لرستان، بیان داشت: از این تعداد ۱۷ نمونه در شش‌ماهه نخست سال و تعداد ۲۴ نمونه طی چهارماهه اول نیمه دوم تهیه شده است.

فرمان پور، گفت: تاکنون در استان لرستان ۴۸ گونه پستاندار، ۲۴۵ گونه پرنده، ۵۸ گونه خزنده، ۶ گونه دوزیست، ۳۹ گونه ماهی زیست می‌کند، از گونه‌های شاخص استان می‌توان به گونه‌های علف‌خواری چون کل وبز، قوچ و میش و گوشت‌خوارانی مانند پلنگ ایرانی، خرس قهوه‌ای، سیاه‌گوش، کاراکال و گونه‌های اندمیکی چون ماهیان کور غار و سمندر لرستانی اشاره کرد.

محسن امیری رئیس اداره حفاظت و مدیریت حیات‌وحش محیط‌زیست لرستان نیز، گفت: این نمونه‌برداری‌ها به‌منظور نزدیک‌شدن بیش‌ازپیش به استانداردهای جهانی، توسعه بانک‌های ژن و پشتیبانی از اقدامات مطالعاتی و حفاظتی در سطح جمعیت گونه‌های حیات‌وحش صورت‌گرفته است.

وی گفت: از مهم‌ترین کاربردهای بانک ژن می‌توان به استخراج DNA گونه‌های مختلف گیاهی و جانوری با استفاده از ژنتیک مولکولی و استفاده از ذخایر ژنتیکی در جهت بهبود ژنتیک جمعیت گونه‌های در معرض خطر و تدوین برنامه‌های مدیریتی گونه‌های حیات‌وحش کشور با استفاده از روش‌های مدیریت ژنتیک و بررسی نمونه‌های بیولوژیک اعم از خون، پوست، بافت و سلول‌های زایشی و همچنین مطالعات ژنتیک جمعیت برای حفظ و مدیریت صحرایی جمعیت‌های جانوری و گیاهی و ساماندهی پژوهش‌ها و تحقیقات باهدف کاربردی شدن مطالعات در حفظ طبیعت و اکوسیستم‌ها اشاره کرد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=56290

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.