آوین ویژه»

موافقت بانک مرکزی آمریکا با ورود بانک‌ها به ارز دیجیتال/ آیا سیاست های فدرال رزرو معکوس شده است؟ نحوه شرکت دانشجویان و پذیرفته‌شدگان سنوات قبل در کنکور سراسری سال ۱۴۰۴ عراقچی: بر دیپلماسی فعال با کشورها متمرکزیم ششمین رویداد ملی عصر امید دانشگاه آزاد برگزار شد افت‌وخیز پروژه ریلی لرستان خلاصه بازی سپاهان پرسپولیس + فیلم بدون اغماض با هرگونه تغییر کاربری اراضی کشاورزی در اردبیل برخورد می‌شود تیر خلاص ترامپ به مهاجران/ اپلیکیشن دریافت وقت مصاحبه برای مهاجرت به آمریکا حذف شد مقاومت در برابر فتنه‌ها مهم‌ترین راهکار عبور از توطئه‌های دشمنان است ۲ هزار میلیارد تومان سود به ۷۲۷ هزار سهامدار پرداخت شد المپیاد ورزشی مدارس شاهرود «عرب» سرپرست شهرداری ملارد شد ارتش روسیه دو منطقه دیگر در شرق اوکراین را تصرف کرد شاخص بورس ۵۰ هزار واحد افت کرد دست دولت ها در جیب کارگران | مجلس راه تحول بهداشت و درمان را پیدا کرد سخنرانی دبیرکل حزب الله لبنان به مناسبت روز جهانی قدس بهترین مدل طلا برای سرمایه‌ گذاری مشخص شد کشورهای آسه آن و بمب تعرفه ای ترامپ| آسه‌آن باید در جنگ تجاری آمریکا تعامل را انتخاب کند

1

توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر؛ راهکار استان مرکزی برای کاهش مازوت‌سوزی

  • کد خبر : 61863
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۶:۱۶
توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر؛ راهکار استان مرکزی برای کاهش مازوت‌سوزی

استاندار مرکزی گفت: باید از تمامی ظرفیت‌های استان در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر و خورشیدی بهره ببریم

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی زندیه‌وکیلی در جریان افتتاح و آغاز عملیات اجرایی نیروگاه‌های خورشیدی، که با حضور وبیناری دکتر پزشکیان برگزار شد، در گزارشی به رئیس‌جمهور گفت: به دلیل مشکل مازوت‌سوزی و عدم امکان توقف آن به علت ناترازی، تصمیم گرفتیم از تمامی ظرفیت‌های استان در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر و خورشیدی بهره ببریم تا علاوه بر تأمین نیاز استان، بخشی از نیاز کشور را نیز پوشش دهیم.

استاندار مرکزی افزود: میثاق‌نامه‌ای با دستگاه‌های اجرایی استان امضا شده و متعهد شده‌ایم در این زمینه اقدام کنیم. بر همین اساس، برنامه‌ای سه‌ساله برای تولید ۵ هزار مگاوات برق خورشیدی تدوین شده است که بر مبنای آن، در سال ۱۴۰۴ تولید ۵۰۰ مگاوات، در سال ۱۴۰۵ حدود ۱۸۰۰ مگاوات و در سال ۱۴۰۶ معادل ۲۷۰۰ مگاوات هدف‌گذاری شده است.

وی با اشاره به صنعتی بودن استان مرکزی اشاره داشت: امروز عملیات اجرایی احداث نیروگاه ۱۱۵ مگاواتی شرکت آلومینیوم اراک آغاز می‌شود. همچنین در قالب ۱۰ برنامه متنوع، طرح‌هایی برای تولید برق پاک در بخش‌های مختلف از جمله چاه‌های کشاورزی، نیروگاه‌های خرد و سرمایه‌گذاری‌های کلان در نظر گرفته شده است.

زندیه‌وکیلی تصریح کرد: کارهای مقدماتی و اجرایی برای تولید حدود ۱۵۰۰ مگاوات برق خورشیدی در استان آغاز شده است. در همین راستا، امروز ۴۴ مگاوات از این نیروگاه‌ها به بهره‌برداری می‌رسد و عملیات اجرایی ۴۴۰ مگاوات دیگر نیز آغاز خواهد شد.

استاندار مرکزی ادامه داد: با تسهیل روند روند تحویل زمین برای احداث نیروگاه‌های خورشیدی در استان، ظرف یک هفته زمین مورد نیاز به سرمایه‌گذاران و متقاضیان تحویل داده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: استان مرکزی به دلیل قرار گرفتن در مسیر عبور انرژی از شمال به جنوب و شرق به غرب، ظرفیت اتصال بالاتری به شبکه دارد و نزدیکی آن به مراکز مصرف، توجیه اقتصادی احداث نیروگاه‌های خورشیدی در این منطقه را افزایش داده است.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=61863

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.