آوین ویژه»

شب‌های قدر جزئیات اعمال ما به حضرت حجت عرضه می‌شود کلید اولیه نوبت اول کنکور سال ۱۴۰۴ روز ۱۵ اردیبهشت منتشر می شود رادار بومی ساخت متخصصان صنعت هوانوردی، پروژه برتر سال شد ترامپ: مهاجران غیرقانونی تهدیدی بزرگ‌تر از پوتین هستند رونمایی از مجموعه مستند «پژاره» در سنندج بازدید گردشگران از لوکیشن‌های سریال سلمان فارسی المیادین از وقوع یک انفجار بسیار مهیب در جنوب لبنان خبر داد حمله تروریستی به زرادخانه بمب‌های هسته‌ای پاکستان خنثی شد! ۳ پروژه ورزشی و آموزشی در مازندران افتتاح شد یادداشت معاون اسبق وزیر | برداشت‌‌های وارونه از “آبخیزداری” پیام ناظرزاده کرمانی برای روز ملی هنرهای نمایشی و روز جهانی تئاتر صدور هشدار نارنجی دریایی در هرمزگان گزینه محبوب هواداران استقلال پرید خبر مهم بورسی برای فردا شنبه ۱۷ آدر عدم شفافیت کانون سردفتران؛ بی‌اعتنایی به قانون شفافیت هدیه ویژه انجمن کوراش به وزیر ورزش و جوانان در سفر به خراسان شمالی اجلاس سراسری نماز در خراسان‌ شمالی نیمه اول دی ماه برگزار می‌شود لیگ برتر فوتبال – پرسپولیس و چادرملو

0

فرهنگ انتظار در شیعه به معنای آمادگی برای ظهور امام مهدی(عج) است

  • کد خبر : 65924
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۵
فرهنگ انتظار در شیعه به معنای آمادگی برای ظهور امام مهدی(عج) است

کرج – معاون جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان البرز گفت: فرهنگ انتظار در شیعه به معنای آمادگی برای ظهور امام مهدی (عج) و انتظار برای تحقق عدالت و حکومت الهی است.

مهران افشاری در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: فرهنگ انتظار را می‌توان برای جوانان از چند جهت بررسی کرد.

وی افزود: الگوگیری و هویت‌سازی امام مهدی (عج) به عنوان الگوی اخلاقی، صبر، و عدالت‌خواهی، برای جوانان مطرح می‌شود. این الگوگیری به جوانان کمک می‌کند تا هویت دینی و اجتماعی خود را با مفاهیم عدالت و انصاف شکل دهند.

وی همچنین در ترویج فرهنگ انتظار فعال ادامه داد: انتظار در این فرهنگ به معنی انفعال و منتظر ماندن نیست، بلکه به معنای آمادگی فعال و عملی برای ظهور است. جوانان تشویق می‌شوند تا در کارهای خیر، اصلاحات اجتماعی، و ترویج عدالت مشارکت فعال داشته باشند. این رویکرد به آن‌ها می‌آموزد که انتظار باید با اقدامات عملی همراه باشد. نیمه شعبان و فرهنگ انتظار، امید به آینده‌ای بهتر و عادلانه‌تر را در جوانان زنده نگه می‌دارد. این امید نه تنها به بهبود روحیه آن‌ها کمک می‌کند، بلکه انگیزه‌ای برای تلاش در جهت تغییرات مثبت در جامعه فراهم می‌آورد.

افشاری در خصوص آموزش و تربیت اخلاقی تصریح کرد: این روز فرصتی برای آموزش اخلاقیات انتظار، مانند صبر، شکیبایی، وفاداری و تلاش برای خودسازی است. جوانان در این روز با مفاهیم عمیق دینی و اخلاقی آشنا می‌شوند و به تربیت اخلاقی خود می‌پردازند.

وی تصریح کرد: در خصوص نقش‌آفرینی در جامعه آینده فرهنگ انتظار به جوانان یادآوری می‌کند که آن‌ها نسلی هستند که ممکن است شاهد ظهور امام مهدی (عج) باشند. این باور آن‌ها را به پرورش مهارت‌های لازم برای مشارکت در ساخت جامعه‌ای عادلانه و بر اساس معیارهای دینی ترغیب می‌کند.

این مسئول اذعان داشت: به طور خلاصه، فرهنگ انتظار و نیمه شعبان، با تأکید بر مشارکت فعال، آموزش اخلاقی، و الگوگیری از امام مهدی (عج)، نقش بسیار مهمی در تربیت و هدایت جوانان به سمت یک زندگی اخلاقی، اجتماعی و معنوی دارد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=65924

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.