آوین ویژه»

ترکیب سپاهان برابر تراکتور مشخص شد دغدغه‌های دانشجویان از رادیو شنیده می‌شود برای تعیین تصرف املاک کشاورزی در شمیرانات نیاز به دیوارکشی نیست امدادگران هلال احمر خراسان شمالی با احیای قلبی جان مرد ۶۶ ساله را نجات دادند امیرعلی جوادیان: فرهنگ عاشورایی محور جشنواره عکس «هدایت» است موقوفات با حضور هیئت امنا احیا شدند «سیره حضرت زهرا(س)، الگوی سوم زنان، تعالی فردی و اجتماعی»، شعار محوری مراسم های بزرگداشت روز مادر است فنر بورس راه صعود را باز کرد (۶ آبان) مجله تصویری «قرارگاه» با موضوع راهیان نور روی آنتن می‌رود ارتش رژیم صهیونیستی به رزمایش‌های اخیر ایران واکنش نشان داد استاندار: احداث متروی کرمان را پیگیری می‌کنم دوره آموزشی «نوافلاطونی‌ها و فلسفه اسلامی» برگزار می‌شود دادوستد ۱۳ میلیون تن محصول در بورس کالا در دیماه کمیته انضباطی فوتبال ایران رای خود را درباره دیدار هوادار – پرسپولیس اعلام کرد تحلیل تکنیکال و بنیادی بانک سامان / موج صعودی سامان شروع شد؟ خسارت ۱۵۰ میلیاردی بارندگی‌های اخیر به راه‌ها و ابنیه فنی دلفان نقص فنی قطار مسافربری تهران – مشهد در سمنان هیجان زدگی بالا در بورس | سهامداران مراقب باشند

0

پخت غذای نذری نیمه شعبان در دوراهک با ۵۰ سال قدمت

  • کد خبر : 67595
  • ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۶:۲۰
پخت غذای نذری نیمه شعبان در دوراهک با ۵۰ سال قدمت

بوشهر- سنت حسنه پخت غذای نذری نیمه شعبان در شهر دوراهک ۵۰ سال قدمت دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، حبیب دوراهکی مسئول ستاد مردمی پخت غذای نذری نیمه شعبان شهر دوراهک جمعه شب در جمع خبرنگاران با تبریک میلاد امام زمان (عج) گفت: پخت غذای نذری در روز نیمه شعبان یکی از سنت‌های دیرینه و حسنه‌ای است که در شهر دوراهک شهرستان دیر مورد توجه ویژه قرار دارد.

وی با بیان اینکه در این روز ۱۰ هزار پرس غذای نذری از سوی دلدادگان قائم آل محمد (عج)، با کمک و نذورات افراد خیر و همه مردم شهر دوراهک پخته می‌شود، افزود: بیش از ۵۰۰ نفر در امر پخت غذای نذری مشارکت دارند.

دوراهکی ادامه داد: بسته‌بندی غذاها از ساعت ۷ صبح روز نیمه شعبان آغاز شده و غذاهای نذری توسط خودروها که از قبل مشخص شده‌اند به مساجد و حسینیه‌های محلات فرستاده شده و بر اساس قبوض که از چند روز قبل توسط نیروهایی از ستاد مردمی پخت غذای نیمه شعبان به تعداد همه افراد خانواده‌های شهر دوراهک و حومه، توزیع شده، مردم غذاهای نذری خود را دریافت می‌کنند.

رضا سهولی‌زاده مدیرعامل مؤسسه خیریه یاوران ظهور مهدی (عج) نیز گفت: سنت حسنه پخت غذای نذری نیمه شعبان دوراهک ۵۰ سال قبل با پخت یک عدد ماهی شروع شد و اکنون به پخت ۱۰ هزار پرس غذا با ۳ تن برنج و ۲ تن مرغ رسیده است.

وی با بیان اینکه ۵۰۰ نفر به‌صورت ثابت در پخت و توزیع غذای نذری مشارکت دارند، افزود: غذاها در روز نیمه شعبان قبل از ظهر بین تمامی محلات شهر توزیع می‌شود و علاوه بر آن نذری برای مرکز معلولین بهشت کنگان و بیمارستان‌های دیر و کنگان نیز برده می‌شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=67595

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.