آوین ویژه»

چالش تعزیرات با بلیت هواپیما و حکم دیوان عدالت اداری بیش از ۸۰۰ مورد بازدید نظارتی از مراکز گردشگری لرستان انجام شد تلگرام یک میلیاردی شد / کنایه سنگین پاول دورف به واتساپ کنسرت «بر چهره، لبخند» ارکستر ملی ایران پزشکیان: ترامپ غلط می‌کند تهدید کند وقوع انفجار مرموز در پایگاه نظامی کره جنوبی اعلام نامزدهای بخش مسابقه فیلم‌های کوتاه جشنواره فیلم فجر بازدید مشاور سیاسی رییس جمهور از موزه مکاتب هنری تبریز میرهاشم حسینی: باید جریان مکتب اهل بیت (ع) را تقویت کرد تقدیر از «مهناز فرید» در سومین رویداد بانوان بهشت لرستان مقاومت دولتی ها در برابر ایمنی؛لیست بحرانی ها کوتاه شد از چهره نقاشانه مسعود کیمیایی تا نمایش آثار غول‌های نقاشی و گرافیک از پول‌پاشی پلتفرم تا پمپاژ وحشت با تبلیغات؛ حواشی «ازازیل» ادامه دارد! واکنش‌ها به انتخاب رئیس جمهور جدید لبنان؛ از آمریکا تا عربستان بچه‌ها قهرمان «باغ کیانوش» هستند/ چند پیشنهاد برای بهتر دیده شدن مسکو: اوکراین ۱۷۰ نظامی خود را در محور کورسک از دست داد لزوم نظارت بر هزینه‌کرد عوارض حریم استحفاظی شهر تهران ۲ منطقه کلیدی در دونتسک و خارکف به تصرف روسیه درآمد

0

تمرکز بر توسعه عدالت در فضاهای آموزشی مرکزی

  • کد خبر : 68704
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۶
تمرکز بر توسعه عدالت در فضاهای آموزشی مرکزی

اراک- استاندار مرکزی نیروی انسانی توانمند و فرهیخته را مهمترین ظرفیت این استان دانست و افزود: توسعه عدالت در فضاهای آموزشی مورد توجه ویژه است.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی زندیه‌وکیلی در دیدار با معاون وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر اینکه مسائل آموزش و پرورش را به‌صورت ویژه پیگیری می‌کنیم، افزود: مرکزی یک استان فرهنگی است علیرغم اینکه به یک استان صنعتی و تولیدی مشهور است و امسال در حال رکوردشکنی صادرات غیرنفتی هستیم.

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیت استان مرکزی نیروی انسانی توانمند و فرهیخته است و بیش از ۲۵ درصد مفاخر و مشاهیر کشور در ۲۰۰ سال گذشته متعلق به این استان است که در رأس شخصیت‌هایی همچون امام خمینی (ره) و امیرکبیر هستند.

استاندار مرکزی تاکید کرد: این استان مرکز تولید دانش و علم است و باید این ظرفیت فرهیختگی را حفظ کنیم که البته تنها رهگذر آن آموزش و پرورش است.

حذف مدارس کانکسی در استان مرکزی

زندیه‌وکیلی همچنین با اشاره به تأکیدات رئیس‌جمهور بر نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی گفت: مدارس کانکسی استان حذف شده و مدارس سنگی و کپری نداریم اما در مرکز استان و شهر ساوه که تراکم دانش‌آموز زیاد است باید برای توسعه فضاهای آموزشی تلاش کنیم، همچنین نوسازی مدارسی که نیاز به بازسازی دارند از دیگر اولویت‌ها است.

وی، خیران مدرسه‌ساز را یک پشتوانه قوی برای آموزش و پرورش عنوان کرد و افزود: در استان مرکزی نیز با همت این جامعه هدف اقدامات مناسبی آغاز شده و در این دولت با عزم جهادی به اهداف مدنظر دکتر پزشکیان در حوزه آموزش و پرورش خواهیم رسید.

استاندار مرکزی تصریح کرد: تمام سیستم‌های گرمایشی مدارس در استان مرکزی نوسازی شده است، گفت: شماری از مدارس در روستاها یا سرویس بهداشتی ندارند و یا فرسوده است از این رو با استفاده از ظرفیت‌های جهادی در تلاش هستیم این مشکل را هم برطرف کنیم.

زندیه‌وکیلی ادامه داد: با توجه به مسئله ناترازی انرژی در کشور و اینکه استان مرکزی یک استان صنعتی است و هم مشکل آلودگی هوا اذیت کننده است لذا برای توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در استان ۱۰ برنامه تدوین شد که یکی از این برنامه‌ها مربوط به مدارس است.

وی گفت: برنامه‌ریزی شده است که با حمایت خیران پنل‌های خورشیدی را بر بام مدارس نصب کنیم تا هم در مسیر رفع ناترازی گام برداریم و هم برای مدارس درآمد پایداری از محل فروش برق تولیدی ایجاد کنیم تا در نگهداری مدارس هزینه شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=68704

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.