آوین ویژه»

تعداد تخت های بیمارستان پور سینا اشخانه از متوسط کشوری کمتر است فوری/ پزشکیان راهی بیمارستان شد تنها ۱۰ سایت مجازی مجوز فروش طلا دارند خط‌کشی ۱۸.۵ کیلومتر از جاده‌های دورود در دستور کار قرار گرفت ماجرای شیء نورانی مرموز در آسمان تهران و کرج چه بود؟ آنونس رسمی عاشقانه «عزیز» رونمایی شد کمربندی ناتمام و متروی محقق‌نشده؛ چرا ترافیک قلعه‌نو به بن‌بست رسید؟ بانک مرکزی گزارش عملکرد بانک ها را اعلام کرد استقلال در جزیره کیش/ بازی‌های تدارکاتی با محدودیت تصویربرداری «دیفن هیدرامین» با گرامیداشت مادران آغاز شد «سایت اند ساوند» فیلم هندی را صدرنشین ‌۲۰۲۴ کرد چراغ سبز وزیر راه به بلندمرتبه‌سازی در شمال کشور کارگران برای شورای عالی کار مبلغ جدیدی تعیین کردند کودکان مدل‌های تبلیغاتی نیستند! بارش برف در مریوان سخنگوی وزارت خارجه قطر: توافق آتش‌بس، آغازگر راهی به سوی صلح پایدار است جایزه اسکار اصغر فرهادی دزدیده شد! پس از انقلاب اسلامی درخشش زنان را در حوزه‌های قرآنی شاهد هستیم

0

حضور ۳۵۰ طلبه در مدرسه علمیه هراتی تربت حیدریه

  • کد خبر : 69883
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۸
حضور ۳۵۰ طلبه در مدرسه علمیه هراتی تربت حیدریه

تربت حیدریه – امام جمعه تربت حیدریه به حضور ۳۵۰ طلبه، در مدرسه علمیه هراتی تربت حیدریه اشاره کرد و گفت: بسیاری از آنان دارای فعالیت‌های مؤثر در شبکه‌های اجتماعی هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمد معلمی صبح سه شنبه در مراسم رونمایی از کتاب «آقای امام جمعه» یکی از مشکلات حوزه تبلیغات اسلامی را عدم وجود شبکه منسجم از مبلغین و روحانیان است برای ارتباط بیشتر و بهتر و هماهنگی کامل‌تر بین آنان دانست.

امام جمعه تربت حیدریه گفت: بسیاری از طلاب علوم دینی دارای تخصص و مهارت‌های خاص و ویژه‌ای هستند که این امر برای شهرستان بسیار کارآمد است که در صورت وجود شبکه منسجم ارتباطی می‌توان از این مهارت‌ها برای رفع مشکلات و معضلات استفاده کرد.

وی افزود: موفقیت بیشتر در گرو انسجام و هماهنگی بیشتر و بهتر است که به همین دلیل برنامه ریزی شده است تا روحانیون و مبلغین دینی تربت حیدریه در طول سال چند مرتبه گردهم جمع شوند.

معلمی با اشاره به حضور ۳۵۰ طلبه، در مدرسه علمیه هراتی که بسیاری از آنان دارای فعالیت‌های مؤثر در شبکه‌های اجتماعی هستند که متأسفانه اطلاعات کاملی از این فعالیت‌ها نداریم، گفت: در عصر خلافت بنی عباس که فضا بسیار امنیتی و دارای اختناق شدید بود، امامان و پیشوایان شیعه (ع) شبکه گسترده‌ای تشکیل داده‌بودند که توسط این شبکه شیعیان ارتباط تنگاتنگی با یکدیگر داشتند و توانستند مطالب این مکتب ارزشمند را نشر دهند.

کتاب «آقای امام جمعه» در پنج فصل و ۲۶۰ صفحه

در این مراسم محمدمهدی امیری، نویسنده کتاب آقای امام‌جمعه در خصوص نگارش این‌کتاب گفت: این کتاب با موضوع شرح زندگی آقای سیدمحمدباقر طباطبایی، اولین امام جمعه تربت‌حیدریه و یکی از رهبران قیام نهم دی‌ماه ۱۳۵۷ در تربت حیدریه است که در طی دو سال نگارش شده است.

نویسنده کتاب آقای امام‌جمعه افزود: این کتاب در پنج فصل و ۲۶۰ صفحه به مردم‌داری و رهبری دینی و سیاسی مردم تربت‌حیدریه توسط ایشان می‌پردازد و همچنین به شرح زندگی دو نوه شهید ایشان، شهید سیدمحمد حسینی و سید احمد حسینی، نیز اختصاص دارد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=69883

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.