آوین ویژه»

۶۰۰ چهره هنری ممانعت از نمایش فیلم فلسطینی در میامی را محکوم کردند صهیونیستها پس از ۶۰ روز خیال رفتن از جنوب لبنان ندارند پرویز جاهد: عده‌ای کارگردانی فروخ فرخزاد را تکذیب می‌کردند شیوه رفع تعهد ارزی صادرات از محل ورود موقت، غیراجرایی است عضو هیئت مدیره استقلال: مذاکره با ماتزاری نتیجه نداشت ارتش لبنان به نقاط مرزی با سوریه نیرو و تجهیزات نظامی اعزام کرد افزایش چشمگیر پذیرفته‌شدگان در آزمون کتبی وکالت ۱۴۰۳ زمان انتخابات جدید شورای صنفی دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی اعلام شد مسعود پزشکیان پیام جدید صادر کرد مدال قهرمانی مرحوم علی انصاریان به موزه حرم امام رضا(ع) اهدا شد شرایط لازم برای دریافت کمک هزینه کفن و دفن مشخص شد دست رد اردن به سینه ترامپ آیین اختتامیه طرح معرفت ۸ ویژه‌ی دختران همدانی وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، مصر را تهدید کرد اجرای «آیا آقای پوشکین از ما راضی خواهد بود؟» در تماشاخانه هیلاج ایران؛ مهمترین محور گفتگوی ترامپ و بایدن وام فرزندآوری ۲۰۰ میلیون تومان شد + شرایط دریافت حوادث سوریه چیزی از ارزش فداکاری شهدای مدافع حرم کم نمی‌کند

0

توصیه داور لبنانی به قصه‌گویان ایرانی چه بود؟

  • کد خبر : 70189
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۰
توصیه داور لبنانی به قصه‌گویان ایرانی چه بود؟

یزد-داور لبنانی بیست و ششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، در نشست تخصصی این جشنواره بر اهمیت صدای قصه‌گو، استفاده حرفه‌ای از ابزار و نحوه تعامل با مخاطب تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ساره قصیر، داور لبنانی این جشنواره، در نشست تخصصی قصه‌گویی، سه نکته مهم را برای اجرای بهتر قصه‌گویان مطرح کرد و گفت: قصه‌گو باید صدای قوی و رسا داشته باشد، صدای ضعیف، ارتباط مخاطب را با قصه قطع می‌کند. اگر صدای قصه‌گو مشکل داشته باشد، حتی نمی‌توان او را دید؛ چراکه صدا، اولین پل ارتباطی با مخاطب است. از سوی دیگر، اگر صدا خیلی بلند باشد، قصه‌گو باید تلاش کند آن را تنظیم کرده و پایین بیاورد.

وی افزود: اگر قصه‌گو قصد دارد از عروسک یا هر ابزار دیگری در اجرا استفاده کند، باید تکنیک حرفه‌ای و تسلط کامل بر آن داشته باشد، استفاده ناشیانه از ابزار، تمرکز قصه را به‌هم می‌ریزد.

داور جشنواره قصه‌گویی ادامه داد: هنگام استفاده از ابزار، قصه‌گو باید آن را به خود نزدیک کند تا تمرکز بر ابزار باشد اما زمانی که قصد دارد با مخاطب ارتباط بگیرد، باید ابزار را از خود دور کند تا توجه مخاطب به قصه‌گو بازگردد.

ساره قصیر در پایان تأکید کرد: قصه‌گو باید بر تمام ابزارهای ارتباطی خود ازجمله صدا، بدن و وسایل جانبی تسلط داشته باشد تا بتواند قصه‌ای اثرگذار روایت کند.

بیست‌وششمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی که با حضور قصه‌گویانی از سراسر کشور و برخی مهمانان خارجی، از روز ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ در یزد و با شعار «ساز قصه‌ها، راز زندگی است» آغاز شده است روز ۳۰ بهمن به‌کار خود پایان می‌دهد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=70189

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.