آوین ویژه»

پویش نوروزی «نه به‌تصادف» با شعار «شش دونگ برانیم» اجرا می‌شود ۲ سناریو درباره مذاکرات ایران و آمریکا نتانیاهو: بایدن و ترامپ حق بازگشت کامل به جنگ را به اسرائیل داده‌اند آغاز مرحله بعدی واریز یارانه کالابرگ | نوبت دهک‌ های ۴ تا ۷ رسید جلسه فوری ستاد مدیریت بحران/ مازندران آماده‌باش شد حمله پهپادی اوکراین به خودروی خبرنگاران روسی، یک کشته و ۵ مجروح برجای گذاشت چه نمایش‌هایی در انتظار شماست؟ بسیج دانشجویی: حادثه اخیر حاصل بی کفایتی مسئولین و روسای دانشگاه تهران است برگزاری آزمون کتبی «هماوری قرآنی آلاء» در شفت دعای روز شانزدهم ماه رمضان و اوقات شرعی+ صوت و شرح دعا دلار در آستانه ورود به کانال جدید (۲۰ آبان) خراسانی‌ها در پویش اهدای خون به یاد حاج قاسم شرکت می‌کنند موضع گیری وزیر خارجه آمریکا درباره موعد دیدار پوتین و ترامپ حادثه برای یک اتوبوس در مکزیک/ بیش از ۳۰ نفر کشته شدند برخی بیماری ها در تهران به دلیل استفاده از مواد تراریخته و نیتراتی است نشست مشترک هیأت‌های ایرانی و عراقی برای توسعه همکاری‌های هوایی انتقاد شدید امام جمعه پاکدشت به مسئولان وزارت بهداشت؛ نام «شهدا» را از روی بیمارستان بردارید آیت الله صدیقی: امر به‌ معروف باید تبدیل به فرهنگ در جامعه شود

0

فجایع غزه و فلسطین چهره واقعی مدعیان حقوق بشر را آشکار کرده است

  • کد خبر : 71279
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۹
فجایع غزه و فلسطین چهره واقعی مدعیان حقوق بشر را آشکار کرده است

قم- رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها گفت: فجایع غزه و فلسطین به‌روشنی چهره واقعی مدعیان حقوق بشر را آشکار کرده ضمن اینکه این وقایع، حقیقتی ماندگار و تاریخی را نمایان می‌کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مصطفی رستمی پیش از ظهر پنجشنبه در مراسم اختتامیه جشنواره رسا که در فقهی ائمه اطهار قم برگزار شد، اظهار کرد: امروز، در دوران تحولات گسترده ارتباطات که مرزهای سنتی را از میان برداشته است، جوامع بشری با مشکلات و دردهای مشترکی مواجه‌اند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها بیان کرد: بی‌عدالتی‌ها، عهدشکنی‌ها، جنایات و ظلم‌هایی که اصول انسانی را نادیده گرفته‌اند، بخش‌های زیادی از زندگی انسان‌ها را تحت تأثیر قرار داده و موجی از اندوه را در جوامع پدید آورده است.

وی ابراز کرد: بشر همواره مدعی ارائه راه‌حل‌های قطعی و نهایی برای مشکلات بوده، اما تجربه نشان داده بسیاری از این راهکارها ناکام و بی‌ارزش بوده‌اند و نکته جالب آن است که حتی اندیشمندانی که زمانی نظام لیبرال دموکراسی را پایان تاریخ می‌دانستند، امروزه به ناکامی این نظریه اذعان دارند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به شرایط کنونی جهان عنوان کرد: فجایع غزه و فلسطین به‌روشنی چهره واقعی مدعیان حقوق بشر را آشکار کرده است ضمن اینکه این وقایع، حقیقتی ماندگار و تاریخی را نمایان می‌کنند که در طول تاریخ جوامع همواره وجود داشته است.

رستمی افزود: در میان تحولات پیچیده امروز، یک حقیقت ماندگار وجود دارد و آن مکتب امیرالمؤمنین علی (ع) است و معجزه آن حضرت نه‌تنها در سخنان ماندگار ایشان بلکه در عینیت وجودشان به‌عنوان معجزه رسول اکرم (ص) نمود یافته است.

وی تأکید کرد: گرچه دوره خلافت حضرت علی (ع) تنها پنج سال کوتاه بود، اما در همین مدت کوتاه میراث گران‌بهایی برای بشریت به‌جا گذاشتند و چنانکه حضرت زهرا (س) فرموده‌اند، اگر مردم علی (ع) را پذیرفته بودند، نه کسی دچار گمراهی می‌شد و نه کسی تشنه می‌ماند.

رستمی گفت: باید اعتراف کنیم که ما در بهره‌گیری و گسترش آموزه‌های نهج‌البلاغه کوتاهی کرده‌ایم چراکه این کتاب تجلی زبان فطرت و حقیقت است و هر کس با آن آشنا شود، نمی‌تواند آن را نادیده بگیرد.

وی اضافه کرد: هرچند تلاش‌هایی برای جلوگیری از نشر این نور به جامعه بشری صورت گرفته است، اما این واقعیت ایجاب می‌کند که حرکت‌های خود را برای ترویج این معارف تقویت کنیم.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری با اشاره به آغاز مجدد جشنواره نهج‌البلاغه دانشگاهیان پس از یک دهه وقفه تصریح کرد: این جشنواره از سال گذشته دوباره فعالیت خود را شروع کرد و دانشگاه‌ها را با عطر معنویت آموزه‌های نهج‌البلاغه معطر ساخت، گرچه حضور شرکت‌کنندگان چشمگیر بوده، اما هنوز فاصله زیادی با ظرفیت علمی کشور و جایگاه بلند نهج‌البلاغه داریم.

وی سپس خاطرنشان کرد: آیین‌هایی مانند اعتکاف که پیش‌تر محدود به مساجد بودند، حالا با مشارکت دانشگاه‌ها به یک جریان فرهنگی عمومی تبدیل شده‌اند که علاوه بر آن، توجه به توانمندی‌های داخلی و تقویت گفتمان علمی نیز رشد چشمگیری داشته است و امسال بیش از یک میلیون نفر معتکف داشتیم که بیش از ۶۰ درصد آنان جوانان تشکیل دادند.

رستمی در ادامه بر نقش کلیدی دانشگاه‌ها به‌عنوان محور تحولات علمی و فرهنگی تأکید کرد و افزود: چنانچه محیط دانشگاهی بتواند از ظرفیت‌های خود به شکلی مؤثر استفاده کند، دستاوردهای قابل‌توجهی حاصل خواهد شد.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: امسال آغازگر مسیر تازه‌ای در حوزه آموزه‌های نهج‌البلاغه هستیم و باید تلاش کنیم این مسیر به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود، اگرچه اختلاف نظرها وجود دارد، ولی موضوعاتی مانند قرآن، نهج‌البلاغه و معارف اهل‌بیت (ع) از اعماق فطرت انسان‌ها سرچشمه می‌گیرند و دانشگاهیان نیز اشتیاق ویژه‌ای به این مباحث دارند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=71279

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.