آوین ویژه»

واتساپ بروزرسانی شد /قابلیتی مشترک با تلگرام! حماس: میانجی‌گران برای باز کردن فوری گذرگاه‌ها فشار بیاورند کاشت ۳۵۰۰ اصله نهال به مناسبت روز درختکاری در خراسان جنوبی دستور مقام معظم رهبری برای تداوم طرح جهش تولید در دیمزارها رهبر انقلاب: در قضیه ارز ترجیحی سوءاستفاده‌های زیادی صورت گرفت، این را توصیه نمی‌کنم بازار دنبال منظور «منظور» از گران‌سازی دلار جدیدترین تصاویر از حال و هوای ساعات نزدیک به مراسم تشییع شهید نصرالله فرهنگ پسندیده درختکاری محدود به روز خاصی نباشد دستور مجلس به دولت پزشکیان | حقوق کارمندان باید افزایش یابد کلهر: افسوس که بعد از ۴۰ سال تازه به فکر هنرمندان انقلابی افتاده‌ایم دستگیری تعدادی از عناصر تندرو تکفیری در سرپل‌ذهاب زلزله ۴.۷ ریشتری وحدتیه خسارت نداشت قاب‌های سری آیفون ۱۷ طراحی پرچم‌داران ۲۰۲۵ اپل را افشا کرد رفع محدودیت ترافیکی مسیر شمال به جنوب محور چالوس و آزادراه تهران-شمال خانه تاریخی «حیات الغیب» خرم‌آباد مرمت شد حمله گسترده رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان شاخص روزانه آلودگی هوای شیروان در وضعیت ناسالم قرار دارد «خورشید میاد؟» جایزه گرفت/ ۳ حضور بین‌المللی برای «گیسو»

0

آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر یک هزار و ۹۹۰ واحد صنفی در مرکزی

  • کد خبر : 76890
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۵
آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر یک هزار و ۹۹۰ واحد صنفی در مرکزی

اراک- مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: طرح ویژه نوروزی و ماه مبارک رمضان نظارت بر یک هزار و ۹۹۰ مواد غذایی (فرآورده های خام دامی) از امروز آغاز شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد فتاحی پیش از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۵۳ گروه متشکل از ۱۲۴ نفر از کارشناسان و بازرسان بهداشتی دامپزشکی استان مرکزی طرح ویژه تشدید نظارت بهداشتی بر سلامت فرآورده‌های خام دامی را در طول یک ماه اجرا می‌کنند.

وی ادامه داد: یک هزار و ۹۹۰ واحد شامل مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی استان مرکزی در این طرح تحت نظارت‌های بهداشتی قرار خواهند گرفت و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی اعمال می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی بیان کرد: طرح ویژه نظارت بر مواد غذایی (فرآورده‌های خام دامی) در ماه مبارک رمضان و عید نوروز با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان در سطح این استان اجرا می‌شود.

فتاحی تاکید کرد: انتظار است مردم فرآورده‌های خام دامی از جمله گوشت مرغ، ماهی، گوشت قرمز، آلایش خوراکی دام و طیور را تنها از مراکز مجاز و بهداشتی تهیه کنند.

وی افزود: عرضه و فروش هر گونه فرآورده خام دامی در حاشیه خیابان و به صورت فله فروشی و دوره‌گردی ممنوع است و نیاز است شهروندان از خرید این گونه فرآورده‌های غیر بهداشتی خودداری کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: شهروندان خرید مرغ تازه خنک شده و آلایش خوراکی مرغ (جگر، سنگدان و دل) تنها به صورت بسته‌بندی بهداشتی که دارای مشخصات کامل شامل نام کشتارگاه، تاریخ تولید، تاریخ انقضا (۷۲ ساعت پس از تولید) و شرایط نگهداری داخل یخچال درب بسته و برودت صفر تا چهار درجه سانتیگراد است انجام دهند.

فتاحی افزود: خارج کردن گوشت مرغ از بسته بندی و قطعه بندی آن در محیط مغازه مرغ فروشی به دلیل عدم نظارت بهداشتی و آلودگی‌های ثانویه و احتمال تقلب ممنوع است و لازم است مردم از خرید گوشت مرغ با عناوین پاک شده و یا قطعه بندی شده در مغازه مرغ فروشی خودداری کنند.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=76890

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.