آوین ویژه»

عکاسی با آیفون بهتر می‌شود میخ آخر بر تابوت گوشی‌های «ال جی» کوبیده شد توکلی زاده: کرسی‌های تخصصی قرآن در شهر تهران نیاز داریم برگزاری اجتماع‌ شکوه پایداری و اقتدار بسیجیان اراک «سپاها» در مدار صعود/ موج سوم صعودی در راه است؟ عکاس خبرگزاری مهر برگزیده مسابقه عکاسی «خورشید مارون» رخت سفید بر تن باباموسی در بجنورد سقوط هواپیمای مسافربری با ۶۴ سرنشین در واشنگتن حل مشکلات رشت نیازمند نگاه ویژه و کلی نگرانه مسئولان است ضرب الاجل دادستان جاسک برای بهره برداری از جایگاه سوخت شناوری این شهرستان دانشگاه امیرکبیر در فهرست دانشگاه‌های پیشرو در توسعه همکاری‌های علمی بین المللی روحانی: برای حل مشکلات کشور تنها راه تعامل با دنیاست/ برای برجام از حیثیتم گذشتم! هشتمین هفته فیلم و عکس در سنندج برگزار می‌شود حجاب و عفاف سبب یکپارچگی فرهنگ اسلامی در برابر فرهنگ برهنگی غرب است نیروگاه زباله ساز ساری با سرعت در حال ساخت است پاسخ تهیه کننده آنتیک به اتهام سرقتی بودن فیلمنامه معاون ارتش: هرگونه اقدام علیه ایران مجازات خواهد شد بررسی نحوه نظارت بر بازار بورس در جلسه کمیسیون اقتصادی

0

اشتغال و بهبود معیشت در صدر برنامه‌های استان همدان

  • کد خبر : 79414
  • ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۵
اشتغال و بهبود معیشت در صدر برنامه‌های استان همدان

همدان ـ استاندار همدان گفت: اشتغال و معیشت، اولویت اصلی مدیریت استان است.

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید ملانوری‌شمسی، ظهر روز یکشنبه در مراسم جشن ملی توانمندسازی بیش از ۸۰ هزار مجری طرح‌های اشتغال کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) و ۲۹۰۰ مددجوی تحت پوشش استان که در سالن جلسات استانداری همدان برگزار شد، اظهار کرد: ایجاد اشتغال و بهبود معیشت از مهم‌ترین اولویت‌های مدیریت استان است.

وی با اشاره به نقش دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها و نهادهای مرتبط در تحقق این هدف گفت: همه نهادها باید بخشی از وقت و برنامه‌ریزی خود را به مسئله اشتغال اختصاص دهند، چرا که تأمین معیشت مناسب، زیربنای بسیاری از مسائل فرهنگی، اجتماعی و امنیتی در جامعه است.

استاندار همدان با تأکید بر ضرورت تغییر نگرش در حوزه توسعه و اشتغال افزود: تفکر توسعه و فرهنگ کار و تلاش باید در جامعه نهادینه شود. در گذشته، مردم بدون بهره‌مندی از امکانات و فناوری‌های امروزی، با تلاش و پشتکار، بناهای تاریخی، شبکه‌های قنات و صنایع دستی ارزشمندی را خلق می‌کردند. امروز نیز باید با استفاده از دانش روز و ظرفیت‌های بومی، زمینه اشتغال پایدار را فراهم کنیم.

وی همچنین با اشاره به ظرفیت‌های استان همدان، به ویژه در حوزه صنایع دستی، گردشگری، کشاورزی و صنعت، اظهار داشت: همدان با داشتن ۸۵ رشته صنایع دستی فعال، ظرفیت بالایی در ایجاد اشتغال دارد. برخی از این رشته‌ها مانند سفال و منبت، به عنوان آثار جهانی ثبت شده‌اند و می‌توانند منشأ درآمد و توسعه اقتصادی استان باشند.

استاندار همدان بر لزوم همکاری همه دستگاه‌ها برای پیشبرد برنامه‌های اشتغال‌زایی تأکید کرد و گفت: عملکرد جزیره‌ای دستگاه‌ها مانع پیشرفت است. بانک‌ها و نهادهای حمایتی نباید منتظر مراجعه متقاضیان باشند، بلکه باید به طور فعال در این مسیر گام بردارند. ایجاد اشتغال نیازمند کار تیمی و برنامه‌ریزی دقیق است.

وی در پایان با اشاره به اهمیت حمایت از کارآفرینان و نظارت بر کسب‌وکارهای ایجاد شده، خاطرنشان کرد: باید مشاغلی ایجاد کنیم که پایداری داشته باشند و تنها به آمار اشتغال‌زایی اکتفا نکنیم. حمایت و نظارت مستمر بر کسب‌وکارها ضروری است تا از بروز مشکلاتی مانند ورشکستگی و بیکاری مجدد جلوگیری شود.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=79414

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.