آوین ویژه»

فرماندار قدس: مدیران به جای روایت مشکلات حلال مسائل باشند خرید و فروش آنلاین طلا متوقف شد + جزئیات درس‌های عملیات بازی‌دراز باید چراغ راه آینده انقلاب باشد مصوبه جدید دولت در فرآیند واریز حقوق بازنشستگان اخلال ایجاد می کند؟ قرارداد ستاره فوتبال جهان با استقلال واکنش مدیر استقلال به ضرب و شتم طرفدار تیم ۱۰ خودرو با ۱۴ میلیارد کالای قاچاق در مبارکه توقیف شدند باقری: برای تحقق اهداف برنامه هفتم، پیوستن به FATF الزامی است مدافع میلان به درب خروج نزدیک شد بازدید وزیر آموزش و پرورش از دانشگاه فرهنگیان کرمانشاه جهاددانشگاهی برای تحقق «سرمایه‌گذاری موثر برای تولید» تلاش خواهد کرد روبیو: آتش‌بس در اوکراین پیچیده است، اما امیدوار به تحقق آن هستیم هشدار توانیر: قطعی‌های جدید برق در راه/ جدول خاموشی شنبه اعلام می‌شود «محفل» جریان فرهنگی موثر در جهان اسلام؛ نگاه به شیعه تغییر کرد جزئیات پذیرش دکتری بدون آزمون دانشگاه پیام نور اعلام شد آینده سوریه پس از سقوط بشار اسد چه خواهد شد؟ پویش تلاوت سوره مبارکه فتح برگزار می شود آخرین وضعیت بازار آپارتمان‌های لوکس تهران/ لیست املاک ۵۰۰ میلیارد تومانی

0

اولویت ساماندهی مدارس روستایی و توسعه عدالت آموزشی در استان مرکزی

  • کد خبر : 79735
  • ۱۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۶:۲۹
اولویت ساماندهی مدارس روستایی و توسعه عدالت آموزشی در استان مرکزی

اراک – استاندار مرکزی گفت: اجرای طرح عدالت آموزشی و بهبود وضعیت مدارس روستایی استان با مشارکت گروه‌های جهادی در اولویت اقدامات قرار دارد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی زندیه‌وکیلی عصر سه‌شنبه در آئین شکوه هجرت (ترویج گفتمان جهادی و تجلیل از جهادگران و گروه‌های جهادی) اظهار کرد:
گروه‌های جهادی تاکنون خدمات گسترده‌ای در عرصه‌های مختلف داشته‌اند که جای تقدیر دارد و این مهم باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

وی بر لزوم اجرای نهضت عدالت آموزشی تأکید کرد و افزود: بررسی‌های انجام‌شده نشان می‌دهد که برخی مدارس روستایی در استان فاقد سرویس بهداشتی مناسب هستند و دانش‌آموزان برای استفاده از امکانات مجبورند به خانه‌های خود بازگردند که با تعامل و هم‌افزایی گروه‌های جهادی اقدامات لازم در راستای رفع این مشکل انجام می‌شود.

احداث ۳۰۰ سرویس بهداشتی در مدارس روستایی

استاندار مرکزی از برنامه‌ریزی برای احداث ۳۰۰ سرویس بهداشتی در مدارس روستایی استان خبر داد و تصریح کرد: این اقدام باید در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با همکاری گروه‌های جهادی انجام شود و تا پایان سال آتی هیچکدام از مدارس این استان بدون سرویس بهداشتی نباشد.

وی تأکید کرد: مصالح این پروژه تأمین شده و با همکاری گروه‌های جهادی و سازمان نوسازی مدارس اجرا خواهد شد.

استاندار مرکزی از کاهش تعداد مدارس کانکسی در استان خبر داد و گفت: تنها شمار محدودی از این مدارس با یک یا دو دانش‌آموز فعال هستند.

زندیه‌وکیلی با اشاره به تراکم بالای دانش‌آموزی در برخی شهرهای استان از جمله اراک، ساوه و دلیجان، بر ضرورت ساخت مدارس جدید با استانداردهای مهندسی تأکید کرد.

وی افزود: در برخی مناطق، اجرای پروژه‌های آموزشی نیازمند اقدامات تخصصی بوده و در این راستا باید از ظرفیت گروه‌های جهادی بهره‌گیری کرد.

نقش خیران مدرسه‌ساز و گروه‌های جهادی

وی از خیرین مدرسه‌ساز به‌عنوان سرمایه‌های ارزشمند استان یاد کرد و گفت: مشارکت این افراد نقش مهمی در توسعه زیرساخت‌های آموزشی داشته است همچنین، گروه‌های جهادی تاکنون اقدامات گسترده‌ای در عرصه‌های مختلف انجام داده‌اند که لازم است این فعالیت‌ها بیش از پیش گسترش یابد.

استاندار مرکزی بر اهمیت کیفیت در اجرای پروژه‌های جهادی اشاره کرد و خواستار توجه ویژه به استانداردهای ساخت‌وساز در حوزه آموزش شد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=79735

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.