آوین ویژه»

زائر اولی‌ها با نوزادان خود مهمان حرم رضوی می‌شوند نخستین دوره شناسایی برگزیدگان حوزه‌های علمیه خواهران اجرا می‌شود نمایش آثار کارگردانی که نقاشی از جوانی در او انبار شد فرد مسلح درگیر با پلیس ساوه در بیمارستان جان باخت ذاکری: قطارهای حومه‌ای باید گسترش یابد روسیه: اوکراین ۵۸۰ نظامی و ۷ خودرو زرهی‌اش را در دونتسک از دست داد آغاز امتحانات پایان ترم دانشگاه خوارزمی از ۸ شهریورماه واکنش علم الهدی به مذاکره ایران و آمریکا/ هر کشوری وارد مذاکره شد بدبخت شد نخستین رویداد ملی قهرمان در همدان برگزار خواهد شد حضور ایمیدرو و شرکت‌های زیرمجموعه در هفتمین نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۴ چرا شرکت‌های بزرگ صنعت کارگزاری به کیش اینوکس می‌آیند دستور مهم پوتین درباره ایران صادر شد محمد کشوری: اگر فیلترینگ مهم نبود، یکی از مهم‌ترین بحث‌های انتخابات نمی‌شد/ پلتفرم‌های داخلی از فیلترینگ راضی نیستند جبلی: تجمعات دینی و اعتقادی هر سال پرشورتر از قبل برگزار می‌شود برگزاری نخستین جلسه دبیر ستاد حقوق بشر با تشکل‌های مردمی فوری/ کابینه کره جنوبی استفعا داد «هرکول» در مشهد به روی صحنه می‌رود سایت انتخاب مسدود شد

0

ارتقای سلامت روانی جامعه با ترویج سبک زندگی اسلامی

  • کد خبر : 80841
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۴
ارتقای سلامت روانی جامعه با ترویج سبک زندگی اسلامی

شیراز-رییس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور با اشاره به دستور رهبر معظم انقلاب مبنی بر ارتقای سلامت روانی جامعه با ترویج سبک زندگی اسلامی،گفت: این موضوع باید در دستور کار قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی فتحی آشتیانی عصر پنجشنبه در همایش نظام روانشناسی و مشاوره استان فارس در شیراز گفت: عصر حاضر، عصر مشکلات روانی است، و انسان در برابر بسیاری از عوامل تنش‌زا قرار دارد، لذا در صورت عدم برنامه ریزی صحیح و مناسب، این تنش‌ها همواره افزایش می‌یابند.

وی ادامه داد: بر اساس پژوهش‌های انجام شده کسانی که در دوران کودکی بتوانند از لذت‌های زودگذر و آنی بگذرند و کامیابی خود را به تأخیر بیندازند در آینده موفق تر خواهند بود این موضوع در یکی از داستان‌های قرآن نیز آمده است.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور افزود: چنان که در قرآن آمده است به تأخیر انداختن کامیابی می‌تواند به موفقیت ما کمک کند لذا روزه یکی از این مصادیق است که انسان با گذشت از لذت آنی و کامیابی در خوردن و آشامیدن به لذایذ معنوی می‌رسد.

فتحی آشتیانی با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در مورد سبک زندگی اسلامی، گفت: بر اساس بند ۳ سیاست‌های کلی سلامت ابلاغی از سوی رهبر معظم انقلاب، ارتقای سلامت روانی جامعه با ترویج سبک زندگی اسلامی، تحکیم خانواده، رفع عوامل تنش آفرین در زندگی فردی و اجتماعی، ترویج آموزش‌های اخلاقی و معنوی و ارتقای شاخص‌های سلامت روانی باید در دستور کار قرار گیرد.

وی ادامه داد: بر اساس پژوهش‌ها، بیشترین مشکلات روانی در دوران بزرگسالی افراد، به سن ۱۰ تا ۲۰ سالگی افراد مربوط می‌شود لذا نباید از اهمیت این دوره از زندگی غافل شد.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور افزود: تشخیص بیماری‌های غیر واگیر و عوامل خطر آنها، سوانح و حوادث و افزایش تعداد سالمندان و فوریت‌های پزشکی، سلامت روانی و اجتماعی، رویکرد اجتماعی به سلامت و …، از جمله اولویت‌های ده‌گانه سلامت کشور است.

وی افزود: خودکشی، طلاق، خشونت فیزیکی، کلامی غیر کلامی، نزاع و درگیری فیزیکی، و …، از جمله آسیب‌های شایع جامعه است.

فتحی آشتیانی گفت: عصر حاضر، عصر مشکلات روانی است، و انسان در برابر بسیاری از عوامل تنش‌زا قرار دارد، لذا در صورت عدم برنامه ریزی صحیح و مناسب، این تنش‌ها همواره افزایش می‌یابند.

وی تصریح کرد: تقویت سرمایه‌های اجتماعی، انسجام بین مردم، تزریق امید و امیدواری، افزایش تاب آوری، خودکار آمدی و …، را باید سرلوحه فعالیت‌های خود قرار دهیم.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=80841

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.