آوین ویژه»

کاهش ۱۰ درصدی تلفات سوانح جاده‌ای در قانون برنامه هفتم ۳۳۰ میلیارد تومان برای بازگشت سامان قدوس! قاضی مقیسه که ترور شد، که بود؟ + بیوگرافی و سوابق پس لرزه سفر عراقچی به کابل/ ایران طالبان را به رسمیت شناخت؟ دعوت فرمانده سپاه گناباد برای حضور مردم در راهپیمایی روز قدس سخنگوی دولت: برخی از اساتید به دانشگاه برگشتند درخواست پاشازاده برای حمایت از تیم فوتبال بعثت کرمانشاه توقف عرضه اوراق طلا در سال ۱۴۰۳ در حمایت از بازار سرمایه گل‌گهر در ضربات پنالتی خیبر را شکست داد دو حادثه نفس‌گیر در پایتخت؛ نجات معجزه‌آسا و واژگونی جرثقیل از فروش نقاشی یک ربات در حراجی تا انتقال اثری باارزش از پارک ارم! حزب الله سپر دفاعی ایران است ترامپ: ترودو به دنبال استفاده سیاسی از مسئله فنتانیل است رویداد «ارائه معکوس» در شهرکرد برگزار شد نقش فناوری در سرعت و دقت اطلاع‌رسانی اخبار در دنیای مدرن تحرکات مشکوک ترکیه در عراق؛ از نصب سیستم‌های ارتباطی تا افزایش ناگهانی نیروها تحقق اهداف تربیتی در آموزش و پرورش با وحدت و انسجام نیاز دارد بشر امروز در یک بی‌برنامگی شکننده و وحشتناک گیر کرده است

0

تمرکز کردستان در سال آینده بر اتمام مدارس کانکسی و سنگی است

  • کد خبر : 82876
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۰:۲۹
تمرکز کردستان در سال آینده بر اتمام مدارس کانکسی و سنگی است

سنندج- معاون هماهنگی امورعمرانی استاندار کردستان گفت: کردستان در مسیر عدالت آموزشی قرار دارد و تمرکز استان بر اتمام مدارس کانکسی و سنگی در سال ۱۴۰۴ است.

به گزارش خبرنگار مهر، کیومرث حبیبی شامگاه یکشنبه در جلسه نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی و پرورشی با مشارکت مردم که در محل سالن جلسات معاونت عمرانی استانداری برگزار شد، اظهار کرد: تمرکز بر اتمام مدارس کانکسی و سنگی در استان کردستان در سال ۱٤۰٤ شکل می‌گیرد و این مهم در دستور کار قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه ۱۶۰ مدرسه ناکارآمد و نیمه‌تمام در استان وجود دارد، افزود: این مدارس باید تعیین تکلیف شوند و به چرخه آموزشی بازگردند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان خاطر نشان کرد: ازجمله سیاست‌های اصلی دولت چهاردهم عدالت آموزشی، رفع ناترازی انرژی، حمل و نقل عمومی، بهره‌گیری از انرژی‌های نو است.

وی افزود: این سیاست‌ها به تمام استان‌ها ابلاغ شده و لازم است ادارات به این سمت و سو حرکت کنند.

حبیبی با اشاره به اینکه در حال حاضر سرانه فضای آموزشی کشور را ۵.۴۵ متر مربع است، بیان کرد: میانگین فضای آموزشی در کردستان ۴.۸۱ مترمربع بوده که وضعیت مطلوبی نیست و فضای‌های آموزشی در شهرستان‌های بانه و مریوان نسبت میانگین استانی نیز بحرانی است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان با بیان اینکه عدالت آموزشی به مشکلی حاد در کشور تبدیل شده است، یادآور شد: متأسفانه سرمایه‌ها و مشارکت‌های اجتماعی در کشور ضعیف شده و منافع شخصی بر منافع عمومی پیشی گرفته است و این نابرابری‌ها جامعه را می‌آزارد.

وی افزود: توجه به نظام تعلیم و تربیت اقدامی ارزشمند برای رفع نابرابری‌ها است اما متأسفانه در دهه‌های اخیر مورد توجه نبوده و مغفول مانده است.

حبیبی افزود: رئیس جمهور بر عدالت آموزشی، تاکید دارند و این سیاست در افقی چهار ساله به صورت مستمر در ستاد و کارگروه مرکزی رصد و پیگیری می‌شود بنابراین فرمانداران شهرستان‌ها باید برای تشکیل ستاد شهرستانی در راستای نهضت توسعه عدالت آموزشی قدم بردارند.

وی خواستار استفاده از ظرفیت خیرین مدرسه‌ساز و بنگاه‌های اقتصادی برای پیشبرد اهداف دولت در حوزه عدالت آموزشی شد.

لینک کوتاه : https://avindaily.ir/?p=82876

جویای نظرات شما هستیم

مجموع دیدگاهها : 0
قوانین درج کامنت در آوین‌دیلی
  • کامنت‌های ارسالی شما، ابتدا توسط سردبیر آوینی ما بررسی خواهد شد.
  • اگر کامنت شما، حاوی تهمت یا افترا باشد، منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.